Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
20 часов назад, Лев сказал:

Курси продаж білі купюри-40(50);41(50);42,Сині нові-42(маленькі суми,100-400дол.);42(50;60;80-середні,500-1000);42,90;43(2-5-10к.).

Прошу вибачення за оффтоп. Не могли би ви пояснити? У чому різниця, щоб переплачувати? Просто мені майже завжди продавали новенькі сині, а останім часом тільки старенькі (2006 р.) продають. Я за "новенькі", якось і не питаю. Думав що нема різниці.

Опубліковано:
1 час назад, Mozart сказал:

Раньше на Донбассе и "по ту сторону границы" (за поребриком, короче) предпочитали исключительно "синие". Ну и у нас в Украине в последнее время распространяется тенденция "хранить в синих", хотя по большому счету это глупости. А за границей так и вообще никакой разницы нет, "белый" или "синий" доллар (только в некоторых странах не берут сильно потертые, а в других - вообще пофиг).

Кстати,белые по качеству изготовления и износостойкости на порядок выше..

Опубліковано:
7 минут назад, Aviruss сказал:

Кстати,белые по качеству изготовления и износостойкости на порядок выше..

Иногда плесенью болеют

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 4
  • Не подобається 2
Опубліковано:
1 час назад, Hyrma сказал:

Как считаете, 8 сентября НБУ на заседании Правления изменит ключевую ставку (сейчас 25%) и официальный курс доллара?

Если от 10% отказались, чтобы роста курса не было, то курс менять то им зачем сейчас? Вроде бы продолжается борьба за стабильность на 41.

Опубліковано:
1 час назад, Лев сказал:

Сам трішки здивований,бо білі купюри в більшості своїй люди пропонують в дуже гарному стані.Но що є то є.

До речі останній раз я писав про те в якій валюті я знаходжуся,ще на початку весни.Може комусь це буде цікаво наразі я на 27% у гривні(трішки застряг,бо Херсонщина все ж таки окупована повністтю),на 28% у зелені,та на 45% у євро.Збільшення у кошику євро,це моє рішення.Бо долари чи євро найближчи 2-2,5 роки мені не потрібні будуть,від слова взагалі.Та й в гойдалки я гратися точно не планую.Тому так вирішив.

Гривню прибиваю по різному.На життя,та на купівлю євро на депо.Все роблю в основному онлайн.По кінцівкі планую вийти у кошику на 75% євро,та на 25% долар.Ну і звичайно залишу гривню,як мінімум на кілька місяців для Родини-на життя.Колись ми разом з вами побачимо,чи був я правий.

На все добре.

Почему такой большой процент в евро - он же падает...?

Думаете если что, то получится получить евро в Европе?