Перейти до змісту

Каким будет курс 01.07.2026?  

127 проголосували

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.07.2026? (голосование будет закрыто 15 июня)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
      0
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

http://finbalance.com.ua/news/NBU-v-nastupni-12-misyatsiv-biznes-ochiku-kurs-2997-hrn_dol-ta-inflyatsiyu-222. Началась обратная песенка.И не говорите что Вас не предупреждали об узких  дверях.Если 

Если через год ожидают всего 30, то это скорее позитивная новость :)

Опубліковано (змінено)

http://finbalance.com.ua/news/NBU-v-nastupni-12-misyatsiv-biznes-ochiku-kurs-2997-hrn_dol-ta-inflyatsiyu-222. Началась обратная песенка.И не говорите что Вас не предупреждали об узких  дверях.

так говорите об " обратной песенке", словно опрос этот сделали ровно вчера... на сползании.

точно также в статье пишут "Знецінення гривні в наступні 12 місяців очікують 90,8% респондентів (у ІV кварталі 2015 року – 86,6%)."

какой курс ожидался в прошлом опросе на апрель?

Змінено користувачем dimox
Опубліковано

Вверх или еще вниз,не понятно,время рассудит. Считаю, что мб выше нала временно и долго так не будет продолжаться. Для начала они должны хотябы сравняться,т.е либо мб вниз,либо нал вверх.

Все таки считаю,что наличке комфортно только на равне,а лучше выше мб,поэтому так стремительно и отскочили. Дальше,чтоб пойти вниз, мб должен помогать или какая-то ну очень офигительная новость,которую даже не могу придумать)

Наблюдаемс.

Опубліковано

Сижу спокойно, эта коррекция давно назрела.

Кто боится "узких дверей" - вперед, в обменку :)

А я сижу спокойно. Тренд удешевления доллара еще долго не удастся переломить. Еще минимум 2 месяца ползем вниз. Да, с подскоками :)

Опубліковано

А я сижу спокойно. Тренд удешевления доллара еще долго не удастся переломить. Еще минимум 2 месяца ползем вниз. Да, с подскоками :)

Зафиксируем прогноз для истории. 

Опубліковано

Если не секрет какие цифры ожидаете ? Коррекция около 26, а потом на 25 +- ?

Опубліковано

Чисті валютні резерви НБУ впали на третину – до $1 млрд.

За даними НБУ, його чисті валютні резерви в березні впали на 33,4% - до 1,033 млрд дол (з 1,55 млрд дол. на кінець лютого).

Нагадаємо, що чисті валютні резерви НБУ, на відміну від валових валютних резервів, не враховують боргові зобов’язання Нацбанку (перед МВФ, іншими кредиторами).

Як писав Finbalance, в березні валові валютні резерви Нацбанку скоротилися на 770 млн дол, або на 5,7% - до 12,7 млрд дол. Відбулося це, передусім, через виплати уряду по боргам.http://finbalance.com.ua/news/Chisti-valyutni-rezervi-NBU-v-berezni-vpali-na-tretinu--do-1-mlrd-dol

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...