taurenx Опубліковано 28 травня, 2025 Опубліковано 28 травня, 2025 Вот вам и техника. Были Индикаторы на рост , уже на падение . Ну как я и говорил , Как-то сильно загоняли в еврик . 1 Цитата
елкга Опубліковано 28 травня, 2025 Опубліковано 28 травня, 2025 2 години назад, taurenx сказав: Вот вам и техника. Были Индикаторы на рост , уже на падение . Ну как я и говорил , Как-то сильно загоняли в еврик . Да какие индикаторы,какая техника.Все по"Золотому теленку":кукл Вам продаст, потом купит и еще раз Вам продаст но уже дороже🤣🤣🤣. 1 1 1 Цитата
Популярний пост orest777 Опубліковано 29 травня, 2025 Популярний пост Опубліковано 29 травня, 2025 Знову інформаційний привід. Ринки відреагували на рішення суду в США, який визнав дії Трампа по введенню мит незаконними і дав 10 днів на усунення наслідків перевищення повноважень. Мінфін і трампівські шестірки почали процес оскарження. Остаточне рішення буде пізніше за верховним судом. Пара, і не тільки вона, ще довго буде під впливом таких інфо-феєрверків. Але, за якийсь час, або спаде інфошторм, виробиться імунітет, або фундаментальні економічні чинники переформатуються остаточно, зміцняться і набудуть усвідомленої визначальної ваги. 2 4 7 Цитата
Популярний пост 8222222 Опубліковано 2 червня, 2025 Популярний пост Опубліковано 2 червня, 2025 в моменте пока так, НО так как у Американцев это и следующая неделя очень красная по новостям а также новый фактор TACO - Trump Always Chickens Out то мягко сказать тут каждый принимает решение сам и не стоить верить прогнозам! а на графике чисто моя интерпретация рынка и мои мысли вслух на основания моего опыта 1 20 7 Цитата
Популярний пост Moskit Опубліковано 6 червня, 2025 Популярний пост Опубліковано 6 червня, 2025 imho у основного ньюзмейкера та драйвера "пари" - "найвеличнішого президента всіх часів і галактик" з'явився КОНКУРЕНТ! І хто? Той, що вклався своїми грошима та інформпідпримкою у перемогу Трампа; на поталу Трампу пошматував бензопилкою держапарат Америки, зпаскудив репутацію свою та свого бізнесу. Це - Маск. Маск оголосив "війну" Трампу, а Трамп охоче прийняв виклик. Причому все розвивається настільки швидко, публічно і "по-пацанскі", що прогнозувати переможця не берусь. Свіжі новини (продовження срачу закликів до створення третьої партії в США, імпічменту Трампу) очікую після 17-ї години за Київом (коли американцi вип'ють "ранковий кохве" та доберуться до інтернету). На фоні цих подій та неминучої їх ескалації долар втатить залишки своєї репутації проти всіх валют. А те, що "вибухові новини" від Трампа і його команди надходять під кінець п'ятниці - це просто традиція і ніяка не спроба заробити на непрацюючому форексі) 1 2 4 4 Цитата
dimox Опубліковано 6 червня, 2025 Опубліковано 6 червня, 2025 на ставку ЕЦБ тоже всем плевать, когда такое несется 2 Цитата
Digger Опубліковано 12 червня, 2025 Опубліковано 12 червня, 2025 Золото стало другим за величиною світовим резервним активом, випередивши євро На частку золотих злитків минулого року припадало 20% світових офіційних резервів. Це перевищує показник євро (16%) і поступається лише долару (46%). Запаси золота в центральних банках по світу наближаються до історичних максимумів. 2 Цитата
Digger Опубліковано 12 червня, 2025 Опубліковано 12 червня, 2025 Киев опт евро 48.05/48.15 Кто то сливал сегодня? Цитата
Twin Опубліковано 12 червня, 2025 Опубліковано 12 червня, 2025 10 минут назад, Digger сказал: Киев опт евро 48.05/48.15 Кто то сливал сегодня? Нашо? Я навпаки розкидав ранком вільну грн по 47.70-80 2 Цитата
Digger Опубліковано 12 червня, 2025 Опубліковано 12 червня, 2025 (змінено) 26 минут назад, Twin сказал: Нашо? Я навпаки розкидав ранком вільну грн по 47.70-80 Ну вы - понятно )) Я имел ввиду, а вдруг кому надо резко гривна Уже 48.10/48.26 Аномальный движ Змінено 12 червня, 2025 користувачем Digger 1 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.