Totolya 1 169 Опубліковано: неділя в 20:42 58 минут назад, Олександрм сказал: Що таке продовження роду? Батько це той хто родив чи той хто воспітав? Тай взагалі, як ви відноситесь до інституту сімї? До жінок? Діти у вас є? Як малюєте собі їх майбутнє? Это хорошие вопросы, о которых по-настоящему мало кто задумывается. например, если вы узнаете, что где-то на альфа-центравре есть человек, который по днк ваш ребенок, значит ли вы, что стали отцом? а если на марсе? а если в австралии? при условии, что никогда не увидите его. а если увидите, но один раз? а если несколько раз? а если можно смотреть сколько хочешь, но он у вас никогда не узнает? а если узнает, но ему будет пофиг? а если ребенок искусственно создан технологиями, и ему специально устновили днк такой, что по определения вы типа отец, вы значит признаете себя отцом? а если таких существ выращивают массово для питания других существ, что вы должны почувствовать - радость от того, что такая большая семья и горе, что их геноцидят одновременно? или например, типично для нашего времени, женщина уехала в германию например беременная или с новорожденным, решает остаться навегда, потому что камон, в германии ей лучше, и говорит - давай бабки, ты отец же. а ребенка можеш видеть без проблем, тебе всего лишь надо разрушить старую жизнь и начинать новую в новом месте с чистого листа. правда и в таком случае ты сможешь максимум видеть столько, сколько она позволит, чтобы ей было удобно, особенно учитывая что она двигается дальше и хочет быть счастливой, и у нее новые мужчины, и ей желательно чтобы ты мелькал пореже, но платить желательно чем больше, тем лучше, ты же отец. и про воспитание? что значит дать воспитание? если ты даешь чужое воспитание, значит ли ты что ты отец? ведь если оно чужое, то его могут дать с тем же успехом другие люди. или другой момент. если с матерью ребенка взгляды сходны на 90%, и мать позволяет воспитывать этим взглядам, но не позволяет воспитывать своим взглядам (иначе "а ну убеждайся воспитывать тому, что я считаю правильным, иначе ты монстр, ты желаешь ребенку зла, развод, распил, отчуждение"), действительно воспитывает ли в таком случае отец ребенка или является инструментом воспитания матери? ну и актуалочка - а какой процент представления о мире в наше время получает ребенок от родителей, а какой из других источников? (друзья, медиа, соц сети). тот процент, что дают родители, стоит ли всех тех усилий? не выходит ли в итоге так, что в наше время отцовство по сути это пустой звук, а по факту бренд, существующий для перераспределения материальных потоков? 2 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 790 Опубліковано: неділя в 21:54 9 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
viking-joss 324 Опубліковано: неділя в 22:05 2:15 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZzzZzzZzz 821 Опубліковано: неділя в 22:30 23 минуты назад, viking-joss сказал: 2:15 Конспект-розшифровку можна? Бо конференція арабських країн, ну і хто там має бути присутній? Лідери арабських країн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
viking-joss 324 Опубліковано: неділя в 22:32 Только что, ZzzZzzZzz сказал: Конспект-розшифровку можна? Бо конференція арабських країн, ну і хто там має бути присутній? Лідери арабських країн включите субтитры Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 861 Опубліковано: неділя в 23:00 В 06.12.2024 в 23:18, ZzzZzzZzz сказав: Кажуть, що в тік-тоці роліки смішні були... В нас за серіалом обирали, в них за тік-током. "Демократія" - влада народу та більшості. Ґґґґ не тільки смішні, але і добре оплачені. Інфлюенсери остримали від "короля ТікТоку" (румунського) близько мільйона євро, просто через його таку ... (тут я не можу підібрати слово). Далі слово пресі: https://www.corriere.it/esteri/24_dicembre_07/bogdan-peschir-f96680b8-cb29-4371-8402-013514e0dxlk.shtml 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 296 Опубліковано: неділя в 23:12 А в это же время в Дохе все спокойно, а именно там проходит форум с активным участием, в том числе, бенефициаров конфликта в Сирии. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олександрм 555 Опубліковано: неділя в 23:22 2 години тому, ZzzZzzZzz сказав: Біологічний - родив, в ідеалі і виховав. Ви про біологічний прочитали Тотолю? ) мені здається він рожать одказується. Наглухо.) Поки писав, бачу, що прочитали. Не факт що образили. Можливо, й чисто умозрітєльно образився. Ми тут люди +- одного покоління. од 30 до 55. Старших мало, в молодших, я думаю, вже інші платформи для спілкування. І +- з однієї території, мали б мати однакові штампи в голові. Но якось... Для мене , передавач роду це - атаман. З тюркського воно щось ніби тато чоловіків. Рід передається по батьковій лінії, як і батьківщина . тільки той хто народив і передав нажите може гарантовано вважатись продовжувачем