Перейти до змісту

Каким будет курс 01.06.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.06.2026? (голосование будет закрыто 10 мая)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
      0
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Декілька разів,  за два тижні фактично бокового руху,  зустрічаю на фін. ресурсах повідомлення  такого плану  "Злив валюту ,та розмістив гривню на депо ". От тепер мені цікаво  ,якщо на три місяці ,то що будуть робити з цією гривнею в грудні ? А якщо на півроку ,то  треба мати сталеві яша  ,бо вибори і ніхто не знає що буде  і краще мати швидкий доступ  до  коштів  .Я вважаю що  цей  протяжний боковий рух   заганяє  багатьох  людей на депозити і на  мою думку  ,що на  три місяці немає сенсу ,а на  півроку  ,чи варто  це  нервів .

• Лайк 4
  • Подобається 5
  • Не подобається 4
Опубліковано
21 минуту назад, Перес де Куэльяр сказал:

Декілька разів,  за два тижні фактично бокового руху,  зустрічаю на фін. ресурсах повідомлення  такого плану  "Злив валюту ,та розмістив гривню на депо ". От тепер мені цікаво  ,якщо на три місяці ,то що будуть робити з цією гривнею в грудні ? А якщо на півроку ,то  треба мати сталеві яша  ,бо вибори і ніхто не знає що буде  і краще мати швидкий доступ  до  коштів  .Я вважаю що  цей  протяжний боковий рух   заганяє  багатьох  людей на депозити і на  мою думку  ,що на  три місяці немає сенсу ,а на  півроку  ,чи варто  це  нервів .

Ніхто ніколи не знає що відбудеться, не те що через півроку, завтра.

Люди екстраполюють минулі тенденції коливання курсу на наступні періоди.

Єдиною несистемною подією є падіння гривні до 40,00  02.2015р. Це багатьох лякає та примушує перестраховуватись і не полагатись на попередні моделі розвитку курсової динаміки.

Я поклав частину ресурсу на гривневу депу на 6 міс. Та сплю спокійно, бо переконаний що ніяких обвалів ні до, ні після виборів не буде.

Опубліковано
16 минут назад, Перес де Куэльяр сказал:

На 3 месяца грн. депозит сейчас конечно смысла не имеет. А вот на полгода - не вижу особых рисков и нервов. Сдавшие доллар по 28,00-28,30 в любом случае смогут откупиться дешевле после снятия с депо, плюс проценты. Ведь никто не заставляет входить в доллар сразу в марте - можно подождать месяца 2-3 до мая-июня.
Хотя я всё же лучше подожду сейчас и выйду с доллара в полугодовое гривневое депо в декабре-январе.

Опубліковано

http://ura-inform.com/ru/economics/2018/09/21/mvf-prodlil-peregovory-s-ukrainoj                                                                                                                                                                                 Похоже МВФ  не верит нашим властям. Цитаты:  "Фонд продолжает вести беседы", "делегаты вели диалог", "обсуждение проходит и сейчас".  На мой взгляд просто дипломатично съезжают.

Опубліковано
3 часа назад, Перес де Куэльяр сказал:

Есть без срочные депо с возможность снимать и пополнять на любую сумму без потерь...посему не нервы не яйца не нужны - только голова..

Опубліковано
2 часа назад, Texhokpat сказал:

Украина потребляет 30 миллиардов кубов газа, если умножить эту цифру на 14 то получим 420 миллиардов гривен или 15 миллиардов долларов, а это больше 10% ВВП!

Наскільки я знаю Україна споживає від 30 дл 35 млрд.куб. газу. 18-19 при цьому добуває сама, тобто закуповує 12-17 млрд. Тобто ці розрахунки потрібно поділити на 2, то є 7 млрд.долл. 5% ВВП.   Все не так жахливо.

• Дякую 1
  • Подобається 3
  • Не подобається 2
Опубліковано
45 минут назад, Lucius сказал:

Наскільки я знаю Україна споживає від 30 дл 35 млрд.куб. газу. 18-19 при цьому добуває сама, тобто закуповує 12-17 млрд. Тобто ці розрахунки потрібно поділити на 2, то є 7 млрд.долл. 5% ВВП.   Все не так жахливо.

Вибачте шо втручаюся, але з яких це пiр не треба враховувати у розрахунках тi 18-19 млрд. кубометрiв, шо добуває наша краïна? Чи ïх продають/будуть продавати не за тi самi 14 тисяч гривен, а за реальною цiною видобутого тут? Яка насправдi має бути в рази дешевше

Якраз оце i жахливо...

Опубліковано
20 минут назад, escord сказал:

Вибачте шо втручаюся, але з яких це пiр не треба враховувати у розрахунках тi 18-19 млрд. кубометрiв, шо добуває наша краïна? Чи ïх продають/будуть продавати не за тi самi 14 тисяч гривен, а за реальною цiною видобутого тут? Яка насправдi має бути в рази дешевше

Якраз оце i жахливо...

Саме так. Але Україні не потрібно десь винаходити валюту для закупівлі 18 млрд.куб. Тобто тиск на курс набагато менше.

Тим більш містер Гройсман сказав що на отримані надприбутки від продажів газу внутр. видобудку будуть проведені геологорозвідувальні роботи та встановлені нові газові скважини, що дасть нам можливість не закуповувати газ а навпаки продавати його за валюту за кордон. Можливо в Росію ))

• Хаха 7
  • Не розумію 1
  • Сумно 1
  • Подобається 1
Опубліковано
2 часа назад, Lucius сказал:

Україні не потрібно десь винаходити валюту для закупівлі 18 млрд.куб. Тобто тиск на курс набагато менше.

Теж не зовсiм вiрно: тиск на курс буде майже той самий, однак не прямий, а опосередкований: пан Гройсман зараз дуже хоче зберегти крiсло i багато що ще розкаже подiбного, але всi ми добре знаємо/здогадуємося куди насправдi пiдуть тi надприбутки(  

Тобто навiть при купiвлi 18-19 млрд. кубiв усерединi краïни за гривню всi тi грошi усе рiвно будуть у кiнцi кiнцiв сконвертованi у валюту, теж тут, усерединi краïни, для подальшого ïх ... </пiдставте потрiбне слово\>

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...