Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.02.2025?  

167 користувачів проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.02.2025? (голосование будет закрыто 10 января)

• Менее 40,00
      0
    • 40,00-41,00
    • 41,00-41,50
      0
    • 41,50-42,00
    • 42,00-42,40
    • 42,40-42,70
    • 42,70-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • 44,00-45,00
    • Более 45,00

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

и много продают по 25,48? Как-то с трудом верится.

Львов 500-1000дол. по 25.4, я считал товар когда валюту принимал на себя по 25.3. Так как считаю, что в понедельник ситуация во Львове не особенно изменится. Конец месяца у населения гривны мало, все на 99проц. в долларе. Много расчётов проводили на этой неделе в злотом за технику, так удобней и выгодней. Львов  - Пивденный.

Опубліковано:

Перший заступник міністра фінансів Ігор Уманський переконаний, що перед новорічними та різдвяними святами відбудеться зміцнення національної валюти.Про це він сказав під час години запитань до уряду у Верховній Раді, відповідаючи на запитання народних депутатів про зростання курсу долара, пише УНН.“Сезонний фактор. Завжди саме в цей період відбуваються певні коливання курсу і ослаблення гривні. Перед різдвяними та новорічними святами традиційно відбувається зворотна тенденція, відбудеться зміцнення національної валюти”, – сказав він.На думку першого заступника міністра фінансів, тимчасова тенденція з коливанням курсу гривні завершиться ближче до різдвяних свят, і має виключно сезонний тимчасовий характер.

Ось коментар міністерства, ще сумніви є?

Ключове слово "завжди" а завжди це 2004? Чи 2013?

Ось де питання...

За авто, ви сумніваєтеся?

Опубліковано: (змінено)

В последних трёх сообщениях вся суть этой ветки.... )

Дерзкое   утверждение, как для "новичка" ;)

Странно, что Вас  не  послали.... к подписчикам,  на платную  ветку... :D :D :D

На  самом  деле

Змінено користувачем Ежик в тумане
Опубліковано:

Позавчора купив дол.по 26 вчора купив 25.68 більшу сумму.Сьогодні бачу заявки і по 25.5 але мене це абсолютно не засмучує.Коли в мене значна сумма у грн.я стаю нервовою людиною бо розумію що сиджу на пороховій бочці.Коли дол.починає рости його стає проблематично купити.Не розумію тільки тих валютчиків які грають на спреді в 20 коп.Так заробив він на мені 20коп.(бачив його заявки на купівлю 25.5)але ж ризик не вгадати дуже високий.Бізнес має бути з мінімальним вкладом та ризиком і максимальним прибутком.А це мені нагадує швидше джентельменів вдачі:)