Modestus 4 163 Опубліковано: 1 жовтня (змінено) 32 минуты назад, Totolya сказал: а я каким боком к украинскому? я наполовину турок, наполовину поляк. гражданство мне насильно дали без моего разрешения при рождении. отказаться не дают. «Через пять минут после твоего рождения они определят твое имя, национальность, религию и племя, и ты проведешь остаток жизни, улыбаясь и защищая то, что ты не выбирал». Артур Шопенгауэр «Но, к счастью, некоторые рождаются с Духовными Иммунными Системами, которые рано или поздно отвергают иллюзорное видение мира, привитое им с рождения через социальные условия. Начинают чувствовать, что что-то не так и начинают искать ответы. Внутренние знания и аномальный внешний опыт показывают им сторону реальности, о которой другие не знают, и так начинается их путь пробуждения. Каждый шаг в пути делается, следуя своему сердцу, вместо того, чтобы следовать за толпой, и выбирая знание вместо вуали невежества». Анри Бергсон Змінено 1 жовтня користувачем Modestus 4 1 12 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 753 Опубліковано: 1 жовтня 3 часа назад, Олександрм сказал: Скоріше передача повноважень на місця, тому що централізована система вже буксує. Для початку повноважень рекрутингових центрів а потом може і тцк. Блатні бригади і так одсилають своїх представників в тцк. іде не до махновщини а до феодалізації. Махновщина може настати після перемоги, якщо змістять легітимну владу а після неї тимчасову. Для наглядності якщо в 14 році змістили б турчинова то був б шанс... Точность и количество целеуказания от гражданских лиц по ПВД "феодалов" возрастет кратно. И гореть будут авто не только ТЦК. 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олександрм 482 Опубліковано: 1 жовтня 1 година тому, Totolya сказав: вы же сами говорите, рф хочет уничтожить все украинское. а я каким боком к украинскому? я наполовину турок, наполовину поляк. гражданство мне насильно дали без моего разрешения при рождении. отказаться не дают. вашими украинскими делами никогда не интересовался. Очевидно произошла чудовищная ошибка... Треба так і писати потужному Презеденту... Він ж Гарант Конституції... Я тепер глибоко стурбований долею турків і поляків, а іще індєйців. 2 4 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZzzZzzZzz 751 Опубліковано: 1 жовтня 10 минут назад, Олександрм сказал: Очевидно произошла чудовищная ошибка... Треба так і писати потужному Презеденту... Він ж Гарант Конституції... Я тепер глибоко стурбований долею турків і поляків, а іще індєйців. Вони, як і Ви мають синій УКРАЇНСЬКИЙ паспорт. Будемо копати історію? Хто кого, в якому році захопив-анексував-русифікував? Ця держава - міні-совок. Але якби держава могла надати "от каждого по потребностям, каждому по способностям", як Швеція, то все було би гарно й чудово. І ніякі лднри нікуди б не хотіли від'єднатися. А так маємо, шо маємо 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZzzZzzZzz 751 Опубліковано: 1 жовтня 20 минут назад, Аид сказал: Точность и количество целеуказания от гражданских лиц по ПВД "феодалов" возрастет кратно. И гореть будут авто не только ТЦК. Там пару сентенцій вище вже зпророкували та описали можливу громадянську війну... Читаємо вірші та повісті 1910х-1920х 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZzzZzzZzz 751 Опубліковано: 1 жовтня (змінено) 20 минут назад, ZzzZzzZzz сказал: Там пару сентенцій вище вже зпророкували та описали можливу громадянську війну... Читаємо вірші та повісті 1910х-1920х Бо електрики, як драйвера цивілізації не буде. Гасло комуняк самі згадаєте? "Комунізм, це радянська влада плюс електрифікація всієї країни"? Змінено 1 жовтня користувачем ZzzZzzZzz Доповнено 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fat Point 11 513 Опубліковано: 1 жовтня Потужный раскритиковал Израиль за попытки перетянуть внимание мировых сми на свою страну. Умань -2024г VID_20241001_210454_926.mp4 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 753 Опубліковано: 1 жовтня Персы таки пришли на войну. По одной из военных баз Израиля входящие. Видимо персы таки допилили ядренбатоны и готовы к любому развитию. IMG_7652.MP4 2 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 753 Опубліковано: 1 жовтня Шото купол не осилил. Выносят в основном аэродромы. IMG_7655.MP4 1 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Totolya 1 102 Опубліковано: 1 жовтня 1 час назад, Олександрм сказал: Очевидно произошла чудовищная ошибка... Треба так і писати потужному Презеденту... Він ж Гарант Конституції... Я тепер глибоко стурбований долею турків і поляків, а іще індєйців. хорошо, когда мобилизуют таких сильных, уверенных в себе мужчин, смеющихся перед лицом смерти. именно такие и нужны на фронте. мало кто так может. есть люди, для которых война это призвание и по вам ясно вижу каким должен быть человек, чтобы кайфовать от того, что других повергает в ужас. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах