Перейти до вмісту

Когда настанет "дно" цен на недвижимость: лучшее время для покупки с целью инвестирования (не для "жить").

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
13 часов назад, логик сказал:

вы что смету на этот объект видели .земля у застройщика была - земля вообщето в аренде

я пишу о том, что могу подтвердить. и за смету, и за землю.

Опубліковано:
29 минут назад, palu41 сказал:

я пишу о том, что могу подтвердить. и за смету, и за землю. 

умничать не надо

по прямым расценкам как я понимаю - тогда спору нет

Опубліковано:
11.04.2020 в 10:10, Oleg1 сказал:

Все залежить наскільки девальвує гривня відносно долара внаслідок економічного кризису . Майже всі будматеріали та комплектуючі які застосовують для будівництва , вітчизняного виробництва не прив’язані до долара . Зарплата будівельників в доларовому еквіваленті теж може істотно зменшитись Крім цього в залежності від глибини кризи впаде купівельне спроможність громадян , в кого є кошти і забезпечений житлом ( інвестори в будівництво ) буде чекати дна . Прив’язані до долари в більшій мірі будівельні матеріали які застосовують для ремонту житла . Все залежить від глибини кризи і межі на мою думку немає

Що Ви таке пишите шановний ! Як це ціна українського виробника Будматеріалів не залежить від курсу долара ..! У нас в Україні  усе  в гривневому  еквіваленті  прив'язано до Зеленого !!! 

Опубліковано:
1 час назад, a31078 сказал:

Що Ви таке пишите шановний ! Як це ціна українського виробника Будматеріалів не залежить від курсу долара ..! У нас в Україні  усе  в гривневому  еквіваленті  прив'язано до Зеленого !!! 

Я розумію Ваш сарказм але маєм те що маєм . Зараз в зв’язку з забороною роздрібної торгівлі будівельних матеріалів ( крім Епіцентру ) , деякі будівельні матеріали імпортного виробництва можна придбати по дешевших цінах ніж в період коли був долар 24 5 гр в оптових продавців . В зв’язку фінансовими труднощами деякі оптові фірми реалізовують будівельні матеріали з дисконтом . Ніхто не відміняв закону пропозиції і попиту . Якщо проаналізувати ринок цементу , то ціна на цемент завжди піднімається навесні з інтенсивним збільшенням будівельних робіт і просідає осінню .  На щастя ринок будівельних матеріалів поки що не монополізований за винятком окремих сегментів .

Опубліковано:
5 часов назад, orest777 сказал:

.....

Як на мою дилетантську думку, нерухомість, особливо не комерційна, буде дешевшати. Мабуть, по різному в різних містах, але…

Cаме в різних містах і по різному.При успішному виході з карантину тисячі заробітчан поїдуть в Київ(не в Польщу,Італію,Германію...)і також для життя і для бізнесу будуть роздивлятись варіанти. Думаю буде ажіотаж на курортах України,бо бажаючих відпочити і придбати житло на Чорному морі буде в рази більше,так як всі сполучення з іншими країнами поки що будуть закриті,доведеться сильно полюбити неньку Україну!

Опубліковано:
10 минут назад, виктор амосов сказал:

Cаме в різних містах і по різному.При успішному виході з карантину тисячі заробітчан поїдуть в Київ(не в Польщу,Італію,Германію...)і також для життя і для бізнесу будуть роздивлятись варіанти. Думаю буде ажіотаж на курортах України,бо бажаючих відпочити і придбати житло на Чорному морі буде в рази більше,так як всі сполучення з іншими країнами поки що будуть закриті,доведеться сильно полюбити неньку Україну!

Только где деньги заробитчани будут брать для скупки недвижимости в Одессе или для отдыха в Одессе по ценам Египта и Турции?

Опубліковано:
1 минуту назад, orest777 сказал:

І Київ зможе їм всім дати роботу? Мені здається, що в Києві не конче надлишок вакансій спостерігається. Якраз більше робочих місць буде і є у Львові, Івано-Франківську, Навіть Дніпрі та Харкові.

Щодо житла на березі Чорного моря, для чого? Є значно простіший і дешевший метод відпочити там, тим більше, що житла багато пропонують в Одесі, а відпочивають люди в Затоці, Залізному Порті і тд. А є ще Шацьк, Карпати для відпочинку. Ну і людей так перелякають за цей час, що я не впевнений чи захочуть вони лежати в десятьох на одному квадратному метрі брудного піску. Вкладатися в апартаменти з надією здавати їх протягом сезону? А якась більш-менш людська інфраструктура в додачу там планується? Хоча б в найближчі 50т років? Зараз є маса пропозицій апартаментів в Болгарії, Грузії, Туреччині там справді є інфраструктура і перспективи вигідно здати відпочиваючим. І сезон там довший. Думаю, заробітчани віддадуть перевагу не нашому побережжю Чорного моря... 

Можливо, я помиляюся.

Все правильно говорите. Никогда не понимал, зачем ехать и отдыхать в Украине с никаким сервисом по ценам Турции и Египта. Зачем разрабатывать инфраструктуру, если и так прут шо глухонемые. Смотрю каждый год на толпы "семейных" туристов. Сел посчитал, посуточная аренда, плюс питание и развлечение, бенз на дорогу. Одно к одному в лучшем случае.

Опубліковано:
Только что, orest777 сказал:

І Київ зможе їм всім дати роботу? Мені здається, що в Києві не конче надлишок вакансій спостерігається. Якраз більше робочих місць буде і є у Львові, Івано-Франківську, Навіть Дніпрі та Харкові.

Щодо житла на березі Чорного моря, для чого? Є значно простіший і дешевший метод відпочити там, тим більше, що житла багато пропонують в Одесі, а відпочивають люди в Затоці, Залізному Порті і тд. А є ще Шацьк, Карпати для відпочинку. Ну і людей так перелякають за цей час, що я не впевнений чи захочуть вони лежати в десятьох на одному квадратному метрі брудного піску. Вкладатися в апартаменти з надією здавати їх протягом сезону? А якась більш-менш людська інфраструктура в додачу там планується? Хоча б в найближчі 50т років? Зараз є маса пропозицій апартаментів в Болгарії, Грузії, Туреччині там справді є інфраструктура і перспективи вигідно здати відпочиваючим. І сезон там довший. Думаю, заробітчани віддадуть перевагу не нашому побережжю Чорного моря... 

Можливо, я помиляюся.

Я мав на увазі,що повітряне сполучення  найближчим часом буде закрито.З іншим звісно згоден.