Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.12.2024?  

147 користувачів проголосувало

Це опитування закрите для нових голосів
  1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.12.2024? (голосование будет закрыто 10 ноября)

• Менее 39,00
      0
    • 39,00-39,50
      0
    • 39,50-40,00
    • 40,00-40,50
    • 40,50-41,00
    • 41,00-41,30
    • 41,30-41,60
    • 41,60-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-44,00
    • Более 44,00

Рекомендовані повідомлення

На початку війни було вигідно і за налічну гривню купувати євро за кордоном у Райфайзенбанку

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
22 часа назад, aleksandr7434saman сказал:

Ну если с карты снимут по 37.4 а сдать можно было пару дней назад по 38....+ , То считайте.

не знаю,может ошибаюсь, вот считаем.. какой-то разводняк, разница немного выше 1,5%... думаю не разница курсов главная суть этой темы...

Поділитися повідомленням

15 часов назад, gavchik сказал:

На початку війни було вигідно і за налічну гривню купувати євро за кордоном у Райфайзенбанку

конечно были практически курсы нацбанка)) но ограничение суммы, ограничение сроков... все это закончилось быстро.

• Лайк 1
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням

Нынешний рост курса $ может быть связан с постановой нацбанка от 07.09 где изменения по финмону? Странные обтекаемые формулировки без конкретики сумм... стремно как-то...нопонятно на кого это направлено... в первом пункте физ.особи  упоминаются..

такое "Така вимога не поширюються на клієнтів – фізичних осіб, які здійснюють звичайні фінансові операції на суми та в обсязі, що мають раціональне обґрунтування."

что не слово, то загадка...

про Постанову тут

еще Минус одна банка :((

Змінено користувачем AlexM
  • Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 2

Поділитися повідомленням

2 часа назад, AlexM сказал:

Нынешний рост курса $ может быть связан с постановой нацбанка от 07.09 где изменения по финмону? Странные обтекаемые формулировки без конкретики сумм... стремно как-то...нопонятно на кого это направлено... в первом пункте физ.особи  упоминаются..

такое "Така вимога не поширюються на клієнтів – фізичних осіб, які здійснюють звичайні фінансові операції на суми та в обсязі, що мають раціональне обґрунтування."

что не слово, то загадка...

про Постанову тут

еще Минус одна банка :((

Гадаю,
ні онлайн-продаж валюти на екв. 50тис.грн.,
ні постанова нацбанку від 07.09 про зміни по фІнмону,
ніяк не вплине на курс.

Гадаю, зміни фінмону - це більше як стримуючий фактор для онлайн-продажу валюти на екв. 50тис.грн.

Збільшиться кількість бажаючих показати свої тепер вже не сині/білі, а безготівкові.
Тобто був такий собі Пупкін, який купував нал, можливо навіть в обмінках,  і у банках не світився.
А тепер раптом бац, Пупкін з'явився у банк-у(-ах), вказує зарплату 10тис. грн і купує ЩОмісяця (кілька місяців поспіль) на екв 50 тис.грн, і тут можуть виникнути питання...

З іншого боку, якщо, приміром, раніше у приваті ви купували щомісяця 200-300 доларів готівкою (чи не щомісяця, а там раз на рік 2700 доларів),
а тепер стали купувати щомісяця 200-300 безготівкою, гадаю нікого це не зацікавить. І на курс не вплине.

Це лише мої гадки, звичайно.

• Подобається 3

Поділитися повідомленням

1 час назад, 200314 сказал:

Гадаю,
ні онлайн-продаж валюти на екв. 50тис.грн.,
ні постанова нацбанку від 07.09 про зміни по фІнмону,
ніяк не вплине на курс.

Гадаю, зміни фінмону - це більше як стримуючий фактор для онлайн-продажу валюти на екв. 50тис.грн.

Збільшиться кількість бажаючих показати свої тепер вже не сині/білі, а безготівкові.
Тобто був такий собі Пупкін, який купував нал, можливо навіть в обмінках,  і у банках не світився.
А тепер раптом бац, Пупкін з'явився у банк-у(-ах), вказує зарплату 10тис. грн і купує ЩОмісяця (кілька місяців поспіль) на екв 50 тис.грн, і тут можуть виникнути питання...

З іншого боку, якщо, приміром, раніше у приваті ви купували щомісяця 200-300 доларів готівкою (чи не щомісяця, а там раз на рік 2700 доларів),
а тепер стали купувати щомісяця 200-300 безготівкою, гадаю нікого це не зацікавить. І на курс не вплине.

Це лише мої гадки, звичайно.

Касаемо 50 тыс. Считаю очень повлияло на курс. И то что он упал до 37,80 тому подтверждение ( 37,44+0,9% снятие) ≈ 37.8. Я в моно и абанк на 5х человек за раз купил 13 к.  Имея ещё больше знакомых сумму можно увеличивать. И таких как я(умеющих считать) достаточное количество. А если задаваться фанатизмом и бегать по всем банкам где выгодно и где есть нормальная купюра то ближайшее время курс 38 ещё долго будет, если ничего не поменяется.

• Хаха 2
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням

41 хвилину тому, TalkiWalki сказав:

Касаемо 50 тыс. Считаю очень повлияло на курс. И то что он упал до 37,80 тому подтверждение ( 37,44+0,9% снятие) ≈ 37.8. Я в моно и абанк на 5х человек за раз купил 13 к.  Имея ещё больше знакомых сумму можно увеличивать. И таких как я(умеющих считать) достаточное количество. А если задаваться фанатизмом и бегать по всем банкам где выгодно и где есть нормальная купюра то ближайшее время курс 38 ещё долго будет, если ничего не поменяется.

Конверти були першим рівнем для зменшення зацікавленості в валюті і воно спрацювало. Коли попит на конверти впав, було запропоновано інший механізм - безготівкова покупка. Це теж інструмент стабілізації гривні. Ну, а стосовно кольорів купюр - це своєрідний незапланований "розвод", але він теж спрацював на користь стабільності гривні

• Лайк 2

Поділитися повідомленням

1 час назад, TalkiWalki сказал:

А що заважає банкам встановлювати картковий не 37,45, а 38,10?
Реально:
Укрсіб 38,12, Правекс 38,10.
Ринок вирішить, який буде курс, а не онлайн екв 50тис.грн.

А ситуативно, згладило, можливо.

І вплинуло радше на роздріб,
тобто пересічні зекономили, і ще ті, хто має декілька друзів Оушена.
Але там ще не ясно, що буде, якщо регулярно таке провертати, чи не зреагує фінмон на якогось з друзів Оушена, для якого ця операція нетипова і тому підозріла
(наприклад,в анкеті вказано, що безробітний, або що зарплата мінімалка тощо... а людина щомісяця купує на екв 50тис.грн).

А глобально (міжбанк, опт тощо) - не вплинуло.

Змінено користувачем 200314
  • Лайк 1
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз