Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
21 минуту назад, 8222222 сказал:

@Михаилперестал писать или я Где-то то терял цепочку событий 

подскажите в двух словах

Це не той "Михаил". Той що вам треба, то інший "Михаил" - "это нога у того кого надо, нога" (с)

Ось цей кого розшукуєте https://kurs.com.ua/profile/65240-mihail/

Опубліковано
3 часа назад, Кремень сказал:

Навпаки, вони купили кеди з запасом на майбутні забіги, а тепер вони стоять в коробках з ярликами і цінниками. :biggrin: Тож економія на лице, так би мовити компенсація за не втрачені гроші, бо цей рік на моїй пам'яті перший, коли саме в кінці року курс принаймі не росте як того очікувала переважна більшість з тих, хто читає цю гілку. І я не виключення, хоча по закону жанра мені треба було  писати що я все знав заздалегідь, тому долари продав по 43 і всю гривню загнав на депозити і ОВДП. Але я ж не писака-теоретик і не віртуал який завжди продає на піку, а відкуповує на самому мінімумі, тому маємо те що маємо і пишу як є ... :hi:

Тоже попробовал на небольшую часть войти в ОДВП. Летом поглядим, что из етого вийдет.

• Лайк 2
  • Не розумію 1
  • Подобається 1
Опубліковано
30 минут назад, БетховенTi сказал:

Неровен час , летом увидите 40 ...

ну зеленський в фільмі сказав що  в майбутньому за 1 грн будуть давати 50$.....представте якщо це стане реальністю то на....ть всіх

Опубліковано
1 час назад, БетховенTi сказал:

Неровен час , летом увидите 40 ...

Проста математика показує, що щоб вийти в нуль, курс долару повинен бути 46.53. подивимося. Півроку не дуже великий термін.

Опубліковано (змінено)
10 хвилин тому, Striker сказав:

Почався новорічний дорожай, ура! А я вже думав, що не скину ще одну пачку дорожче.  😄

Ну, таке собі. Курс купівлі стоїть на місці, а продаж зростає.

Схоже – на поголені хом'яків. Цікаве буде у другій декаді січня.

рік назад курс був, як це не смішно, 42,30 / 42,50

Змінено користувачем sergeipo
Опубліковано (змінено)
30 хвилин назад, sergeipo сказав:

Ну, таке собі. Курс купівлі стоїть на місці, а продаж зростає.

Схоже – на поголені хом'яків. Цікаве буде у другій декаді січня.

рік назад курс був, як це не смішно, 42,30 / 42,50

Я як раз буду вільний з 12 по 16 січня, в цей час і планую ще здавати. А курс купівлі має підтягнутися, якщо далі буде рости. 

Змінено користувачем Striker
Опубліковано

Валютні інтервенції НБУ на покриття валютних розривів за останні 12 місяців склали близько 21% ВВП
Валютні інтервенції Національного банку України на покриття розривів зростають з кожним роком і за останні 12 місяців сягнули $37 млрд. 

Опубліковано (змінено)

Підкажіть як зараз найвигідніше перефарбувати білі в столиці ? Обмінки не пропонувати

Змінено користувачем usado

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...