Дина Павлик 1 819 Опубліковано: 11 жовтня, 2016 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алиса в стране чудес 16 127 Опубліковано: 11 жовтня, 2016 Серьёзные отношения — это кидалово. Сначала тебе показывают трейлер фэнтези с лучшими моментами, а потом втягивают в полнометражный артхаус. 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kometa 3 402 Опубліковано: 11 жовтня, 2016 Принцесс, драконом заточённых, Возможность есть ещё спасти. А вот заточенных драконом... Прости. 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Milka 4 407 Опубліковано: 11 жовтня, 2016 15 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
На смену ника 2 189 Опубліковано: 11 жовтня, 2016 Вегетарианцы не едят животных, а объедают их... 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ёрмунганд 13 821 Опубліковано: 11 жовтня, 2016 14 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Uspex 1 373 Опубліковано: 11 жовтня, 2016 27 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
admin 28 687 Опубліковано: 11 жовтня, 2016 10 часов назад, Milka сказал: Получи гранату, хищник! https://ru.wikipedia.org/wiki/Фрукторианство 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дина Павлик 1 819 Опубліковано: 11 жовтня, 2016 Тапками не кидайтесь. я не поэт просто от темы; прогноз курса доллара к гривне нахлынуло ! Ах, прошло уж лето, упустила шанс. Вот, такой случился в жизни декаданс . Не успела доллар в 27 уж сдать. Не сумела точно время подсчитать Наступила осень, грусть, тоска едят. Хоть бы не был доллар снова 25 . А про 19 страшно вспоминать Может МВФ сможет курс поднять И зима прискачет, снег нам принесет. Может, хоть при этом доллар понесет . В высь за облаками этак 45. Но, тогда не сможем мы спокойно спать Вот и кругом голова как же поступать? Ну куда же зелень эту нам девать? Ох, возьму я доллар положу в матрас. Может, я хоть так спасу боезапас. 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kataleya 9 333 Опубліковано: 11 жовтня, 2016 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах