Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.02.2025?  

167 користувачів проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.02.2025? (голосование будет закрыто 10 января)

• Менее 40,00
      0
    • 40,00-41,00
    • 41,00-41,50
      0
    • 41,50-42,00
    • 42,00-42,40
    • 42,40-42,70
    • 42,70-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • 44,00-45,00
    • Более 45,00

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

У меня вот вопрос к знатокам.

Перед тем как откатится необходимо нужным банкам или банку слиться по максимальному курсу. А кто сможет выкупить по такому курсу да и еще очень большую сумму, изходя из того что с каждым днем на мб скудные объемы?или слив идет пересичным?

Добрий день, "пересічні " просто так зайти на МБ не можуть, проте частково попит для цього створюють на МБ через Банки:

-1- повернення депозитів

-2- погашення валютних кредитів в межах більше екв. 15000 грн

-3- частково тиск створюють імпортери (по платежах які вже неможна перенести)

ІМХО: переварити такий обєм зможе тільки: а) вихід з українського ринку інвестора, що виводить капітал; б) держмонополія (варіантів багато, але вони на моє скромне бачення носять ознаку , що підпадає під статті КК України)

Опубліковано:

Эмм ... важный момент, камикадзе скорее всего если они не полные (нехорошие люди) должны укрепить гривну перед выборами! Потому как вот такой хаос очень хорошо способствует и влияет на людей в плане где поставить галочку в бюллетене! Ну это с психологической точки зрения.... да так, чтоб и в магазинах подешевело и в аптеках, старые люди как бэ заценят! Ну я бы так сделал.... им конечно виднее!

Опубліковано:

Эмм ... важный момент, камикадзе скорее всего если они не полные (нехорошие люди) должны укрепить гривну перед выборами! Потому как вот такой хаос очень хорошо способствует и влияет на людей в плане где поставить галочку в бюллетене! Ну это с психологической точки зрения.... да так, чтоб и в магазинах подешевело и в аптеках, старые люди как бэ заценят! Ну я бы так сделал.... им конечно виднее!

А мне всегда казалось что наоборот, до выборов нагнетают обстановку, а потом власть придет и якобы все нормализуется, и как бы есть что народу показать в отчетах о проделанной работе.

Опубліковано:

За кілька тижнів валютний курс полетить вниз так само швидко, як останні дні йшов вверх

Прикинув, що станеться з торговим дефіцитом при обмінному курсі 13 грн за долар. Виявляється, дефіцит зникає і з’являється профіцит близько 7 млрд. дол. (плюс, а не мінус). Тобто валюта вже не витікає з ринку, а навпаки - приходить. І це за припущення, що Росія йде по «бєзпрєдєлу», а з ринками ЄС у нас поки ніяк. 

Що це означає? А це означає, що за тиждень-другий валютний курс полетить вниз так само швидко як останні дні йшов вверх. Зараз усі, у кого на підході валюта на міжбанк попросили своїх контрагентів притормозити і чекають поки імпортери і населення почнуть битись в істериці і будуть готові віддавати все що у них є за один єдиний долар США. Цей момент настане – колись імпортер зрозуміє, що по такій ціні він свій товар нікому не продасть. І тоді на ринок нарешті вийдуть експортери і навипередки почнуть продавати валюту, щоб скористатись моментом. Де закінчить гривня після цього «заходу»? Думаю, що навіть нижче ніж 10 грн. за долар. При таких смішних обсягах торгів на міжбанку ($300 млн в день, коли рік тому був $1,2 млрд. на день), продаж додаткових $20 млн. дол. може обвалити ринок в будь-який момент.

Так що хочу сказати – правила гри на валютному ринку з лютого 2014 року змінились кардинально. Все що ми знали про гривную, долар, євро і їх динаміку – можна забути. НБУ зробив правильний крок до вільного курсоутворення, а тепер ще нам треба переробити свою свідомість щоб сприймати долар не як інструмент збагачення чи стабільності, а просто як валюту іншої держави, яка може як дорожчати, так і дешевшати.

І да – по 13 долар не купуйте, навіть по 12 не купуйте. Він того точно не вартує.

Дмитро Боярчук, виконавчий директор Центру соціально-економічних досліджень «CASE Україна»

Опубліковано:

Как можно сокращать то, чего нет? :)  А даже если есть, зачем мертвому организму запасы жирка? :) При 15 экономика если не умрет то впадёт в глубокий анабиоз.

она уже в падает сегодня общался со старым знакомым он импортер поведал образно вложил 100 штук   сейчас хотя бы 70 вернуть закрывается на года два

пересказал дословно ни чего лишнего не добавил

Опубліковано:

Эта..админушка..Вы бы баннер с предупреждением о тех. работах  вывесили ..время -то вона какое неспокойное.. :)

Ну мы не планировали, что оно совсем завалится :)

Опубліковано: (змінено)

На следующей недели откат , думаю с вторника или четверга , мое  личное мнения ! . Рост возможен и до 15, после будет или дефолт или быстрая дружба с РФ

Прошу ответа в админа - почему исчезают мои сообщения 

Курс долара будет в пределах 10-11.50 максимум , Также хочу отметить что ели вовремя не слить потеря людей которые покупали по курсу выше чем 11.50 будет очень существенная . Сейчас нет валюты , потом не будет грн . 

Потому что ВЫ часто пишите  не в Тему ветки и общаетесь как в чате, а это не чат...

.Потому и исчезают..

Спасибо

Змінено користувачем tarantul1974