Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.12.2024?  

134 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.12.2024? (голосование будет закрыто 10 ноября)

• Менее 39,00
      0
    • 39,00-39,50
      0
    • 39,50-40,00
    • 40,00-40,50
    • 40,50-41,00
    • 41,00-41,30
    • 41,30-41,60
    • 41,60-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-44,00
    • Более 44,00

Рекомендовані повідомлення

40 минут назад, Digger сказал:

Не интересно даже 41.39 как для меня 

Может Райф решит ещё подвинуться 41.30/35 

Тогда смысл появится... было же 41.25 прошлый раз. Боевик пролонгировали, уровни продажи почему то нет...

Скучно 

65-39=26. 300 грн. А им скучно

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Межбанк на Блуме рисуют - прям пирамида Хеопса какая-то. О вечном думают ребятки. Это - правильно. Время - тик-так. Трам-пам-пам придет к каждому и спросит: " Колоски с поля воровал в трудные времена?"

• Лайк 1
  • Хаха 5
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням

42 минуты назад, Кремень сказал:

Звідси мінус 2 пачки попкорну за день :popcorm2:, мінус вартість походу до лікаря-окуліста за окулярами через посаджений зір від 8-годинного вдивляння в монітор :sad:, то ще й в мінусах можна опинитися :wacko2::scratch_one-s_head:.

А якщо серйозно, то це на валютні гойдалки ну аж ніяк не тягне, бо заробіток за день вийде навіть менше :dash1: аніж у того хто сидить на мінімалці :yes3:. А для тих хто має якусь роботу, або свій бізнес, то для них  взагалі не цікаві такі "заробітки", а це буде більше схоже на марнування часу. 

зачем так усложнять? Часов в 15 курс стал 41,39. Сходил слил 1200 по 41,65 синих, положил гривню через терминал, купил. Это все просто по факту: ничего не нужно делать заранее, полчаса потратить... И да, это на любителя.

Поділитися повідомленням

В нас 41,55 синій давали о 15:00 а в деяких місцях 41,50 

• Лайк 2
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням

1 година тому, Кремень сказав:

Звідси мінус 2 пачки попкорну за день :popcorm2:, мінус вартість походу до лікаря-окуліста за окулярами через посаджений зір від 8-годинного вдивляння в монітор :sad:, то ще й в мінусах можна опинитися :wacko2::scratch_one-s_head:.

А якщо серйозно, то це на валютні гойдалки ну аж ніяк не тягне, бо заробіток за день вийде навіть менше :dash1: аніж у того хто сидить на мінімалці :yes3:. А для тих хто має якусь роботу, або свій бізнес, то для них  взагалі не цікаві такі "заробітки", а це буде більше схоже на марнування часу. 

• Хаха 7

Поділитися повідомленням

1 час назад, Twin сказал:

В нас 41,55 синій давали о 15:00 а в деяких місцях 41,50 

Так и есть.  41.65 давали в Харькове до 14 часов. Потом спустились до 41.6. Я сдал в 11,купил сразу евро на полтос, а доллар решил подождать закрытия мб. Редкая ситуация,просто так получилось. Насколько я знаю,дороже Харькова доллар нигде не берут.

Змінено користувачем region61000
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням

1 час назад, region61000 сказал:

Так и есть.  41.65 давали в Харькове до 14 часов. Потом спустились до 41.6. Я сдал в 11,купил сразу евро на полтос, а доллар решил подождать закрытия мб. Редкая ситуация,просто так получилось. Насколько я знаю,дороже Харькова доллар нигде не берут.

У нас берут целый день по 65 многие, позавчера был момент по 75 брали.

Поділитися повідомленням

14 минут назад, kmk сказал:

У нас берут целый день по 65 многие, позавчера был момент по 75 брали.

Запорожье? 
Кстати, все хотел спросить у жителей Запорожья. Есть у вас такой банчок - "Метабанк". Они пишут такие забавные курсы, что мне все хочется спросить: они вообще работают с валютой?

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз