Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 минуты назад, InGodWeTrust сказал:

Вчера самурай писал как всегда в чате продал евру 1.1

41 продал 37.27 поставил дол назад 

а говорят нереально 

если ко мне отсыл, то имел ввиду при кроссе 1,09 откуда евре браться ниже 40,40.
я, конечно, не про профессионалов и жонглеров)

Опубліковано
32 хвилини тому, lutsak.oleg@ukr.net сказав:

Буквально вчора написав такий пост👆p.s хтось там писав пару місяців недавно адмінам шо мені мені можна ставити нік "Оракул Форуму" як кажуть у народі хто сміється то сміється останній

пропонував почесне звання Вам я, декілька тижнів тому.

Доповню прохання до адміністрації форуму: "надпис Оракул Форуму" зробити золотими літерами!

по темі топіку: декілька днів треба пересідити/зорієнтуватися, якщо немає нагальних потреб у одній чи іншій валюті.

:hi:

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 2
  • Подобається 3
Опубліковано

и прекрасно что загоняют в гривну. 

это шанс шоколадно слить оставшуюся гривну. 

а также если курс приблизится к межбанку завести валюту с иностранных юрисдикций и оперативно конвертнуть в нал без потерь.

Опубліковано
1 час назад, Twin сказал:

:Ехх мало вчора здав по 37,45 білий брали, треба було грн пристроїти в Південний, останній день ліміти горіли, одразу забрав синім 17р.

А зараз курс там на 19коп нижче) ну то таке, грудень ще покаже коливання, бережіть ліміти.

Там такие цели пишут в чате по грн, а люди депозитов по набирали валютных , на 3 + мес, к вас пока еще все хорошо, просто недополучили прибыли

Опубліковано
25 минут назад, Fat Point сказал:

Первая реакция (налички ) может быть ложной . Ничего такого ,кроме вербальных интервенций нбу . А мб тем временем выше на 10 копеек чем вчера.😎

что за город у вас такой? постоянно северные ветра.

Опубліковано
56 хвилин тому, Moskit сказав:

Доповню прохання до адміністрації форуму: "надпис Оракул Форуму" зробити золотими літерами!

Шановна Адміністрація проявіть наміри форумчанина в реаліст,я згідний щоб змінили мій НІК👆

• Лайк 1
  • Хаха 8
  • Подобається 4
  • Не подобається 9
Опубліковано

Зроблю свій короткостроковий прогноз.

Коли переходили до "режиму керованої гнучкості" всі думали що зараз підемо вгору, але НБУ залив міжбанк доларом і ми пішли вниз.
Зараз, мені здається, люди вважають що ми і далі будемо ідти вниз. Більшість завжди помиляється, на "курсовій пилі" мають заробляти люди з інсайтом, а не всі підряд. Тому думаю що підемо вгору. НБУ буде контрольовано заливати міжбанк для плавного росту. Така ситуація - тижня 2, потім флет/корреція перед НР. А далі подивимось, на обсяги допомоги і т.і.

З позитиву - сподіваюсь курси готівки і міжбанку трохи зрівняються, аграрії і ІТ-шники будуть заводити трохи більше валюти.

У самого в "готівковому портфелі" гривня - десь 40%, більшість на 3-денних депозитах в сенс (8% річних). Валюта в військових облігаціях (4+% річних).

• Лайк 3
  • Дякую 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 1

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...