Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
44 минуты назад, Gennadiy08 сказал:

Люди, курс і прогноз долара потрібен, щоб їм користуватися, а не тільки спостерігати! Коли Ви ставите дизлайки проти національної валюти, Ви працюєте на боці ворога.

Треба користуватися не формою діяльності - "подобається, не подобається" - навіть не формою - "вигідно, не вигідно", а найбільш раціональною і прибутковою формою - "як це можна використати". Хтось з відомих сказав - в житті не існує проблем, а є ситуації!

Нормально вы так навалили в одну кучу.. как это вообще всё можно было уместить в одном блоке? эмоциональный призыв добровольно остаться без денег иначе вы предатель, при этом ситуацией нужно пользоваться в свою пользу.. 

• Лайк 2
  • Хаха 2
  • Не розумію 1
Опубліковано
1 час назад, Gennadiy08 сказал:

Люди

В последнее время форумчанин активно ангажирует неопределившийся народ вкладываться в гривну разным способами . Народ не делайте ошибки -вам же терять .

• Лайк 4
  • Хаха 1
  • Подобається 5
  • Не подобається 1
Опубліковано
1 час назад, Gennadiy08 сказал:

Коли Ви ставите дизлайки проти національної валюти, Ви працюєте на боці ворога

За такою логікою - фіговий прогноз від гідрометеоцентру викликає дощ)))
Причинно-наслідкові зв"язки у Вашому дописі геть сплутані

Опубліковано
16 минут назад, Сова сказал:

Я  вас почув. Не псуватиму ваш загальний одобрямс :hi:

Та до чого тут Ви? Я писав за людину з ніком Vasek,   і мова йшла саме про ЦЮ гілку. 
Мені НЕ ПОТРІБЕН загальний одобрямс, дурнина якась. Я хочу почути аргументи: якщо "мінус", напиши, ЩО не сподобалось. Навіть можна без аргументів, просто "шо не так".
Погано, що Моцарт не топить за гривню? Рідні мої, я б із задоволенням писав: "Скоро буде знову 8 грн за долар", але я чудово розумію, що це неможливо. Писати і обманювати чиїсь сподівання - мені не дозволяє моє сумління. 

Опубліковано
3 минуты назад, Modestus сказал:

А между тем биды на межбанке поднялись до уровня 38.96/ и, судя по графику, НБУ по этой цене продает.

мабуть 39.00 на МБ  неначасі... гадаю ще декілька місяців потопчемся під 39... 

Опубліковано
9 минут назад, lincoln2 сказал:

мабуть 39.00 на МБ  неначасі... гадаю ще декілька місяців потопчемся під 39... 

Ваші б слова (щодо "кількох місяців") - та у вуха Пишного.

Опубліковано (змінено)

Операторы рынка, есть у кого-то уже покупка синего(или белого)по 39.0 ? А то Приват продаёт 39.063, касса 39.10...                                                              И как сейчас можно объяснить с помощью волнового (экскаватора)анализа ситуацию на МБ ? Михаил, что сейчас говорит эта  "кофейная гуща" ? ))

Змінено користувачем Digger
  • Лайк 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 1

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...