Перейти до змісту

Каким будет курс 01.06.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.06.2026? (голосование будет закрыто 10 мая)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
      0
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
8 минут назад, Перес де Куэльяр сказал:

По психології .так ,якщо вже скрізь   на фінансових форумах  почали  писати ,то вже пішла знервованість  ,та сигнал на дії.  

Подскажите : завтра таки покупать $ ? С целью на па 30 !!! А то вдруг население создаст такой спрос....:wacko2:

Опубліковано
1 минуту назад, Felix 123 сказал:

это типа пора откупаться ??? а мвф ---несерьезная структура ..мутные и хитрожепые парни 

Нельзя отрицать то, что часть нервных завтра же побежит откупаться. Но те, кто боялся, уже давно сидят в долларе по самые... ну, все поняли. 
ОЧЕНЬ важно даже не то, что МВФ уехало. А то, как преподнесут эту новость массам. 
Я специально смотрел вечерние новости. "1+1" вообще не упомянули. "Интер" вспомнил, но вскользь, не раскручивая... 
Никто не заинтересован сейчас в сильном шуме, вот о чем я... 

Поэтому ожидаемого эффекта СЕЙЧАС можно не увидеть. Последствия будут, но чуть позже... 

• Лайк 3
  • Дякую 3
  • Подобається 2
Опубліковано
1 минуту назад, Twin сказал:

Як тільки проб"ємо 28 завтра, вийде НБУ з викупом, от і весь інтерес)

ПС але 27.90 на готівці хотілось би побачити, ще трохи часу є:rolleyes:

НБУ выходит, когда есть ЯВНЫЙ перекос в ту или иную сторону. Когда курс РЕЗКО падает. 
Я уже писал: 4 дня НБУ не появлялся. С чего ему завтра выходить? :)

Опубліковано
1 минуту назад, Saver сказал:

Подскажите : завтра таки покупать $ ? С целью на па 30 !!! А то вдруг население создаст такой спрос....:wacko2:

Попит може бути на мб ,а населення вже не грає значення ,якщо Ви чекаєте на 5коп нижче  ,то є ризик купити на 20коп вище .Чи ви гадаєте що 28  примерзне до кінця року ? Є вільна гривня я б радив купувати .

• Лайк 1
  • Не розумію 1
  • Подобається 5
  • Не подобається 4
Опубліковано
Только что, Mozart сказал:

НБУ выходит, когда есть ЯВНЫЙ перекос в ту или иную сторону. Когда курс РЕЗКО падает. 
Я уже писал: 4 дня НБУ не появлялся. С чего ему завтра выходить? :)

Не з"являвся бо бачив, що нічого не підбере.

ПС2 ну і невеличкий інсайд на ніч, ходять чутки що з першого жовтня зелене світло на митниці. 

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 2
Опубліковано (змінено)
3 часа назад, Mozart сказал:

Но если, положа руку на сердце, внимательно посмотреть... станет очевидно, что до конца этого года мы ЛЕГКО дотянем и БЕЗ транша... Особо не напрягаясь. Да, транш был бы очень кстати. Но и без него ОБОЙДЕМСЯ. Так, как обходились до этого. 

Поэтому кричать, что "Все пропало! Завтра 29!" я б не спешил... 

С большим удовольствием поставил "Спасибо!".

Однако же объясните, если не будет внешних заимствований, за счёт каких ресурсов Украина сможет сделать выплаты по внешним долгам и при этом удержать курс?

Змінено користувачем ifcut
Опубліковано

Бачите Е.Нейман знову помилився. Немає траншу. Чи буде?

Важко сказати, але бюджет при бажанні можна прийняти до кінця жовтня - початку листопада. Це якщо притисне.

Думаю уряд и НБУ мають більше інформації та прогнозів на середньострокову переспективу - до виборів, ніж тут на форумі.

До кінця вересня бачу потенціал для наближення 27,60-27,70, але НБУ мабуть що не дасть нижче 27,90-28,00. Ттому що у жовтні є небезпека побачити 29,00, і такі коливання зайві.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...