Moskit Опубліковано 28 січня Опубліковано 28 січня 5 хвилин назад, Олександрм сказав: Про то і мова, таке може бути і такого варто очікувати, це вірогідна подія. По конкретному случаю, поліцаї живуть, як в мирний час. Вони були не готові зустрітись з війною в особі пожилого дядька. Покласти 4 з 5 це вже не випадковість... подробиць не знаю, але як варіант - всі були в автомобілі, тільки під'їхали до місця Цитата
Олександрм Опубліковано 28 січня Опубліковано 28 січня 8 хвилин назад, Moskit сказав: подробиць не знаю, але як варіант - всі були в автомобілі, тільки під'їхали до місця Не треба плодити здогадки. Він їх вбив з засідки, в лісі. Поклав всю групу з 5 чоловік. Потом його вбили визвані додаткові сили. Він з собою мав бронежилет, автомат, гранати. Цитата
alex_agent Опубліковано 28 січня Опубліковано 28 січня 14 часов назад, Аид сказал: Если открыть ради эксперимента границы, то за первые дни уедут города а в хвосте городов учухает и армия. В случае такого эксперимента, если "учухает армия"- я однозначно остаюсь и никуда ни еду ! 4 Цитата
San4es Опубліковано 28 січня Опубліковано 28 січня 1 час назад, Олександрм сказал: засідки Ну это не толпой на обычного мужика работягу нападать и кричать я при исполнении. Цитата
Аид Опубліковано 28 січня Опубліковано 28 січня 6 минут назад, San4es сказал: Ну это не толпой на обычного мужика работягу нападать и кричать я при исполнении. СЗЧ думаю от 600000 до 1000000 и случаев таких будет все больше. 1 3 Цитата
Аид Опубліковано 28 січня Опубліковано 28 січня 49 минут назад, alex_agent сказал: В случае такого эксперимента, если "учухает армия"- я однозначно остаюсь и никуда ни еду ! Увы города будут делать минимально пригодными к жизни мирняка. Скорее всего грустному эксперименту подвергнут Харьков возможно и Киев. В ближайшие морозы увидим. Уничтожить систему водоподачи и водоотведения не сложно. 1 2 Цитата
Аид Опубліковано 28 січня Опубліковано 28 січня 15 часов назад, Олександрм сказал: Тільки Одеса це далека перспектива. Ще не було боїв за Запоріжжя. Півроку точно не закінчимось, а там буде видно, як буде іти мобілізація. Помниш ти начитавшись їх каналів говорив що нас з Токмачки вибили? Брешуть вони, як дихають.) я не писал за такое мелкое и мало значимое. Но заходы туда были. И резервы на себя она оттянула. Что дало возможность действий в Гуляйпольском районе. Да и речи за Запорожье сейчас не идет. Сейчас будут Славянск Краматорск. Купянск сейчас место куда Сырок гонит все что ходит на своих 2х и нарушение логистики на остатки Донецкого региона. А через время бусифицырованых будет 97-99% и 1-3% таких как ты. 1 1 2 Цитата
NWEN Опубліковано 28 січня Опубліковано 28 січня (змінено) 9 часов назад, Fat Point сказал: Для начала избегать моментов принудительного снятия гривны в пользу Притулы,Стерненко ,Лачена и других. Такое снятие есть на некоторых азс ,магазинах ,приложениях банков. Избегать эти навязанные донаты.🙃 Так у меня там риторический прием был. Я же сразу и сказал что делать. А вот это вот конечно советы необычные, но мне ни разу не актуальные. Я бытовые нужды плачу наличкой, с самого начала войны. Или думаете человек с "село, печка, курочка" вместо перехода на нал будет надеяться на стабильность БС? 5 часов назад, Олександрм сказал: Напевно тому, що тепло в батареях не є базовою необхідністю в фортеці. Це поки в тилу було неочевидним. Багато хто жив ніби війни нема. Але "прифронтова" зона розростається. Краще подумайте над цим. В Черкасской области во время задержания подозреваемый открыл огонь и убил четверых полицейских, — полиция. По данным правоохранителей, 59-летний местный житель, ранее служивший в армии, проходил как подозреваемый по делу об убийстве. Увидев полицейских, он надел