Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
21 час назад, valutominyailo сказал:

Ха, прогнозист навіть не пам'ятає, що прогнозував ) 

Screenshot_20240203_155217.jpg

Цей прогноз на січень був не Діггера, а Моцарта.

Діггер у своєму пості лише процитував слова Моцарта, з якими погодився.

Сказати власний прогноз, та погодитись з прогнозом іншої людини – це не одне й те саме

photo_2024-02-04_14-09-45.jpg

Опубліковано
5 минут назад, Т.С. сказал:

Цей прогноз на січень був не Діггера, а Моцарта.

Діггер у своєму пості лише процитував слова Моцарта, з якими погодився.

Сказати власний прогноз, та погодитись з прогнозом іншої людини – це не одне й те саме

photo_2024-02-04_14-09-45.jpg

Скажу більше: це був навіть НЕ МІЙ прогноз :) а людини, яка дуже точно пояснює мені багато речей, що відбуваються на міжбанку. 
Саме ця людина детально пояснила, ЧОМУ ми бачили "присідання" до 35,97/ на МБ. І саме ця людина зробила прогноз на січень, а я - лише протиражував його (звісно, з посиланням на автора без зайвих деталей, як то банк і т.п.). Але, як вже я писав вище, на цей раз він помилився. 

• Лайк 5
  • Хаха 1
  • Не розумію 1
  • Подобається 1
Опубліковано (змінено)
3 години тому, valutominyailo сказав:

В дещому на мене вплинув і навіть наш оракул )

Цілий 2023 рік я питався ,як ви сказали "вплинути" на форумчан,ну я б сказав не вплинути а донести свою "ораклівську думку,аналіз", но всі чекали осені ,шоб злитись по 40,( окрім мене звичайно ) ну ось і осінь довгожданна наступила,а 40 немає,коли побачили що все ж таки мої прогнози збуваються почали застрибувати в послідній вагон "з хорошими відсотками " на гривневі депозити,і змирились уже почті з тим що гривня стабільна,но під новий рік ,розпочалась гойдалка , "яку організував Андрійко шоб злились по хорошому курсу певні кола людей" і всі знову повірили в курс 40, і давай мене знову троллити шо все пропало,і я зі своєю гривнею пролетів по повній,і іде знецінення національної валюти,но не тут то було,но в ітозі хтось хто мав стальні нерви,злився по 39 з копійками , а хтось ще чекав 40+ щоб злитись,"тепер лікті кусає",бо так і незлився,хотя я писав тута 1 січня 2024 року ,шо будемо падати з тріском на 37 ,так як і росли,но мене дизлайками цілеспрямовано проігнорували, і 10 січня вечером написав що сьогодні останній вечір злитись по хорошому курсу в тут мене продизлайкали,може хтось і повірив мені ,но непризнається,але то таке,тепер чухають потилицю,і шоб насолити мені дальше дизлайкають,але то таке я тут незараді лайків,хто захоче той і оцінює мої прогнози по чесноку,і замітьте я не боюсь прогнозувати шоб спортити собі репутацію,як дехто начинає тут писати коли вже начинає конкретно рости або падати доллар,тоді такі форумчани активно начинають шукати того хто помилився в прогнозі а вони буцімто "великі прогнозисти".....p.s ..всім миру і добра,і вдалого заробітку на качелях........

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
  • Лайк 2
  • Не розумію 1
  • Сумно 1
  • Подобається 7
  • Не подобається 17
Опубліковано
2 часа назад, Mozart сказал:

Скажу більше: це був навіть НЕ МІЙ прогноз :) а людини, яка дуже точно пояснює мені багато речей, що відбуваються на міжбанку. 
Саме ця людина детально пояснила, ЧОМУ ми бачили "присідання" до 35,97/ на МБ. І саме ця людина зробила прогноз на січень, а я - лише протиражував його (звісно, з посиланням на автора без зайвих деталей, як то банк і т.п.). Але, як вже я писав вище, на цей раз він помилився. 

Маэстро! можно ли это понимать что он ошибся в месяце ? Или прогноз полностью ошибочен ?

Опубліковано
1 минуту назад, 8222222 сказал:

Маэстро! можно ли это понимать что он ошибся в месяце ? Или прогноз полностью ошибочен ?

Падение украинской экономики, которое усилилось в январе, сыграло в пользу стабильности гривны. Из-за того, что спрос упал. Т.е. человек изначально предполагал, что спрос на валюту будет расти. А он не вырос. 

Т.е., как я уже говорил, мы по факту имеем "неустойчивое равновесие", но... лишь до того момента, когда "резинка лопнет". Как долго это продлится? Думаю, даже в НБУ не скажут. Слишком много неизвестных. 
Прогоз на январь оказался ошибочным. Что будет дальше? Посмотрим. 

• Лайк 2
  • Дякую 3
  • Хаха 2
  • Не розумію 1
  • Подобається 1
Опубліковано
3 часа назад, Mozart сказал:

Ваш знакомый был против скорее всего что мб опустилсяна 36, если это так двойку ему поставьте☺️

Опубліковано
5 часов назад, Mozart сказал:

ЧОМУ ми бачили "присідання" до 35,97/ на МБ.

Правильно ли я понимаю ответ👇 на этот вопрос?

2 часа назад, Mozart сказал:

Падение украинской экономики, которое усилилось в январе, сыграло в пользу стабильности гривны

Из за этого вниз сходили? Если нет, то просто намекните, пожалуйста.

Честно, кроме одного очень очевидного и неприятного последствия, я не понимаю.

Зачем уменьшать поступления гривны в бюджет при обмене поступающей валюты. Например, можно оставить на одном уровне, как железные "8.11" и потом немного отпускать по прошествию месяцев. Но если потратить условный 1ярд баксов то при меньшем курсе и бюджет меньше наполнится. Он, нбу, более 90% продаёт(поправьте, если ошибаюсь). Экспорт страдает, импорт тоже не радуется(ему и на стабильном курсе нормально будет). Имитация "невидимой руки рынка"? 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...