Felix 123 851 Опубліковано: 16 вересня 15.09.2024 в 03:24, Аид сказал: та да новинка 59 года Я на видео видел и пулемет Максим на передовой , его ещё и хвалили сами бойцы . ((( 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_agent 2 462 Опубліковано: 16 вересня 10 часов назад, Аид сказал: И да, граждане США которые хотят убить президента США, нафига это пытаться сотворить из штурмового оружия? Точности на расстоянии 50+ у них нету. Или отупели или просто нет цели убить. Ну если быть объективным, то СКС менее пригоден для штурмовых действий чем АК. А вот для прицельной стрельбы издалека он более предпочтителен, т.к. и ствол у него длиннее и затворная рама и газовый поршень - разделены, что заметно повышает результативность как редкого одиночного так и беглого огня (СКС не дергается так сильно как АК при перезарядке). Если уж идти охотится на Трампа с большой дистанции и надо было бы выбирать между АК и СКС в одинаковом состоянии, то лично я бы выбрал СКС и без этой понтовой пистолетной ручки - с классической ложей прикладка намного удобнее и стрельба точнее 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 738 Опубліковано: 16 вересня 4 хвилини тому, alex_agent сказав: Если уж идти охотится на Трампа с большой дистанции відстань була близько 350-360 метрів; але пострілу не було, а може вн і не планувся в цей раз) наступна команда снайперів вже закінчила підготовку та переміщується в район виконання завдання. Донні не повинен захопити БД) 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex790579 2 263 Опубліковано: 16 вересня Тизер для крепостных гоев: https://vidomo.media/rus/politics/1726498193-deputaty-gorsoveta-dnepra-ot-partii-filatova-zasvetilis-na-otdyhe-na-maldivah-video?utm_medium=referral&utm_source=kurs_com_ua&utm_campaign=you_can_get_more 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 762 Опубліковано: 16 вересня 1 час назад, alex_agent сказал: Ну если быть объективным, то СКС менее пригоден для штурмовых действий чем АК. А вот для прицельной стрельбы издалека он более предпочтителен, т.к. и ствол у него длиннее и затворная рама и газовый поршень - разделены, что заметно повышает результативность как редкого одиночного так и беглого огня (СКС не дергается так сильно как АК при перезарядке). Если уж идти охотится на Трампа с большой дистанции и надо было бы выбирать между АК и СКС в одинаковом состоянии, то лично я бы выбрал СКС и без этой понтовой пистолетной ручки - с классической ложей прикладка намного удобнее и стрельба точнее И не знаю как у них готовят спецагентов, однако при перестрелке ни кто не попал. Видимо регулярного настрела у охраны Трампа нет. 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZzzZzzZzz 754 Опубліковано: 16 вересня Бюджет на інакшій гілці форуму обговорюють? Там все добре Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NWEN 10 410 Опубліковано: 16 вересня Только что, ZzzZzzZzz сказал: Бюджет на інакшій гілці форуму обговорюють? Там все добре Там наслідки того що тут обговорювалось. Але в тому що не добре у чинуші завжди буде винним народ. Ну або місце, прокляте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олександрм 483 Опубліковано: 16 вересня 3 години тому, alex_agent сказав: Если уж идти охотится на Трампа с большой дистанции и надо было бы выбирать между АК и СКС в одинаковом состоянии, то лично я бы а я б для охоти на трампа вибрав агс або мк 19 ) а тут я вибрав аксу. вибір зброї для Вас не логічний, но якщо користуватись вашою логікою то й стріляти в трампа ви б не пішли. ) в світі повно ідіотів і різних випадковостей. все це вилазить назовні коли процес малоконтрольований і не йде по накатаній. Мені розказували історію як на донеччині на командний пункт солдат з охрани заніс в підвал командного пункту частину не розірваного касетного боєприпасу і там всіх посікло... заніс просто так, щоб показати хрєнь інтересну і загадочну))) тут в мене був випадок. Заборонили в нас передачу по месенджерам секретної документації. Да, прєдвосхіщу вашу недовірливі запитання, воно так передавалось з планшетів підключених до мережі бо були зливи інфи з секретної воєнної связі. Ну й щоб вже повністю по воєнному, то передавати документи роздрукованими в опечатаних конвертах і з рук в руки. Но щоб посильні не заходили на командний пункт і не демаскували , та й чим менше людей знає де кп бригади тим краще, передачу документів зробили на вулиці подалі на попередньо визначеному місці у попередньо визначений час. Виходжу я забрати то совєршенно сєкрєтне, а там вже 2 ахфіце розходяться ,обмінявшись пакетами... Взяв я їх за шкірки щоб поняти ЯК? Оказалось все просто. Номерацію буду писати вимишлєнну. Наша бригада має номер хай 133. Ті двоє з підпорядкованих нам не штатних підрозділів- 4 го окремого батальйону тро і 2 бата 134 бригади. Я їх мав зустріти і забрати документи. схема проста і незатєйліва. Но, був обстріл з градів , їм стирчать посеред дороги не хотілось. офіцер 4 бату тро рішив- наверху перепутали 133 і 134 і оддав секретний пакет офіцеру з 134. Кажу ладно, тяжко но допустим... а нафейхоа ,ти любий друже, забрав пакет в офіцера з 134? Відповідь геніальна- той ж моє взяв...) документи посвідчуючі особи вони один в одного не дивились. Просто стрілись 2 незнакомих одіночєства на договореному місці й обмінялись...) Дибіли. Вони серед нас. І дожили до солідного віку. Не померли коли переходили через дорогу не зарізались случайно, коли їли вилкою вареники. 4 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aleksandr7434saman 3 604 Опубліковано: 16 вересня В Польше пока не могут сформировать бригаду из граждан Украины для ВСУ - глава МИД Польши Сикорский... Как же так. А где патриоты с флагами и кричалками. И даже на одну бригаду не вистачает. 1 4 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
viking-joss 322 Опубліковано: 16 вересня 2 минуты назад, aleksandr7434saman сказал: В Польше пока не могут сформировать бригаду из граждан Украины для ВСУ - глава МИД Польши Сикорский... Как же так. А где патриоты с флагами и кричалками. И даже на одну бригаду не вистачает. поляки очень прагматичны (как и все западники), они их приберегают для будущих сражений. А пока послужат кормовой базой для местной экономики. 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах