Перейти до змісту

Каким будет курс 01.07.2026?  

71 користувач проголосував

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.07.2026? (голосование будет закрыто 15 июня)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
      0
    • 43,40-43,70
      0
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Почему девальвация неизбежна, несмотря на интервенции?

https://novyny.live/context/post/kurs-grivni-iak-rezervi-nbu-keruiut-devalvatsiieiu-329454/

"Если верить прогнозам НБУ об инфляции на уровне 9,5 процентов на конец года, то курс гривны до конца 2026 года должен оказаться в коридоре 46-46,5 гривны за дол. При текущей динамике это вполне реально.

Но если резервы продолжат падать такими темпами, то уже во второй половине года можно ожидать ускорения девальвации до отметок 44,5-45,5 гривны за долл. уже в третьем квартале."

Змінено користувачем Digger
  • Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 2
Опубліковано (змінено)
10 годин назад, sergeipo сказав:

що там чутно по місії МВФ? до чого прийшли, домовились чи ні?. 

Судячи з розмов , треба іти срочно на митницю влаштовуватись на роботу інспектором і тд,поки є вільні вакансії,бо скоро їх небуде.......

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
Опубліковано
9 часов назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Судячи з розмов , треба іти срочно на митницю влаштовуватись на роботу інспектором і тд,поки є вільні вакансії,бо скоро їх небуде.......

Олеже, то як щодо відповіді на моє запитання:

Опубліковано

Действительно, сегодня еще можно Казначейству преимущественно через Ощадбанк продать по хорошему курсу валюту для выплаты пенсий силовикам, которую ожидают пятого числа каждого месяца во второй половине дня, и отдохнуть.

Опубліковано
1 час назад, Digger сказал:

Думаете, накопили жира на боковичёк ?

Не рано?

Если есть шанс для боковика или отката летом, то, скорее всего, в июне.

Посмотрим еще после обеда, как отреагирует наша корзина  валют на нонфармах.

Но ВВП в Еврозоне за первый квартал 2026 года по сегодняшним данным упал и это в нем дорогая нефть зацепила лишь один месяц март.

Опубліковано (змінено)
9 годин назад, Mozart сказав:

З моєї сторони був легкий тролінг людей,які цитують "великих економістів",а не мій прогноз, бо якщо взяти до купи ,все те що наговорили ті економісти,то в нас уже давним давно мав би бути дефолт,а курс би був би за 100 +-p.s. якщо взяти до прикладу ,те що я наговорив тута з 2022 року і економіст Устенко ,і всі разом взяті економісти,то я по-моєму був правіший в рази ,чи НІ?

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
Опубліковано (змінено)
10 часов назад, Mozart сказал:

Ого, схоже пан Олег своїми попередніми прогнозами таки заробив на форумі собі реноме своєрідного інсайдера по курсу, раз сам Маестро так настирливо домагається відповіді по прогнозу курсу на кінець року від пана Олега 🙂

Змінено користувачем valutominyailo
  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 4

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...