бронежилет, взял автомат и скрылся в лесу, где открыл прицельный огонь по сотрудникам полиции. В результате нападения четверо полицейских погибли, еще один получил ранения. Для нейтрализации стрелка были привлечены спецподразделения — подозреваемого ликвидировали бойцы спецназа. Історія про Рембу. Без брехливих голівудських хепіендів. Він приніс війну в тил з собою разом з презирством до теплих батарей))) Сміх сміхом, но народ не розуміє до чого іде якщо це не зупиниться. Тепло в батареях, напруга в розетці, вода в крані давно стали фоном, не вартим уваги. Я бачу як рішаються проблеми тут, влада повністю вмила руки. А помните наш разговор за мобилизацию? Я вот за это и не только как раз и говорил. И к сожалению дальше будет хуже. Все больше подобных случаев будет, к сожалению. 3 часа назад, Олександрм сказал: Ну дивіться, тільки одна дрібниця, кількість задіяних людей розрахована на мирний час. Обєм роботи збільшився? Хіба зараз є масовий набір енергетиків ? Чи хочаб залучення некваліфікованих робітників на підсобні роботи? С какого чуда? Их еще и помобилизировали хорошо в свое время. А сейчас собственно начали приходить ответы на мой вопрос "А дальше то что?" И это тоже я подразумевал, и будут еще последствия бездумного исполнения. 1 час назад, Олександрм сказал: а там буде видно, як буде іти мобілізація. А как она может идти учитывая тот Ваш пост что я процитировал вначале? Вот так и будет. Это не считая того что новости немного, скажем так, сглаживают масштаб происходящей катастрофы. И снова задам риторический по-сути вопрос: А дальше то что? П.С. Я например догадываюсь в общих чертах. Если коротко, кто не в армии, запасайтесь топливом, едой, и независимыми системами жизнеобеспечения. Хай даже это будет колодец и туалет типа сортир, с буквами Ме и Жо, но хотя-бы свой, гарантированно рабочий. Змінено 28 січня користувачем NWEN уточнения для однозначности 1 3 Цитата
Олександрм Опубліковано 28 січня Опубліковано 28 січня (змінено) 13 часов назад, Аид сказал: СЗЧ думаю от 600000 до 1000000 и случаев таких будет все больше. Давай зійдемся на 575? 🤣 Хз, вони ж все засекретили. На березень 24р, чув цифру в районі 180, від одного голови вр. Тоді мене шокувало, зара думаю шо він щей зменшив. Але, і шо? Нехай і є мільйон неспійманих сзч. До чого ти ведеш? про дезертирів ж чомусь не чути? Сзч це свідомий спуск пари. Був час, коли, як брешуть люди, воно стимулювалось і даж, як кажуть, фіктивно подавалось в смислі що люди, які не догодили начальству або були паршивою вівцею, що портила стадо, подавались в сзч будучи на місці. Зараз всіх кого ловлять стараються засунуть в "штурмовики". Там правила при яких втекти складніше. І до заградотрядів іще не дійшло. Щодо переходу війни до "мільйонників" ти кажеш фантазії. Ну допустим, тоді скажи як інакше? Крім відступу в промислові центри? Тут сталінград сам собою нппрашується. Думаєш довго можно чіплятись за гуляйполе? І чим? Змінено 28 січня користувачем Олександрм Повтор Цитата
ZzzZzzZzz Опубліковано 28 січня Опубліковано 28 січня (змінено) 2 часа назад, NWEN сказал: П.С. Я например догадываюсь в общих чертах. Если коротко, кто не в армии, запасайтесь топливом, едой, и независимыми системами жизнеобеспечения. Хай даже это будет колодец и туалет типа сортир, с буквами Ме и Жо, но хотя-бы свой, гарантированно рабочий. Як вже буде повний пе, то все реквізують, крім сортіра та колодязя. Якійсь військові, що поруч будуть проходити. А наступна "адміністрація" обкладе податком на курку. Це вже все було... ПС Ви мені вже Аїда нагадуєте, з його "нп Х гатовсь". ППС шкода, що виживати за рецептами пращурів будемо Змінено 28 січня користувачем ZzzZzzZzz Орфографія 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.