Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, Аид сказал:

Перемога как всегда в зраду 3 Ту-95 1 сильно поврежден =4 3 Ту-22М и один транспорт. Снимки доступны можно найти и смотреть.  

Есть правило подожди после новости пару дней и новость станет понятней.😂

В макеты самолётов с покрышками на крыльях очень точно попали. Как то так.

• Лайк 1
  • Хаха 2
  • Не подобається 8
Опубліковано

доп нагрузка для бюджета.

6тыс тел - это 6тыс соответствующих выплат. 

тяжелобольные, тяжелораненые - тоже не в плюс. 

перемирия на отдельных участках для сбора тел - опять таки докинут затрат. 

итого - дипломатическая атака на финансы, которая нашим властям не выгодна.

Опубліковано
В 29.05.2025 в 23:39, Анджелина сказал:

Нас ждет бездна в ближайшие годы: полномасштабная война с продвижением россиян на востоке и атаками дронов на города, мировая война, передел мира, в целом разносторонний технологический рывок человечества и полная перестройка взаимоотношений с интеграцией искусственного интеллекта, роботизацией и роботами. Жизнь тех, кто останется в живых.

Смена государственных систем. Все это произойдет очень быстро.

Но каждый и каждый, кто сейчас имеет свободу, возможность и способность бороться, не опускайте руки. Через несколько лет мы не узнаем ни мир, ни страну. Украина станет такой, на которую мы способны. И нужно удержаться. Удержать наше государство.

Украины, которую мы знали, уже нет и никогда не будет — забудьте.

Безуглая

Я ще восени минулого року написав, чого чекати:

В 20.11.2024 в 14:07, Denka сказал:

Ні. Буде сувора капіталістична банка з павуками, коли в Київ/Західну України повиїзжають з Одеси/Миколаєва/Запоріжжя/Донбасу/Сум.

Опубліковано
В 01.06.2025 в 17:40, Сова сказал:

Похоже что идём на новый виток эскалации и Трамп будет бессилен 

США втратили важливість впливу на війну в кінці 2023 року, коли ми без масових поставок снарядів розібралися, що більш ефективно воювати дронами. Звісно за атрилеріює, HIMARS та іншими ракетами лишилися свої функції.

Опубліковано
В 30.05.2025 в 05:56, NWEN сказав:

Так вот чего сегодня во время тревоги мопеды летали.

Отдельно:

https://www.rbc.ua/ukr/news/kam-yantsi-podilskomu-100-lyudey-napali-avtomobil-1748552576.html

А я предупреждал что эксцессы с горячими головами будут. Удивительно как только в новости прорвалось.

@Олександрм помните нашу дискуссию? Вот оно, не прошло и полгода, и это еще мы не дошли до тех методов когда Вы описывали как всем будет пофиг на права отдельно взятого негодного\с отсрочкой\бронью. И несмотря на то что мы в масових заворушеннях стараемся не участвовать, по крайней мере я, по итогу последствия заденут и тех кто не участвовал, и последствия эти нам всем очень не понравятся.

Я описував логіку розвитку ситуації. Ви ж були проти "моїх" методів, но якось не згадаю яке рішення пропонували Ви. 

Проблема в чім? Влада іде шляхом найменшого опору а не закону чи справедливості. Опір суспільства мобілізації наростає, незадоволення армії мобілізованих довічно теж, тому і влада буде докручувати гайки.

От уявімо, що ніяких різких змін нема, війна на виснаження триває. Як буде проходити мобілізація за рік? 3 ? 10?

Опубліковано
36 минут назад, Олександрм сказал:

Я описував логіку розвитку ситуації. Ви ж були проти "моїх" методів, но якось не згадаю яке рішення пропонували Ви. 

Проблема в чім? Влада іде шляхом найменшого опору а не закону чи справедливості. Опір суспільства мобілізації наростає, незадоволення армії мобілізованих довічно теж, тому і влада буде докручувати гайки.

От уявімо, що ніяких різких змін нема, війна на виснаження триває. Як буде проходити мобілізація за рік? 3 ? 10?

Через три? Будет кого?

Опубліковано
34 хвилини назад, Аид сказав:

Через три? Будет кого?

А хіба нема? ) он в мене з кафедри з мого взводу 30 чоловік забрали аж мене.

З потоку це коло сотні знаю ще 2х.

Теж з 22 року в армії.   Один вже без стопи, но вернувся, комбат в арт дивізіоні..  так шо запасу таких як я мінімум ще в 20р. 

Втрати високі в солдатах? Допустим влада бреше  і візьмем цифри в 10 раз вищі...  хай вбитих 600т шо явно забагато, но допустим.

Мінімум ще років на 5 війни є кого мобілізувати при таких ж втратах. 

Опубліковано (змінено)
32 минуты назад, Олександрм сказал:

А хіба нема? ) он в мене з кафедри з мого взводу 30 чоловік забрали аж мене.

З потоку це коло сотні знаю ще 2х.

Теж з 22 року в армії.   Один вже без стопи, но вернувся, комбат в арт дивізіоні..  так шо запасу таких як я мінімум ще в 20р. 

Втрати високі в солдатах? Допустим влада бреше  і візьмем цифри в 10 раз вищі...  хай вбитих 600т шо явно забагато, но допустим.

Мінімум ще років на 5 війни є кого мобілізувати при таких ж втратах. 

Тут питання в іншому: не нема кого, а наявними методами - нема як) 
Якщо щоб мобілізувати одного  - треба залучити 10 ТЦК+поліцаїв (а можливо й більше для розгону "непатріотично налаштованих" мешканців України) то такими темпами треба скоро буде набирати ТЦК для відлову самих тцк-шників. 
І ще заградотряди щоб погранці раптом через паркани не поштрикали в румунські городи;)

Є враження що гайки закручувати вже нема чим і як, бо різьба на гайках вже трохи той-во...

Але то може лиш ІМХО таке

Змінено користувачем alex790579

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...