Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Поки що істотний блок зовнішньої допомоги Україні на 2026 рік залишається в зоні невизначеності. Якщо він так і не буде прийнятий, Україні доведеться секвеструвати другорядні держвидатки, витрачати валютні резерви НБУ (якщо МВФ дозволить) і девальвувати гривню. Ну і підвищувати податки, але тут ефект швидше буде зворотним - замість збільшення держдоходів вони скоротяться. Це відоме економічне правило (одне з них крива Лаффера), надмірне підвищення податків зменшує податкові надходження

НБУ очікує до кінця 2025 року більше $5 млрд допомоги

З початку року Україна отримала $45,8 млрд офіційного фінансування. До кінця року очікується надходження більше $5 млрд.

Змінено користувачем Digger
Опубліковано

https://kurs.com.ua/ru/novost/1425928-bankovskaja-sistema-ukraini-chto-izmenilos-za-nedelju

Много интересного и полезного, но я хотел бы обратить внимание на п.3. Кто что думает по поводу сказанного? Надеюсь, объяснять, КАК это связано с курсом доллара, завсегдатаям этой ветки не нужно... 

Опубліковано
43 минуты назад, Mozart сказал:

https://kurs.com.ua/ru/novost/1425928-bankovskaja-sistema-ukraini-chto-izmenilos-za-nedelju

Много интересного и полезного, но я хотел бы обратить внимание на п.3. Кто что думает по поводу сказанного? Надеюсь, объяснять, КАК это связано с курсом доллара, завсегдатаям этой ветки не нужно... 

Курс будет такой же или даже ниже 

Опубліковано
В 12.12.2025 в 11:54, Otass сказав:

Как по мне, Кущ заслуживает, чтобы его цитировали. Не так много умный людей сейчас, которые мыслят глобально и многие прогнозы которых  исполняются. 

Пропоную альтернативну точку зору. (при тому сам іноді читаю Куща)

Кущ заслуговує, щоб його читали, але не завжди (або здебільшого НЕ) заслуговує, щоб його цитували. Щоб не вдаватись в довгу полеміку даної альтернативної точки зору, напишу варіацією відомого вислову Джорджа Бернарда Шоу: «Хто вміє – робить, хто не вміє – вчить інших».

В 12.12.2025 в 11:54, Otass сказав:

По текущей ситуации , вероятно, очередное локальное дно прямо сейчас и с понедельника продолжим рост. 

Це вже котре по рахунку? :-)  Без образ. Я без підколів. Особисто вважаю, що вгадати дно або пік курсу - це як вгадати що випаде біле або чорне тому не бачу в цьому (вгадуванні) сенсу. Тобто ймовірність 50/50%. А по тренду я із вами згідний. Мої думки написані кілька тижнів тому поки що не змінні.

В 05.12.2025 в 16:58, Otass сказав:

Думаю, что дно декабря - сегодня и понедельник закроем выше, несмотря на акцию райфа и приближающееся заседание НБУ. В понедельник - проверим.😉

Опубліковано (змінено)
49 минут назад, Mozart сказал:

Ви самі собі щось придумали і тепер приписуєте мені.

Поддерживаю

Приписывать другим дурные мотивы крайне некрасиво...

Неконструктивная критика, сарказм, неуважение, подозрительность ведут к обидам, разделению и вражде. 

Нам оно надо?

Змінено користувачем Digger

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...