Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
33 хвилини тому, Fat Point сказав:

Кто-то что-то сказал или мне показалось?😂😂

Вы упрощённо понимаете мои реплики. 😎Не сплю и не чекаю и.т.д. ,а знаю ,что в финале гривна проиграет битву доллару. В  этом раунде чуть выиграла и курс укрепился и сразу набирает обороты инфошум про стабильность курса. У многих сбережения в валюте и кто-то может погорячится и скинуть их ,я пытаюсь поддержать таких людей ,чтобы не спешили расставаться с долларом ,даже если он куплен дороже ,чем курс на моменте . Всё вернётся на круги своя. Точка.

Та,ви вже нарадили людям ,шо доллар буде по 60 ,а ті в свою чергу наслухавшись таких як ви все пропальщиків , накупили по 41 і вище,і тепер також несплять і чекають коли зросте доллар,аби на хліб здати😑

• Лайк 1
  • Хаха 4
  • Подобається 1
  • Не подобається 11
Опубліковано
9 часов назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Та,ви вже нарадили людям ,шо доллар буде по 60 ,а ті в свою чергу наслухавшись таких як ви все пропальщиків , накупили по 41 і вище,і тепер також несплять і чекають коли зросте доллар ,аби на хліб здати 

Ніхто ні в чому не винен. На свої гроші кожен приймає рішення сам. 

Опубліковано (змінено)
4 години тому, Mozart сказав:

Вже неодноразово помітив, що Ви тут приписуєте людям ТЕ, чого вони не стверджували. Покажіть, мені теж цікаво, де Fat Point писала, що долар буде 60. Вона, звісно, топить за долар, але не настільки... 

Або вибачтесь за наклеп.

Я образно написав цифру,а не конкретну цифру ,всі прекрасно розуміють про шо я

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
  • Лайк 1
  • Хаха 2
  • Не розумію 1
  • Не подобається 14
Опубліковано (змінено)

на чт пятницу ожидаю снижения СПРОСА на дол,  а не УВЕЛИЧЕНИЕ предложения,  любят путать эту формулировку:mocking:. восток /60 спрос есть. В целом и общем, сложно наличке уйти ниже продажи привата, пока формула рабочая, покупка киев по цене привата(а не продажа:smoke:). на сегодня вижу так

Змінено користувачем InGodWeTrust

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...