Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Только что, osso сказал:

Понеслась

Да что вы говорите... сейчас придут деньги "западных партнеров" и курс будет 30, а может и 25! - по словам бОльшинства меньше месяца назад...

Доллар нужно покупать всегда, хуже не будет 😃

• Лайк 1
  • Хаха 2
  • Подобається 2
Опубліковано
4 минуты назад, SeT сказал:

Да что вы говорите... сейчас придут деньги "западных партнеров" и курс будет 30, а может и 25! - по словам бОльшинства меньше месяца назад...

Доллар нужно покупать всегда, хуже не будет 😃

Покупай.

Опубліковано
2 минуты назад, Танчик сказал:

Покупай

Покупай на верхах, продавай на низах? Спасибо.

Ждем небольшой откат, закупаемся и двигаемся дальше.

Опубліковано
1 минуту назад, Mozart сказал:

Сейчас главное - не заниматься самообманом. Вот это самая правильная стратегия. 
Тем, кто сейчас сидит в гривне и ждет, что курс вернется "хотя бы к 29-30", я предлагаю взглянуть на цены на бензин. Здесь будет то же самое. 

Может, так дойдет... 

Я продаю.

Опубліковано

Порівняв два графіка, виходить готівковий ринок прив'язався до Тезера. Я ще розумію на початку подій виїзджали за кордон і купували цей токен...А зараз, так багато гривні, що всі ринулись купувати зелень? Чи це тільки цифри на табло? А якщо цей стейблкоїн обвалиться як Луна чи UST? Питань багато, може хтось пояснить більш освідомлений.

imgonline-com-ua-2to1-jtG484IfyGPY1V49.jpg

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 1
Опубліковано
2 минуты назад, Gennadiy08 сказал:

Порівняв два графіка, виходить готівковий ринок прив'язався до Тезера. Я ще розумію на початку подій виїзджали за кордон і купували цей токен...А зараз, так багато гривні, що всі ринулись купувати зелень? Чи це тільки цифри на табло? А якщо цей стейблкоїн обвалиться як Луна чи UST? Питань багато, може хтось пояснить більш освідомлений.

Геннадий, Вы как выдадите что-то... :)
Тезер растет потому, что растет наличный, А НЕ НАОБОРОТ :)

Мои знакомые предприниматели нашли варианты, как закупать товар не за доллар, а за тезер. И покупают его на Binance для расчетов с поставщиками. И думаю, не они одни такие умные... Если доллар уже дороже 36-и, а тезер еще совсем недавно был 34,53, то, конечно, его будут покупать... 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...