Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, nonstigma сказал:

Пишут 16.3млрд уже перечислили

Какой - то разводняк получается - от Укрэнерго Нацбанк почти все доллары выкупил подешевке, а назад продавать не торопится. Нате вам 16,3 млр., кушайте. А где же таргетирование инфляции?

45 минут назад, 200314 сказал:

Так что там в пятницу ожидать, по 27грн или по 26,2?
Если серьезно, я бы еще конвертировал чуток, но ничего ж непонятно, 26,6 дорого после 26,2, опоздал не опоздал? 

Да, по 26,60 дороговато. После мощного движа должен быть откат до  26,25-30 от  сильного уровня сопротивления 26,50. Если пролетим этот уровень, то тогда уже все зависит от Нацбанка. Завтра день покажет - возьмем 26,50 или нет.

• Дякую 1
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано
1 час назад, orest777 сказал:

Через це, найімовірніше, курс зупиниться на якийсь триваліший час біля рівня 26,8 (можливі якийсь час коливання між 26,5-26,8). Чергову тривалу стабільність, думаю, курс знайде в діапазоні 26,8-27,1.

Курс 26,8 на цьому тижні , це якщо почнеться паніка. Будемо сподіватись, що регулятор спроможний її погасити...

Опубліковано

Ще раз пересвідчуєшся, наскільки непередбачуваний валютний ринок. Незначна зміна тренду, і нічого не зрозуміло, що завтра, поступово вверх, чи повернення до попередніх значень (рівнів). 
Хочеться вірити нашому провидцю Denka, може він ще раз передбачив майбутнє (не промахнувся).

Опубліковано
1 година тому, orest777 сказав:

З огляду на те, що сьогодні розміщення ОВДП не зовсім вдале, в порівнянні з завтрашнім погашенням, можу припустити, що рівень 26,5 не зможе втримати корекцію.

А виплата немала: 11,92 млрд. грн. + відсотки 1,87 млрд. грн. = 13,79 млрд.грн.

Опубліковано
2 часа назад, 200314 сказал:

Так что там в пятницу ожидать, по 27грн или по 26,2?
Если серьезно, я бы еще конвертировал чуток, но ничего ж непонятно, 26,6 дорого после 26,2, опоздал не опоздал? :punish:

Ну есть надежда что к четвергу чуть просядет. Но очень всё стремно. Согласно годовым графикам - наступил конец тренда укрепления грн. Поэтому я заблаговременно откупился на прошлой неделе ( на всю грн, даже на хлебушек мало оставил).

Но если еще зайдет крупный продавец $ (по типу Укрэнерго, как неделю назад) через 3-4 недели, то снова может появиться шанс на вход в $ по приятному курсу.

Опубліковано
38 минут назад, Gennadiy08 сказал:

Курс 26,8 на цьому тижні , це якщо почнеться паніка. Будемо сподіватись, що регулятор спроможний її погасити...

26,80 це ще не паніка.  Спостерігаємо за регулятором,  коли стане на якомусь рівні з безлімітом,  це і буде сигнал. 

Перша декада грудня має бути спокійна для грн,  мали б трохи скоректуватись... 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...