Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
8 годин тому, Gennadiy08 сказав:

Чому б їм не поміняти тактику і купувати щоденно по 5-10 млн.? Чи це така підтримка експортерів...

Це як запропонувати пересічному кожного дня купувати по 100$

Купляють за потреби, бо обігові кошти на дорозі не валяються. А купити валюту проЗапас у нас заборонено. Тільки під контракт.

Фізичне явище - Резонанс, цілком можна застосувати і до валютного міжбанку.

Опубліковано
6 минут назад, Кремень сказал:

Колего, Ви пісню "Надія є" вже прослухали? :wink:  Якщо так, то судячи з Вашого прогнозу наступна пісня яку Вам варто було би подарувати від колективу називається "Фантазёр". Якщо не чули - я знайду в Ютубі і скину вам в особисті повідомлення щоб не перетворювати гілку на музичну. :mocking: Хоча при дуже сприятливих умовах (про які я писав вчора на платній гілці) Ваш прогноз може на якийсь короткий проміжок часу і збутися, але ... Але я чомусь не вірю :nea:  Звичайно я хотів би помилятися бо сьогодні скинув трохи зеленого по 39.95 в надії відкупити ну хоча би по 39.65, а як воно буде - покаже час. Але в даному випадку знайте, що я буду вболівати щоб Ваш прогноз нарешті зайшов , бо тоді і я з цього матиму зиск :hi:

За пісню велике дякую - буду кожен ранок слухати, дійсно заряджає настроєм!

На поганих новинах курс не оновив максімум, а значить зростання не було. Тепер дорога вниз, напрямок я вказав, щоб кордони не переплутали). До яких рівнів дійдемо - вирішує Нацбанк, і нам тільки залишилось спостерігати. Сподвіваюсь, що дівергенція на графіку вище все ж таки спрацює, бо вже літо на підході. Сумніви Ваші розумію - в прогноз не вірю, але трохи доларів здав.:scratch_one-s_head: Так, згоден, непростий час... Будемо разом вболівати, щоб хоч в цьому був позитив. Астрологи кажуть - Юпітер поєднується з Ураном і це несе великі зміни в фінансах і ресурсах. Останній раз таке було 8 травня 1941 року. Бажаю гарного профіту!:hi:

Опубліковано
48 минут назад, Twin сказал:

Пс цікава ідея крутиться в голові,  а чи не здати трохи євро по 43,20 з подальшим заходом в долар,  пізніше...

Якщо треба зелений, то може і є сенс, а якщо потім знову в євро - то ми не знаєм, як відреагує ринок на зниження облікової ставки ЕЦБ 6 червня і чи буде взагалі зниження? Думаю, пріоритет економіка США. Думаю, краще міняти по кросу по факту.

Опубліковано
4 минуты назад, Gennadiy08 сказал:

Якщо треба зелений, то може і є сенс, а якщо потім знову в євро - то ми не знаєм, як відреагує ринок на зниження облікової ставки ЕЦБ 6 червня і чи буде взагалі зниження? Думаю, пріоритет економіка США. Думаю, краще міняти по кросу по факту.

Трохи таки ризикнув,  подивимось як буде) 

Опубліковано
1 час назад, Twin сказал:

А я сиджу рівно з останнього зливу,  вже 5 коп в плюс до курсу накапало) 

Пс цікава ідея крутиться в голові,  а чи не здати трохи євро по 43,20 з подальшим заходом в долар,  пізніше... 

поддерживаю

на графике виден низходящий тренд и сейчас откорректировались в зону OTE или по фибоначи 0.61-0.79 и достигли шортовго орерблока. после слома на М15 буду рассмотривать шорт

напоминаю это моё сугубо личное виденье рынка никого ни к чему не призываю и своё мнение не навязываю

EURUSD_2024-05-15_11-01-30.png

• Лайк 2
  • Не розумію 2
  • Подобається 5
Опубліковано
12 часов назад, 8222222 сказал:

на графике виден низходящий тренд

На тижневому графіку  тренд поки вверх. Явно видно фігуру продовження і ідемо до рівня 1,10. 

Який сенс просто продати євро через гривню? Треба ж потім відкупити дешевше...

Знімок екрана 2024-05-16 070315.png

Опубліковано (змінено)
1 час назад, Mozart сказал:

Я на цю тему спілкувався із казначеями, і от що вони кажуть: 

Дякую за відповідь! Ви продвинутий і обізнаний у фінансових ньюансах, тому у мене ще є питання - може знаєте, як продається мільярдна фінансова допомога в євро, котра надійшла Мінфіну для бюджетних потреб? Який механізм чи схема? На міжбанку не видно цих сотен мільонів євро, може через госбанки конвертують в долар а вже потім продають чи зарахування іде по крос курсу?

Змінено користувачем Gennadiy08

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...