Fat Point Опубліковано 2 червня, 2025 Опубліковано 2 червня, 2025 1 час назад, Аид сказал: Перемога как всегда в зраду 3 Ту-95 1 сильно поврежден =4 3 Ту-22М и один транспорт. Снимки доступны можно найти и смотреть. Есть правило подожди после новости пару дней и новость станет понятней.😂 В макеты самолётов с покрышками на крыльях очень точно попали. Как то так. 1 2 8 Цитата
Totolya Опубліковано 2 червня, 2025 Опубліковано 2 червня, 2025 доп нагрузка для бюджета. 6тыс тел - это 6тыс соответствующих выплат. тяжелобольные, тяжелораненые - тоже не в плюс. перемирия на отдельных участках для сбора тел - опять таки докинут затрат. итого - дипломатическая атака на финансы, которая нашим властям не выгодна. 1 Цитата
Denka Опубліковано 2 червня, 2025 Опубліковано 2 червня, 2025 В 29.05.2025 в 23:39, Анджелина сказал: Нас ждет бездна в ближайшие годы: полномасштабная война с продвижением россиян на востоке и атаками дронов на города, мировая война, передел мира, в целом разносторонний технологический рывок человечества и полная перестройка взаимоотношений с интеграцией искусственного интеллекта, роботизацией и роботами. Жизнь тех, кто останется в живых. Смена государственных систем. Все это произойдет очень быстро. Но каждый и каждый, кто сейчас имеет свободу, возможность и способность бороться, не опускайте руки. Через несколько лет мы не узнаем ни мир, ни страну. Украина станет такой, на которую мы способны. И нужно удержаться. Удержать наше государство. Украины, которую мы знали, уже нет и никогда не будет — забудьте. Безуглая Я ще восени минулого року написав, чого чекати: В 20.11.2024 в 14:07, Denka сказал: Ні. Буде сувора капіталістична банка з павуками, коли в Київ/Західну України повиїзжають з Одеси/Миколаєва/Запоріжжя/Донбасу/Сум. Цитата
Denka Опубліковано 2 червня, 2025 Опубліковано 2 червня, 2025 В 01.06.2025 в 17:40, Сова сказал: Похоже что идём на новый виток эскалации и Трамп будет бессилен США втратили важливість впливу на війну в кінці 2023 року, коли ми без масових поставок снарядів розібралися, що більш ефективно воювати дронами. Звісно за атрилеріює, HIMARS та іншими ракетами лишилися свої функції. Цитата
Олександрм Опубліковано 2 червня, 2025 Опубліковано 2 червня, 2025 В 30.05.2025 в 05:56, NWEN сказав: Так вот чего сегодня во время тревоги мопеды летали. Отдельно: https://www.rbc.ua/ukr/news/kam-yantsi-podilskomu-100-lyudey-napali-avtomobil-1748552576.html А я предупреждал что эксцессы с горячими головами будут. Удивительно как только в новости прорвалось. @Олександрм помните нашу дискуссию? Вот оно, не прошло и полгода, и это еще мы не дошли до тех методов когда Вы описывали как всем будет пофиг на права отдельно взятого негодного\с отсрочкой\бронью. И несмотря на то что мы в масових заворушеннях стараемся не участвовать, по крайней мере я, по итогу последствия заденут и тех кто не участвовал, и последствия эти нам всем очень не понравятся. Я описував логіку розвитку ситуації. Ви ж були проти "моїх" методів, но якось не згадаю яке рішення пропонували Ви. Проблема в чім? Влада іде шляхом найменшого опору а не закону чи справедливості. Опір суспільства мобілізації наростає, незадоволення армії мобілізованих довічно теж, тому і влада буде докручувати гайки. От уявімо, що ніяких різких змін нема, війна на виснаження триває. Як буде проходити мобілізація за рік? 3 ? 10? 1 1 Цитата
Fura! Опубліковано 2 червня, 2025 Опубліковано 2 червня, 2025 є інсайд від свого парня із Стамбула! (хто прочитав - з вас 5 євро, бо це скрін з приватного каналу Кулія). Цитата
Аид Опубліковано 2 червня, 2025 Опубліковано 2 червня, 2025 36 минут назад, Олександрм сказал: Я описував логіку розвитку ситуації. Ви ж були проти "моїх" методів, но якось не згадаю яке рішення пропонували Ви. Проблема в чім? Влада іде шляхом найменшого опору а не закону чи справедливості. Опір суспільства мобілізації наростає, незадоволення армії мобілізованих довічно теж, тому і влада буде докручувати гайки. От уявімо, що ніяких різких змін нема, війна на виснаження триває. Як буде проходити мобілізація за рік? 3 ? 10? Через три? Будет кого? 4 2 Цитата
Олександрм Опубліковано 2 червня, 2025 Опубліковано 2 червня, 2025 34 хвилини назад, Аид сказав: Через три? Будет кого? А хіба нема? ) он в мене з кафедри з мого взводу 30 чоловік забрали аж мене. З потоку це коло сотні знаю ще 2х. Теж з 22 року в армії. Один вже без стопи, но вернувся, комбат в арт дивізіоні.. так шо запасу таких як я мінімум ще в 20р. Втрати високі в солдатах? Допустим влада бреше і візьмем цифри в 10 раз вищі... хай вбитих 600т шо явно забагато, но допустим. Мінімум ще років на 5 війни є кого мобілізувати при таких ж втратах. 1 2 Цитата
alex790579 Опубліковано 2 червня, 2025 Опубліковано 2 червня, 2025 (змінено) 32 минуты назад, Олександрм сказал: А хіба нема? ) он в мене з кафедри з мого взводу 30 чоловік забрали аж мене. З потоку це коло сотні знаю ще 2х. Теж з 22 року в армії. Один вже без стопи, но вернувся, комбат в арт дивізіоні.. так шо запасу таких як я мінімум ще в 20р. Втрати високі в солдатах? Допустим влада бреше і візьмем цифри в 10 раз вищі... хай вбитих 600т шо явно забагато, но допустим. Мінімум ще років на 5 війни є кого мобілізувати при таких ж втратах. Тут питання в іншому: не нема кого, а наявними методами - нема як) Якщо щоб мобілізувати одного - треба залучити 10 ТЦК+поліцаїв (а можливо й більше для розгону "непатріотично налаштованих" мешканців України) то такими темпами треба скоро буде набирати ТЦК для відлову самих тцк-шників. І ще заградотряди щоб погранці раптом через паркани не поштрикали в румунські городи;) Є враження що гайки закручувати вже нема чим і як, бо різьба на гайках вже трохи той-во... Але то може лиш ІМХО таке Змінено 2 червня, 2025 користувачем alex790579 3 2 Цитата
Twin Опубліковано 2 червня, 2025 Опубліковано 2 червня, 2025 А тим часом фури знову роблять свою справу) 2 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.