Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Эти выходные и следующая неделя будут отданы для "беспредела" валютных спекулянтов.

Надеюсь,что пока это улица с двухсторонним движением ,сначала вперёд ,потом назад .Хотя и причин для движения курса в одну сторону тоже много.

После обеда  прибавили в цене неплохо 42.30/42.50.

• Дякую 4
  • Подобається 6
  • Не подобається 2
Опубліковано (змінено)

Як би там не було,  але сьогодні Райф в останнє в цьому році дав можливість придбати емісійний долар по 41,ХХ. 

Пс ну а на готівці тим часом повернулись на 42,30 прийом,  завтра думаю буде вище. 

Змінено користувачем Twin
Опубліковано
13 часов назад, Mozart сказал:

Олег, без жодних жартів чи підколів: не хочете зробити прогноз на 2025-й рік по курсу долара до гривні?

Маестро ну не провокуй Олега писати те, за що він отримає чергову порцію своїх мінусів,бо ж його позиція нам добре відома.  До того ж ти і сам чудово розумієш на скільки важко зробити такий прогноз через цілу купу факторів які можуть вплинути на нього. Нехай Олєг краще вже він пише про Трампа, принаймі там у нього більш реальні і приземлені думки. :yes3:

Опубліковано (змінено)
10 часов назад, Fat Point сказал:

После обеда  прибавили в цене неплохо 42.30/42.50.

Какой город если не секрет?

Утром сдавал по 42,35, а вечером по 42,45. Валютчику которому сдавал вечером какие-то люди на тонированном пикапе привезли целый мешок гривны - миллиона 3-4, а может и больше.    Во всяком случае те 263000 которые он дал мне за 6200 показались просто каплей в море.     

Такие дела...

Змінено користувачем asti
Опубліковано
1 час назад, Кремень сказал:

Маестро ну не провокуй Олега писати те, за що він отримає чергову порцію своїх мінусів,бо ж його позиція нам добре відома.  До того ж ти і сам чудово розумієш на скільки важко зробити такий прогноз через цілу купу факторів які можуть вплинути на нього. Нехай Олєг краще вже він пише про Трампа, принаймі там у нього більш реальні і приземлені думки. :yes3:

Ніяких провокацій. Олег - невиправний оптиміст, от мені і стало цікаво, які очікування у оптимістів. 

Опубліковано
1 час назад, Mozart сказал:
  2 часа назад, Mихаил сказал:

Глядя на сегодняшний нал уже можно сказать что Алмаз проиграл своё пари

1 час назад, Mozart сказал:

Подводя итоги: я тоже очень слабо верю, а точнее, не верю в цифру, озвученную @olmasss , в этом промежутке времени.

Ну шо ж Ви шановні колеги псуєте новорічний настрій Олмазу? :punish: Він тепер замість того щоб шикарно накрити новорічний стіл собі, змушений буде 5К гривень відкласти для Самурая :biggrin: бо 14 днів нового року промайнуть дуже швидко :yes3:

А якщо серйозно то я підтримую обидва ваші прогнози, і ваші доводи переконливі , не випадково ж я першим на цій гілці написав що НЕ ВІРЮ в прогноз колеги Олмаза який він видав стосовно курса 44+ і так само пропонував йому парі (правда мені би він програв значно меншу суму) ;) Ну з ким не буває, молодий, гарячий , вірить в казки :) 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...