Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Хорошо падаем))) Есть сейчас возможность взять по 40 в Харькове, вот и думаю брать не брать? или стоит подождать?

Опубліковано:

Моя особиста думка, укріплення гривні відбувається за рахунок прикручування гайок на революті і так далі, бо вже весь ютуб був завалений гуру блогерами як заробити на схемі революту, люди купляли валюту, загоняли на ЧР і так поколу,були даже такі які особисто платили процент людям шоб ті просто зі своїх карток переганяли кошти

Опубліковано:
15 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Моя особиста думка, укріплення гривні відбувається за рахунок прикручування гайок на революті і так далі, бо вже весь ютуб був завалений гуру блогерами як заробити на схемі революту, люди купляли валюту, загоняли на ЧР і так поколу,були даже такі які особисто платили процент людям шоб ті просто зі своїх карток переганяли кошти 

Конечно, одна из причин. После зактытия схемы с револютом сразу usdt в гривне стал равен наличному долару, до этого был чуть ниже.

Опубліковано:

А ще одна з причин, що почали закінчуватися перші 3-місячні доларові депозити і відповідно почав зменшуватися попит від населення. До речі, як там зі зняттям депозитної валюти, видають без проблем?

Опубліковано:
1 година тому, Quik сказав:

А ще одна з причин, що почали закінчуватися перші 3-місячні доларові депозити і відповідно почав зменшуватися попит від населення. До речі, як там зі зняттям депозитної валюти, видають без проблем?

Ше в нікого пока незакінчились депозити, виплата почнеться в перших числах листопада

Опубліковано:
Только что, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Ше в нікого пока незакінчились депозити, виплата почнеться в перших числах листопада

До Вашої категоричності - ще б трохи обізнаності :) У мене перша виплата - у цю п'ятницю (28.10), а є люди, які і раніше оформляли. Взагалі, теоретично уже мають піти виплати у "Укргазі" із сьогоднішнього дня. 
Але самому цікаво, як то буде. 
Думаю, знайдуться ті, хто, отримавши валюту, одразу продаватиме - і по другому колу :) Це теж давитиме на курс...

• Лайк 5
  • Хаха 1
  • Подобається 1