Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
20 минут назад, Mozart сказал:

Наша ціль - з величезної купи інформації ВИОКРЕМИТИ щось суттєве. Проаналізувати і СПРОБУВАТИ спрогнозувати, як це впливатиме. Не обов'язково ми зробимо все правильно. Але хоча б спробуємо. От у цьому буде користь. 

Дуже правильно написали, підтримую! Хотілося би вірити, що це щирі слова! Я про це писав ще 3 роки тому.

Змінено користувачем Gennadiy08
Опубліковано
11 часов назад, Gennadiy08 сказал:

що мало ждунів по 41,00?

Я буду очень рад, если курс гривны к доллару будет стабилен и даже укрепится. Мои доходы в гривне.            В одной мудрой книге написано : "Благоразумные видят опасность и спешат укрыться, а неопытные идут вперёд и страдают из-за этого"

Опубліковано
2 минуты назад, Mozart сказал:

Мені майже 54 роки. Я вже можу собі дозволити говорити і писати саме те, що думаю... 
Більше того: я не в змозі проаналізувати і навіть виокремити всю потрібну інформацію особисто. Тому я із цікавістю читаю те, що пишуть інші. ОСОБЛИВО, коли намагаються аргументувати. 
Я постійно помиляюсь, яскравий приклад - мій ранішній пост, коли я ПОМИЛКОВО назвав цифру 15-20 млрд. Я поспішив видалити, але вже кілька людей відреагувало. 
Я розумію, що до мене тут дослухаються може уважніше, ніж до інших. Це накладає на мене велику відповідальність, але... я теж жива людина і можу помилятися. 

Так, роль арбітра тут мабуть найбільш підходяща, щоб менше було гризні між різними таборами, бо це забирає енергію та час і відволікає колективний розум  від вирішення проблем чи ситуацій

Опубліковано
22 часа назад, Кремень сказал:

Сміливі почали виходити ще вчора, зараз вже можуть виходити якраз НЕ СМІЛИВІ 

У не сміливих виникає питання, чому у сміливих не хватило сміливості написати про вихід вчора . ???.

Опубліковано

Весела гра, як тільки НБУ пішов спати чи на обід, курс відразу поліз вгору, знову 39. Тому вважаю що новина 4,5+1,5 ЄС та Канада взагалі ніяк не вплинули позитивно на міжбанк, та навіть сльози від МВФ 900 лямів під кінець березня ситуацію на 38 не заженуть. Ніяким гепом вниз не пахне, лише 20 коп це ні про що. Слідкуємо пильно. Післе 14:00 можливо повернення на 39+ або вже завтра. Щось не сильно реагує ручний міжбанк на 6 ярдів нібито допомоги. Акційна наливка від Андріани поки що завершилась. Далі буде. Але не факт).

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Подобається 1
  • Не подобається 2
Опубліковано

якунович теж отримав від мвф грошенят перед фіаско, так що не сильно радійте цим 900 лямам, якщо звісно вони будуть))) мене дуже турбує сон КС на даний момент та взагалі патова ситуація на політичному плані в кінці травня, натяки про майдан 3 від зевлади у червні. То можливо треба мати кевларові або титанові яйки, щоб гратися зараз в депозити у гривні на 3-6 місяців і намагатись щось там заробити, мріяти про сезоність курсу, як було раніше, щось не видно зараз аграріїв на мб, де вони? Зараз такий час, що треба розуму щоб зберегти ще. Враховуючи, що Андріана це гарна подруга Алли Борисівни Є, то взагалі щось прогнозувати це пальцем в космос. 

Опубліковано
13 минут назад, Fidelio сказал:

Весела гра, як тільки НБУ пішов спати чи на обід, курс відразу поліз вгору, знову 39. Тому вважаю що новина 4,5+1,5 ЄС та Канада взагалі ніяк не вплинули позитивно на міжбанк, та навіть сльози від МВФ 900 лямів під кінець березня ситуацію на 38 не заженуть. Ніяким гепом вниз не пахне, лише 20 коп це ні про що. Слідкуємо пильно. Післе 14:00 можливо повернення на 39+ або вже завтра. Щось не сильно реагує ручний міжбанк на 6 ярдів нібито допомоги. Акційна наливка від Андріани поки що завершилась. Далі буде. Але не факт).

Так міжбанку треба реальні доляри, ті що будуть продавати під соціалку, вербальні інтервенції то все для спекулянтів.

Опубліковано (змінено)
1 час назад, Mozart сказал:

Мова не про це. Наша ціль - аналізувати (всім загалом) наявну інформацію. Я твердо вірю у "колективний розум". Це не те, що один щось говорить (я, Олег, хтось інший), а інші - просто піддакують або ж навпаки, хейтять. НІ. 
Наша ціль - з величезної купи інформації ВИОКРЕМИТИ щось суттєве. Проаналізувати і СПРОБУВАТИ спрогнозувати, як це впливатиме. Не обов'язково ми зробимо все правильно. Але хоча б спробуємо. От у цьому буде користь. 

Я не вірю в колективний розум індивідів у невігластві .   Томас Карлейль      При чому невігласом може бути і освічена, знаюча людина , для якої важливе лише власне бачення і вона не схильна до конструктивного діалогу .

Колективний розум можуть сформувати лише думаючі , виховані люди ,здатні чути іншого - і які прагнуть розширити своє бачення, беручи до уваги  погляди інших людей . Такий підхід потребує певного рівня зрілості учасників діалогу . Що зустрічається наразі доволі нечасто)))   Тому в реальності  на відкритих форумах ,як правило  більшість дискусій перетворюються  з пошуку Істини , на міряння довжиною певного органа ...)))

Змінено користувачем Kredit_s
  • Лайк 4
  • Дякую 1
  • Подобається 4

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...