vad4607 Опубліковано: 17 листопада, 2019 Опубліковано: 17 листопада, 2019 22 минуты назад, San4es сказал: https://rutube.ru/video/0ff7883b3f78ed1b7d2b30eb91afafdb/ Гондон сказал - "пусть лучше кто угодно купит всю украинскую землю, это главная гарантия что россияне не нападут!" А как они проверять будут,этого "кто угодно" на лояльность к России,возьмут честное слово?))) Я помню,отказ от ядерного оружия,в свое время,сопровождался похожим по своему маразму бредом.) 2 Цитата
Аид Опубліковано: 17 листопада, 2019 Опубліковано: 17 листопада, 2019 А шо стоит очередь из желающих? Или кто-либо заявил хотелки на покупку земли? Цитата
vad4607 Опубліковано: 17 листопада, 2019 Опубліковано: 17 листопада, 2019 5 часов назад, Аид сказал: А шо стоит очередь из желающих? Или кто-либо заявил хотелки на покупку земли? Очередь из желающих не входит в планы тех кто хочет,а теперь и может, скупить землю за даром. 1 Цитата
Аид Опубліковано: 17 листопада, 2019 Опубліковано: 17 листопада, 2019 51 минуту назад, vad4607 сказал: Очередь из желающих не входит в планы тех кто хочет,а теперь и может, скупить землю за даром. Скупят местные и наверное даже дешевле заявленной цены. Цитата
vad4607 Опубліковано: 17 листопада, 2019 Опубліковано: 17 листопада, 2019 12 минут назад, Аид сказал: Скупят местные и наверное даже дешевле заявленной цены. Я бы,даже сказал - местный.))) 1 Цитата
alex_agent Опубліковано: 26 листопада, 2019 Опубліковано: 26 листопада, 2019 (змінено) Тут уже неоднократно говорили, что начало продажи земли должно очень положительно сказаться на курсе гривны. Но как быть с 13 статьей конституции Украины? Цитата Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України ... є об'єктами права власності Українського народу. Від імені Українського народу права власника здійснюють органи державної влади та органи місцевого самоврядування в межах, визначених цією Конституцією. Я конечно дико извиняюсь, но мне как человеку из Украинского народа что-то полагается, если кто-то от моего имени продает мою часть объекта права собственности всего Украинского народа? Змінено 26 листопада, 2019 користувачем alex_agent 1 1 7 Цитата
Zhuyka Опубліковано: 26 листопада, 2019 Опубліковано: 26 листопада, 2019 3 минуты назад, alex_agent сказал: Тут уже неоднократно говорили, что начало продажи земли должно очень положительно сказаться на курсе гривны. Но как быть с 13 статьей конституции Украины? Я дико извиняюсь, но мне как человеку из Украинского народа что-то полагается, если кто-то от моего имени продает мою часть объекта права собственности всего Украинского народа? Ну, как бы и да, и нет. Еще не так давно на плюсах показывали в вечернем эфире про "народ", и "кому сколько полагается", но на практике у нас нет единого реестра всей земли, и даже ввооон тот, ноу нейм клочек земли который должен быть нашим, по факту, и по документам "их" 1 1 Цитата
ZIL Опубліковано: 26 листопада, 2019 Опубліковано: 26 листопада, 2019 58 минут назад, Zhuyka сказал: Ну, как бы и да, и нет. Еще не так давно на плюсах показывали в вечернем эфире про "народ", и "кому сколько полагается", но на практике у нас нет единого реестра всей земли, и даже ввооон тот, ноу нейм клочек земли который должен быть нашим, по факту, и по документам "их" Вообще-то единый реестр всей земли у нас давно есть,.Сейчас,возможно, по-новому начнут составлять.А почему бы не получить откаты новым людям?Им тоже нужно.А ваш "клочек земли", там же , где ваша часть "заводов-пароходов".Приватизационные ваучеры все получали. Цитата
Це популярне повідомлення. Боб Губка Опубліковано: 26 листопада, 2019 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 26 листопада, 2019 9 часов назад, Twin сказал: Багато би заощадили, якби збирали грн з курсу 5)) Та і земельне питання, не все так просто як Вам здається... При курсі 5 були зовсім інші розклади та вхідні дані як політичні(внутрішньо та зовнішньо),так і економічні,та й сучасні технології та банківська система відрізняються від тогочасних суттєво,тоді да -доларовий матрас був найкращим способом зберегти та приумножити. Що до земельного питання,так я про нього знаю досконало,тут все просто та очевидно,наші земелні магнати,як і дрібні фермери бажають продовження грабунку простих пайовиків-орендодавців:маючи більше 40тис. гривнів прибутку з 1 га.,виплочують людям в середньому по 3 тисячі,також не забуваєм про безкоштовне використання межових земаль(до кожного наділу має бути доїзд зі всіх сторін,які активно втіхаря юзають наші аграрії),там також нажива шалена,та й до надмірного використання мін-добрив та хімікатів є питання-кому потрібен буде ваш вбитий та виснажений "чорнозем".Про те що прикриваючись мараторієм йде скупка за безцінок паїв також відомо достеменно,та й таке питання як скупка наших земель іноземцями мене смішить-при "патріоті" Порошенко російський міліардер Прохоров активно скуповував українську землю,та й не тільки він.Висновок для мене також очевидний,чим швидше відкриття цивілізованого ринку землі,та наведення ладу у земельному кадастрі 6 5 5 3 Цитата
ГЕО-ГРАФ Опубліковано: 26 листопада, 2019 Опубліковано: 26 листопада, 2019 Сьогодні фермера купують нелегально паї по ціні 1000 $ за га чорнозему(не приміська зона),а далі почнуть продавати кусочками не по 5-10 га, а по 5--10тис га і всі фермера будуть лише спостерігачами такоїкупівлі-продажу. На сьгодні в одні руки дозволяти купувати понад 2тис га не можна Цитата
Рекомендовані повідомлення