Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
8 годин тому, Twin сказав:

А де Олег пропав,  може щось прокоментує , хоч якийсь позитив.  От мені було скучно бігати по банках онлайн купівля,  адреналін не той,  вирішив грн депо зробити 19% на три міс.  Отримав адреналін,  якусь нервозність...

Стосовно мене, то я не пропав ,а в "бані" був .....стосовно адреналіну: коли я відкривав депозити ще весною і писав шо цього року  ми ніяких 40 в цьому році непобачим і відкривав дальше свої депозити під 20,5 річних,які осінню закінчувались,дальше я проганяв іх на онлайн обмінах і дальше ставив но не три місяці як ви рішили в останній момент поставити(ждали ждали 40 почті рік, і тут недождались взяли і поставили на 3 місяці),що я вам скажу ,треба було ставити не на 3 місяці ,а на 6-9 місяців так як я ,тоді би менше нервували.....тепер стосовно адреналіну ,ті шо цілий рік ждали 40 ,і ставили мені дизлайки на моїх прогнозах,як я писав раніше ,як тільки курс начинає рости "вони всі активно начинають коментувати",вже й по 40 пишуть що "збулось",хоча незбулось коли купують по 38.90-39.00  а продають по 40,це неозначає шо той доллар купують по 40,спред 1 гривня,можна і 50 продажу поставити і шо стого,коли купівля всеж таки 39..... І гривні немає шо в банках шо в обмінах.....P.S стосовно своїх прогнозів я невідрікаюсь,і нежалію шо в  гривні до літа 2024 ,я свій план знаю,+ уже почті рік як мені проценти капають по гривневих депозитах,пока ви цей рік ждали цих же 40 яких насамому ділі і зара немає"дивіться правді в очі"......ну і ще падати громко і з тріском будем сильно..шо і неуспієте застрибнути у гривневі депозити злившись по хорошому курсу,а як успієте то вже немає тих солодких процентних ставок які були.....так шо як писав раніше "хто сміється той сміється останній".........ну і визнайте це нарешті чи признайтесь шо один я розписував цілий рік тут шо ніяких 40 ми в цім році непобачим, даже Моцарт під кінець року відкрив гривневий депозит в Акорді,хотя міг зробити це ще літом або весною "гігант мислі",чи не так........

• Лайк 1
  • Хаха 4
  • Не розумію 2
  • Сумно 1
  • Подобається 5
  • Не подобається 18
Опубліковано
7 часов назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Стосовно мене, то я не пропав ,а в "бані" був .....стосовно адреналіну: коли я відкривав депозити ще весною і писав шо цього року  ми ніяких 40 в цьому році непобачим і відкривав дальше свої депозити під 20,5 річних,які осінню закінчувались,дальше я проганяв іх на онлайн обмінах і дальше ставив но не три місяці як ви рішили в останній момент поставити(ждали ждали 40 почті рік, і тут недождались взяли і поставили на 3 місяці),що я вам скажу ,треба було ставити не на 3 місяці ,а на 6-9 місяців так як я ,тоді би менше нервували.....тепер стосовно адреналіну ,ті шо цілий рік ждали 40 ,і ставили мені дизлайки на моїх прогнозах,як я писав раніше ,як тільки курс начинає рости "вони всі активно начинають коментувати",вже й по 40 пишуть що "збулось",хоча незбулось коли купують по 38.90-39.00  а продають по 40,це неозначає шо той доллар купують по 40,спред 1 гривня,можна і 50 продажу поставити і шо стого,коли купівля всеж таки 39..... І гривні немає шо в банках шо в обмінах.....P.S стосовно своїх прогнозів я невідрікаюсь,і нежалію шо в  гривні до літа 2024 ,я свій план знаю,+ уже почті рік як мені проценти капають по гривневих депозитах,пока ви цей рік ждали цих же 40 яких насамому ділі і зара немає"дивіться правді в очі"......ну і ще падати громко і з тріском будем сильно..шо і неуспієте застрибнути у гривневі депозити злившись по хорошому курсу,а як успієте то вже немає тих солодких процентних ставок які були.....так шо як писав раніше "хто сміється той сміється останній".........ну і визнайте це нарешті чи признайтесь шо один я розписував цілий рік тут шо ніяких 40 ми в цім році непобачим, даже Моцарт під кінець року відкрив гривневий депозит в Акорді,хотя міг зробити це ще літом або весною "гігант мислі",чи не так........

Как-то так 

IMG_20231230_073544.jpg

image.png

• Лайк 1
  • Хаха 2
  • Подобається 2
  • Не подобається 2
Опубліковано

Пользуясь паникой, курсы рисуют кто на что гаразд. Вчера просто надо было немножко купить. Заехал к одним 39-50 - та ну н.... Через 15 минут в другой обменке купил 38-80. Новый год буду встречать в гривне и верить в чудо))). Народ не совсем понимает, что та экономическая задница куда мы сейчас скатимся подразумевает, что нужна будет гривна "на покушать" и смысл покупать "на все" по 40 в декабре, чтобы сдать по 38 в феврале???

• Лайк 1
  • Хаха 3
  • Подобається 5
Опубліковано
19 минут назад, flygti сказал:

Народ не совсем понимает, что та экономическая задница куда мы сейчас скатимся подразумевает, что нужна будет гривна "на покушать" и смысл покупать "на все" по 40 в декабре, чтобы сдать по 38 в феврале???

Если действительно надо прибить "лишнюю" гривну, не обязательно покупать доллар по завышенному панико-спекулятивному курсу. Лучше обратить внимание на дорогие товары покупку которых давно отлаживали (сейчас у многих продавцов скидки) и прибить ее там. Я так всегда делаю. Потому как новогодние скидки закончатся - цена поднимется,  курс если не опуститься - цена тоже поднимется.

Ну и покупки желательно чтобы были благоразумные. Либо расширяли Ваши технологические возможности и приводили к увеличению дохода либо что-нибудь из сферы энергосбережения, что позволило бы экономить уже заработанные деньги в будущем. (точно не Вайфоны) 

Через время поймете что остались в выигрыше.

Любой кризис это не только потери, но и новые возможности. Резкий скачек курса можно рассматривать как "микрокризис". Всем хорошего дня! 

Опубліковано (змінено)
49 минут назад, flygti сказал:

ивну, не обязательно покупать доллар по завышенному панико-спекулятивному курсу. Лучше обратить внимание на дорогие товары покупку которых давно отлаживали

Вы верите в скидки? Их не существует, правильно построенный бизнес считается так чтобы клиент всегда считал что он вас как то отыгрывает, А вы придете к ним еще раз, скидок не существует в укр, И ртов расписать формулу на примерах из личного

а вот поискать залежавшийся интересный товар либо немного бракованный это да, но это работает по любом курсе дол 

Змінено користувачем InGodWeTrust
Опубліковано (змінено)
3 минуты назад, borysyablonski сказал:

Таке враження що ніби спеціально хочуть вигнати на 40 до нового року..

Нбу 38 а вот Обменка , может они что то хотят , зашел на оф сайт  к ним  светит 38, история вообщем так себе 

Змінено користувачем InGodWeTrust
  • Лайк 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 1

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...