Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

im-buy.png

Сейчас, в ближайшее время, задача регулятора, что бы большинство "уверовало" в только рост-рост-рост !

2 часа назад, Tes_mk сказал:

осторожней, вы так рынок всколыхнете

Это точно ))))))))

PS:

Сегодня, 29.09.2020г., в гос/бюджет привлечено 2,035 млрд. грн. (в 6 раз больше чем на предідущем аукционе - 330 млн. грн.) гривневых ОВГЗ:

• с погашением 28.04.2021 на сумму 1,922 млрд грн, средневзвешенный уровень доходности составил 8,00% годовых.
  • с погашением 29.09.2021 на сумму 25 млн грн, средневзвешенный уровень доходности составил 9,50% годовых.
  • с погашением 03.08.2022 на сумму 88,4 млн грн, средневзвешенный уровень доходности составил 10,5% годовых.

Также, в 4 кв. 2020 г. необходимо будет выплатить 2,444 млрд. грн. нерезидентам, которые владеют украинскими ОВГЗ

Опубліковано
23 минуты назад, lozovartur сказал:

Возможно, НО купили больше всего  6 месячные бумаги , и нбу двигает курс специально чтобы их покупали , дальше может сами додумаете , как вариант конечно (я писал года 3 назад , единственный опережающий индикатор валютного курса это рынок облигаций) 

Не розумію зв'язок. Навіщо знецінювати гривню, щоб стало не вигідно купувати облігації?
Я ще зрозумію зміцнити, а потім всіх прокинути, але не навпаки.
Чи ви натякаєте, що банкам нема куди дівати гривню і вони будуть вимушені вкласти в ОВГЗ на короткій термін, щоб мінізувати втрати? Ок, тоді я так розумію, ви очикуєте девальвацію?

Опубліковано
46 минут назад, lozovartur сказал:

чтобы заработать нужно чтобы курс через полгода был 28.35 то есть как сегодня( нашему коллеге нужно было не доллары покупать а овгз на 100 usd)

А кто сказал что наши банки должны заработать. Через ОВГЗ продолжают эмисию. А бакс ростет из-за его нехватки. 

Опубліковано

Банки отримають прибуток на різниці облікової ставки і відсоткових ставок по ОВДП при тому ж курсі або навіть нижче. 

Я так зрозумів, що переживать немає смисла, і в гривні на поточних рахунках під 7% буде нормально, і в валюті не так страшно, можна даже буде трохи скинуть при певних умовах, може даже й скоро)))

Опубліковано
53 минуты назад, lozovartur сказал:

почему курс 24 был? 

Тому що в той період часу була велика пропозиція, в більшій кількості  від нерезидентів. В даний період часу навпаки переважає попит.

36 минут назад, lozovartur сказал:

вот вы я вижу разбираетесь, обьясните мне нбу печатает деньги , раздает их под 6 % эти деньги в  самом деле печают или просто  зачисляют в электроном виде 

Я не спеціальст, так цікавлюся для себе. На мою думку в безготівковій формі, просто збільшується грошова маса.

Опубліковано (змінено)
2 часа назад, lozovartur сказал:

потому что нерезиденты видели возможность заработать, поэтому и лезли ....

мне очень очень интересно что они там видели когда заходили в укро-грн-овгз на курсе ниже 25 грн/долл и тем более 24 грн/долл. писал неоднократно этот вопрос.

или долларов нарисовали уже настолько много что им было вообще некуда их девать и впихивание 1-2% от всей суммы в гривневые овгз там было чисто в пределах погрешности.

Змінено користувачем mofelek
Опубліковано

Моя думка, що курс 24 грн./1$ був вигідний тим хто заходив по 28, поклав гривні на ОВДП і в кінці строку мав отримати профіт з величезними відсотками а потім купити землю. Але щось землею забуксувало, поки що.

В минулому році аграрії дуже постраждали бо сіяли при курсі 27 а збирали при курсі 24. Всі витрати на ПММ, запчастини були при курсі 27 а урожай експортувати довелось при курсі 24.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...