Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 часов назад, gadina86 сказал:

- укр. кріпаки будуть замінюватись кріпаками з Азії та Африки (вже є приклад в Закарпатті від чиновників з ОВА) і далі буде поширюватись така практика...Вважаю що йсе супервигідно власникам наших територій.

- війна буде продовжуватись ще багато років. З обох сторін (рфія vs захід) гроші, зброя та піхота абсолютно необмежені.

Они едут не работать а сидеть на шее.

• Лайк 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 2
Опубліковано

Чисто жіночий погляд.

Тобто, цей бідолага з ожирінням якогось ступеня (4-го, певно, візуально), з проблемами з ССС, певно теж із хворими печінкою та підшлунковою (...), пропонує стріляти тих усіх, хто платить податки на медицину, яка має його врятувати, коли його (на Бога розсуд) наглий шлях трафить, бо не вони пішли на війну? 

Чи він буде лікуватися за кордоном? 

Чи в нас ніхто податки не платить?

Як це працює?

Тотальна неповага одне до одного.

Як казав колись дідусь моєї подруги: "Нема на вас кривого німця з дрючком".

Опубліковано
12 часов назад, alex790579 сказал:

photo_2025-02-02_10-53-22.jpg

Началось 

Вимагаю негайно озброїти всі патрулі ТЦК бойовою зброєю та в разі конфліктів або неповаги до працівників ТЦК відкривати вогонь без попередження, — військовий з позивним «Дончанин»

И понеслось 

IMG_20250202_230909.jpg.e89d0464a7b389c6a15d7fa5cdf7ae0f.jpg

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Опубліковано
4 часа назад, Odin1 сказал:

А девочек и местных много тут есть. Земля плодовитая, а если понапривозят сюда африканцев/азиатов, то те и плодятся хорошо, заново будут люди (!которые не вписаны в Конституцию как собственники всего на территории Украины!)

Читал я где-то, что после революции 1917-1922, в году 1922 на териториях совремпнной Украины все мужское население 16-60 было истреблено. Не на 100% думаю, но очень сильно. Видимо есть тут что-то такое, что приходится раз в 100 лет бойню устраивать (1709, 1812, 1917, 1945)

Грустно то, что нас в очередной раз играют, а мы все никак не станем сами играть...

Так а звідки взялося то "мужское население"? 

Опубліковано
13 минут назад, ozon1 сказал:

Не дай Бог таку невістку.

А разве дело конретно в ней?

В юриспруденции права неразрывно связаны с обязанностями. Чьё-то право на жизнь - это ваша обязанность его не убивать.

Соот-но, идет волна призывов дать право определенной группе людей мочить мирняк, а нападал/не нападал - следствие потом разберется 

Опубліковано

Я девочка (по половым признакам, а не по выполняемым обязанностям), и могу судить, что нам такой невестки не нужно.

А Право там где и налоги.

И уважение одного к другому гражданину там где конституция.

Я обязуюсь платить налоги, оно меня защищает. Га?

Опубліковано
1 минуту назад, ozon1 сказал:

Я девочка (по половым признакам, а не по выполняемым обязанностям), и могу судить, что нам такой невестки не нужно.

А Право там где и налоги.

И уважение одного к другому гражданину там где конституция.

Я обязуюсь платить налоги, оно меня защищает. Га?

Чо?🤨

Опубліковано (змінено)
4 минуты назад, viking-joss сказал:

Чо?🤨

А ничё.

В обществе есть Законы и другие "мнения".

У каждого индивидуально. Если человеку 25-28, то он будет думать что будет всегда рости. 

Но потом начинаются другие, физические изменения, и здрасте.

Иными словами - я сегодня-завтра и послезавтра могу, а потом могу только иначе. Перепрошую.

когда человеку в 28 лет впаривают: Оба-на, у вас будет пенсия зашибись в 82"! Вы сможете всё! Вам там уже не надо это будет...

Змінено користувачем ozon1

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   1 користувач онлайн

• Створити...