роду. Патріарх щось з мене не особо. Не склалось. Не тому що ображали . Імєл успєх. Даж злоупотрєлял й не прєдохранявся. ))) В смислі, що тіки усілієм волі одказував.) Дурний жарт. Короч якшо нормальних героїв до біди доводять жінки то такі роздовбаї як я при першому шухері прячуться під спідницю. З підспідниці видачі нєт. І? Рахунок на табло під крізіс срєднього возраста 4:0. Я атамам.))) Старша доця - німка. Друга через 5 років -португалка. Не воспітував. Поміг генетично сімям) й незначітєльно матеріально. На виїзд вплинути не міг. Передати їм теж вже щось смішно. На крайньому заході ще дві вродив. старшій зара 4,5 меншій 3. Теж з вихованням не особо склалось. Коли менша в рік пішла ногами втік на війну. Зара , як вернувся в відпуску, жінка внєзапно заявила шо не варто було од мене дітей заводить бо не созрєл... Коза), і це при тім , що майже на 15р молодша. ))) Сиджу. Дозріваю. Думаю ще зо 2 спроби на атамана в мене в запасі залишилось?))) 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZzzZzzZzz 821 Опубліковано: неділя в 23:34 (змінено) 18 минут назад, Олександрм сказал: Ви про біологічний прочитали Тотолю? ) мені здається він рожать одказується. Наглухо.) Поки писав, бачу, що прочитали. Не факт що образили. Можливо, й чисто умозрітєльно образився. Ми тут люди +- одного покоління. од 30 до 55. Старших мало, в молодших, я думаю, вже інші платформи для спілкування. І +- з однієї території, мали б мати однакові штампи в голові. Но якось... Для мене , передавач роду це - атаман. З тюркського воно щось ніби тато чоловіків. Рід передається по батьковій лінії, як і батьківщина . тільки той хто народив і передав нажите, може гарантовано вважатись продовжувачем роду. Патріарх щось з мене не особо. Не склалось. Не тому що ображали . Імєл успєх. Даж злоупотрєлял й не прєдохранявся. ))) В смислі, що тіки усілієм волі одказував.) Дурний жарт. Короч якшо нормальних героїв до біди доводять жінки то такі роздовбаї як я при першому шухері прячуться під спідницю. З підспідниці видачі нєт. І? Рахунок на табло під крізіс срєднього возраста 4:0. Я атамам.))) Старша доця - німка. Друга через 5 років -португалка. Не воспітував. Поміг генетично сімям) й незначітєльно матеріально. На виїзд вплинути не міг. Передати їм теж вже щось смішно. На крайньому заході ще дві вродив. старшій зара 4,5 меншій 3. Теж з вихованням не особо склалось. Коли менша в рік пішла ногами втік на війну. Зара , як вернувся в відпуску, жінка внєзапно заявила шо не варто було од мене дітей заводить бо не созрєл... Коза), і це при тім , що майже на 15р молодша. ))) Сиджу. Дозріваю. Думаю ще зо 2 спроби на атамана в мене в запасі залишилось?))) Я якось свого чоловіка образила, сказав йому, що час дорослішати... При тому, що сама поводжуся, як підліток. Порішали))) Жінки люблять мати надійну гавань та запасний аеродром, так природа заклала. Жінки хочуть бути фінансово забезпечені. За наявності двох малих дітей на роботу повноцінну не розбіжишся, або дітей на бабцю-няню, або сама. А оскільки ми бідна країна (в розрізі розміру зарплатні), то й вимоги жінок до чоловіків та забезпечення родини, зависокі для чоловіків. Мало хто потягне третю роботу, бо роботи нема. Всі проблеми у сім'ях від побуту... В кого нема побутових проблем, і в кого закрита нижні три ступеня потреб піраміди Маслоу, такі "пересічні" вже щасливі. Як жорстко: то це "холодільнік і тєлєвізар". Як зарплатня закриває ці потреби, то вже і жінка не свариться, і сам спокійний. Такі реалії NB "народив і передав нажите". За це - "респект і уважуха" Змінено неділя в 23:41 користувачем ZzzZzzZzz Додано постскриптум 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barbarisw2 4 541 Опубліковано: понеділок в 01:11 11 часов назад, Digger сказал: Поэтому РФ может пойти на заморозку. Которая не просто выгодна для Украины. Это единственный сценарий для нас, который несет шанс на позитивный сценарий будущего. Здорова, бандиты. "Аналитик Кущ" - который раз убеждаюсь, что существуют аналитики от слова анализ, но заметна своим присутствием категория жуликов от слова анал. Мне вот эти надоедливые разговоры о заморозке военных действий напоминают мракобесие окультное, предрассудки в жанре лечения зубов и прочих недугов заговорами. Иными словами, если долго и системно, монотонно уговаривать, забалтывать, то те же зубы смиренно сломленные волшебством или колдунством падут под чарами и перестанут беспокоить. Так и Кущ, и ему подобные Россию, как девственницу нецелованную, уговаривают: - Ну, давай же. Давай мне. Тебе же это выгодно. (Далее следует перечисление бесконечного ряда выгод и преимуществ, о коих сама Россия и не подозревала доселе). Ну, не ломайся, со совсеми согласовано. Все согласны, одна ты, дуреха, выгод своих не видишь сослепу... И этот чудик - аналитик? Ну, у вас и друзья, парни 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах