Аид Опубліковано 15 вересня, 2025 Опубліковано 15 вересня, 2025 Ближайшие полгода электоральный цикл начнет вымывать из власти Евросовка всех любителей мигрантов и повоевать за бабки электората. А т.к. клан Клинтон Буш все меньше имеет доступ к бабкам США, подогреть своих шавок в Евросовке будет крайне сложно (из личного кармана они не подкидывают). Эксбольшая Британия с голой жопой и возможно бунтом против различных наводнивших остров. Посему денег будет перепадать крайне мало. Евросовок не против повоевать поляками, однако поляки кране против. Могут разве потусить. 5 1 3 2 Цитата
Популярний пост Fat Point Опубліковано 15 вересня, 2025 Популярний пост Опубліковано 15 вересня, 2025 Эстонка Каллас призналась ,что она русофоб ,а Европа тем временем нарастила покупки газа в Рф. Главный покупатель газа это Бельгия ,далее Венгрия ,Франция ,Греция и Нидерланды. Когда Сша призвали покупать газ у них ,Европа засомневалась ,- а хватит всем ? Американцы ответили ,если не хватит ,докупим у русских и вам продадим. Решили не переплачивать . 11 1 Цитата
NWEN Опубліковано 15 вересня, 2025 Опубліковано 15 вересня, 2025 3 часа назад, Moskit сказал: не даєте Ви місцевим шанс заробити трудову копійку, пройшлися по всіх напрямках) от тільки коли конкретному індивідууму трохи далеко за 35-45-55 років (потрібне підкреслити) йти когось при грошах розважати - ХЗ. доктором на острові, особливо "в кінці географії" - не знаю. Треба мати, крім знань-навичок-фонендоскопа, місцеву ліцензію на лікарську практику та купу діагностичного обладнання (ЕКГ, рентгенапарат, УЗД, міні лабораторію), яке не буде працювати на повне завантаження; за стаціонар взагалі окрема розмова. але, звичайно, життя заставить робити те, що навіть не знав і не хотів) Це я ще не дійшов до того що в таких місцях зазвичай все більш-менш поділено, і треба ще впихнутись. Але тут нам на руку наростаючий по світу дефіцит кваліфікованих робітників. І далі краще не стане. Так що там ще й додасться момент що тих професій дефіцит, і буквально за рік-два приймуть як свого, якщо вести себе порядно. Просто тому що будуть бачити кожен день роботу, і на весь острів є від сили десяток електриків/сантехніків, які постійно зайняті, а може взагалі жодного. Щодо розважати в 55, - це ж просто робота. Та і якщо займатись то цим краще не особисто, а підм'ять ринок притягнувши через рекламу/контакти з зовнішнього світу. Хоча так, хоч якийсь інтернет знадобиться, але в цілому не мегабіти навіть. А доктор на кінці географії, мені якщо чесно знайомо менше, я не спец і можу помилятись. Але чисто на розумінні як працюють коллективи, - швидше за все там потрібно буде не знання новітніх технологій а гнучкість і вміння обходитись мінімумом необхідного. Цебто питання не стільки можливості закупити кучу обладнання, скільки вижати максимум з того що є. Сумніваюсь що на острів в кількадесят або кількасот тис населення є сенс тягнути щось дороге. Можна навіть притягнуть глибоко бу, якщо вміти його самостійно обслуговувати хоч якось. Звісно це не шлях заробити всі гроші світу, а швидше шлях мати на шматок хліба з маслом, подалі від можливого радіоактивного попелу. 1 1 Цитата
Moskit Опубліковано 15 вересня, 2025 Опубліковано 15 вересня, 2025 14 хвилин назад, NWEN сказав: Це я ще не дійшов до того що в таких місцях зазвичай все більш-менш поділено, і треба ще впихнутись. Але тут нам на руку наростаючий по світу дефіцит кваліфікованих робітників. І далі краще не стане. Так що там ще й додасться момент що тих професій дефіцит, і буквально за рік-два приймуть як свого, якщо вести себе порядно. +++ 17 хвилин назад, NWEN сказав: Щодо розважати в 55, - це ж просто робота. Та і якщо займатись то цим краще не особисто, а підм'ять ринок притягнувши через рекламу/контакти з зовнішнього світу. Хоча так, хоч якийсь інтернет знадобиться, але в цілому не мегабіти навіть. якщо займався цим тут - без проблем, інакше буде виглядати як корпоратив у караоке-барі) 19 хвилин назад, NWEN сказав: А доктор на кінці географії, мені якщо чесно знайомо менше, я не спец і можу помилятись. Але чисто на розумінні як працюють коллективи, - швидше за все там потрібно буде не знання новітніх технологій а гнучкість і вміння обходитись мінімумом необхідного. Цебто питання не стільки можливості закупити кучу обладнання, скільки вижати максимум з того що є. доктору для роботи необхідний дозвіл/ліцензія (в т.ч. знання мови В2, краще С1). Мінімум необхідного - це те, що я перерахував, для сімейного лікаря 21 хвилину назад, NWEN сказав: Сумніваюсь що на острів в кількадесят або кількасот тис населення є сенс тягнути щось дороге. Можна навіть притягнуть глибоко бу, якщо вміти його самостійно обслуговувати хоч якось. Звісно це не шлях заробити всі гроші світу, а швидше шлях мати на шматок хліба з маслом, подалі від можливого радіоактивного попелу. є сенс від декілька десятків населення, при сотні - тим паче. Б/у може бути автотранспорт, твердий інвентар. Техніка б/у теж потребує сервісного обслуговування, для вимірювальної апаратури - повірка. Доктор не буде ремонтувати ні ЕКГ-апарат, ні тим паче рентгенустановку. Медтехніка, навіть б/у - теж пристойні гроші 1 2 Цитата
Fat Point Опубліковано 15 вересня, 2025 Опубліковано 15 вересня, 2025 19 часов назад, alex_agent сказал: Где сейчас хуже жить чем в Украине ? Угадайте страну в которой пограничник преследовал гражданина, пытавшегося сбежать из этой страны, 😎но в итоге сбежал вместе с ним ? Какой умный пограничник .)) Или Украина изменится или ей конец. И времени осталась мало. 2 1 1 Цитата
Аид Опубліковано 15 вересня, 2025 Опубліковано 15 вересня, 2025 Юрий Бутусов удалил свою статью от 2014 г., как в 2013-м Роберт Бровди, известный как командир в ВСУ "Мадяр", реализовал схему по краже 1,5 млрд долларов китайского кредита, который осел в карманах криминального авторитета Юрия Иванющенко и других членов команды Януковича "Аферу с китайским кредитом провернул тогдашний первый зам председателя правления ПАО «Государственная продовольственно-зерновая корпорация Украины», бывший директор коррупционного монстра ООО «Хлеб Инвестстрой» Робер Бровди – топ-менеджер одиозного экс-нардепа Иванющенко. Согласно плану, разработанному Бровди, ПАО «ГПЗКУ» получила под гарантию Правительства Украины от китайского Эксимбанка кредит в размере 1,5 млрд долларов. На эти средства Бровди и Ко должны были закупать зерно у украинских аграриев и поставлять его в Китай, но на самом деле закупленное зерно продавалось неизвестно куда через оффшорные компании, зарегистрированные на Кипре, а деньги, вырученные от продажи зерна, оседали в карманах Юрия Иванющенко и его топ-менеджеров". 4 4 2 2 Цитата
Totolya Опубліковано 15 вересня, 2025 Опубліковано 15 вересня, 2025 18 часов назад, alex790579 сказал: Рф завязла в Украине, при чем настолько, что пришлось пожертвовать своим влиянием на Закавказье. это как конкретно? вот допустим рф не вела бы войну, и тут пашинян, алиев и трамп себе решили договориться о чем-то. рф что бы сказала - "эй, запрещаю, я тут хочу влиять, если не послушаетесь, нападу на вас" ? вы так себе это представляете? 3 Цитата
NWEN Опубліковано 15 вересня, 2025 Опубліковано 15 вересня, 2025 (змінено) 2 часа назад, Moskit сказал: +++ якщо займався цим тут - без проблем, інакше буде виглядати як корпоратив у караоке-барі) доктору для роботи необхідний дозвіл/ліцензія (в т.ч. знання мови В2, краще С1). Мінімум необхідного - це те, що я перерахував, для сімейного лікаря є сенс від декілька десятків населення, при сотні - тим паче. Б/у може бути автотранспорт, твердий інвентар. Техніка б/у теж потребує сервісного обслуговування, для вимірювальної апаратури - повірка. Доктор не буде ремонтувати ні ЕКГ-апарат, ні тим паче рентгенустановку. Медтехніка, навіть б/у - теж пристойні гроші По мед, Вам точно видніше, я занадто далекий від того, хоча зі сторони інженера обладнання не виглядає занадто складним технічно, швидше проблема у підвищенних вимогах до безпеки та точності. Тому без запчастин ніяк, кустарно вони не виготовляються, знову ж таки я не медпрацівник, тому хоч якось можу оцінювати чисто інженерну складову, все інше, - далеко від моїх компетенцій. Але щось мені підказує що на формальності до єдиного дефіцитного доктора в Богом забутому місці будуть дивитись скрізь пальці трактуючи на користь доктора. А ось щодо корпоративу в караоке... Деякі контракти поки домовишся, іноді так смішно в процесі. Маю тих історій на цілу книгу, ось тільки розказувати не можна. Тож я сам в деякому роді масовик-затійник. Із найбільш невинного, і так щоб без подробиць: Представник замовника впевнений що нормальна робота тільки в офісі з нагайками і погоничами, а контора remote-first, навіть офісу як такого немає. А контракт дуже жирний намічався. Нічого, за місяць і офіс організували під приїзд, і менеджерів туди своїх пригнали, і гребці сиділи щільними рядами. При чому самому замовнику в вигляді власника було взагалі фіолетово на те, його, як нормальну людину SLA цікавив але от мав таку цікаву довірену особу. Так і домовились хлопчик 30+ рочків і хлопчик 60+ рочків. Цирк. Але, попрошу, все законно. Про те як на п'янці не випити ні граму алкоголю якщо сам організатор навіть розказувати не буду, занадто банально. Так що буду квести організовувать з повним зануренням. Спеціалісти є під руками🤣 П. С. Не дописав, я це все до того що було би бажання то викрутитись можна, хоча іноді ціна цьому відмовитись від старої профессії. Якщо вже стоїть така задача. Хоча початково про забуті острови було значною мірою жартома. Якщо серьойзніше то латинська америка, крім бразілії виглядає варіантом. Ще можна спробувати щось в Африці пошукати, але там такі місцеві проблеми, що можливо навіть зруйнована європа все ще краще ніж нинішня африка Змінено 15 вересня, 2025 користувачем NWEN 1 2 Цитата
Moskit Опубліковано 15 вересня, 2025 Опубліковано 15 вересня, 2025 26 хвилин назад, NWEN сказав: формальності до єдиного дефіцитного доктора в Богом забутому місці будуть дивитись скрізь пальці трактуючи на користь доктора. от тут добре було би визначитись із країною або хоча б континентом) дефіцит медичних кадрів (і лікарів, і середнього медперсоналу) спостерігається вже не перший рік по всьому світі та буде наростати по мірі старіння населення. "Богом забуте місце" - це і десь в Латинській Америці, і глухе селище в Європі. Серед головних питань - хто оплачує роботу (держава чи населення) та умови проживання (в т.ч. робота). Якщо держава - то В2 мінімум + кваліфікаційні вимоги підтвердити в місцевому МОЗі; якщо це край світу в Перу, то вид заробітку буде "заХарчі". 35 хвилин назад, NWEN сказав: Якщо серьойзніше то латинська америка, крім бразілії виглядає варіантом. Ще можна спробувати щось в Африці пошукати, але там такі місцеві проблеми, що можливо навіть зруйнована європа все ще краще ніж нинішня африка думаю, що компанію Бразилії складуть Нікарагуа, Колумбія, Перу, Куба і багато інших локацій 36 хвилин назад, NWEN сказав: Ще можна спробувати щось в Африці пошукати, але там такі місцеві проблеми, що можливо навіть зруйнована європа все ще краще ніж нинішня африка Днями спілкувався з колегою, яка у 90-х поїхала як педіатр (організовувало МОЗ України) у Лівію: втікла звідти через 5 місяців, не зважаючи на фінансові втрати( 43 хвилини назад, NWEN сказав: А ось щодо корпоративу в караоке... Деякі контракти поки домовишся, іноді так смішно в процесі. Маю тих історій на цілу книгу, ось тільки розказувати не можна. Тож я сам в деякому роді масовик-затійник. Із найбільш невинного, і так щоб без подробиць: Представник замовника впевнений що нормальна робота тільки в офісі з нагайками і погоничами, а контора remote-first, навіть офісу як такого немає. А контракт дуже жирний намічався. Нічого, за місяць і офіс організували під приїзд, і менеджерів туди своїх пригнали, і гребці сиділи щільними рядами. При чому самому замовнику в вигляді власника було взагалі фіолетово на те, його, як нормальну людину SLA цікавив але от мав таку цікаву довірену особу. Так і домовились хлопчик 30+ рочків і хлопчик 60+ рочків. Цирк. Але, попрошу, все законно. Про те як на п'янці не випити ні граму алкоголю якщо сам організатор навіть розказувати не буду, занадто банально. Так що буду квести організовувать з повним зануренням. Спеціалісти є під руками🤣 ))) чому не можна писати? Змінюєте дві букви в назві/хвамілії і вперед - готовий сценарій) у Вас все вийде! я так думаю (с) 1 1 Цитата
Fat Point Опубліковано 15 вересня, 2025 Опубліковано 15 вересня, 2025 (змінено) Война ближе ,чем вам говорят на овномарафоне ( на который запланировали выделить 1.5 млрд на следущий год). Объявлена принудительная эвакуация из сёл и городов Днепропетровской области ,находящихся в 20 км от линии фронта. Почему так ? Надо эти села и города стереть ,людей сделать бомжами. Змінено 15 вересня, 2025 користувачем Fat Point 2 1 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.