Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
19 минут назад, asti сказал:

Та от ще з ціми ОВДП проблеми - справа в тому що вони у мене у Південному - а там без перед замовлення можна тільки 50к гривень зняти - я з четверга кожний день замовляю у них на видачу і кожен раз дзвоню і відмовляюсь - сьогодні сказали: ми вам більше замовлять не будемо! І це клієнту на якому банк за майже 6 років співпраці заробив тисяч 30 гривень, якщо не більше! Ніякої лояльності! 😡😡

Вибачте, я, можливо, тонкощі процесу не зрозумів, але... якщо зібрались відкупатися, то що заважає просто зняти суму - і чекати курс? Якщо ви тиждень будете замовляти, а потім відмовлятись... Вас додадуть у чорний список, і з цим банком можете надалі вже нічого не ловити... 

Опубліковано (змінено)
42 минуты назад, Mozart сказал:

Вибачте, я, можливо, тонкощі процесу не зрозумів, але... якщо зібрались відкупатися, то що заважає просто зняти суму - і чекати курс? Якщо ви тиждень будете замовляти, а потім відмовлятись... Вас додадуть у чорний список, і з цим банком можете надалі вже нічого не ловити... 

Що значить просто зняти суму..??!

По-перше, ці ОВДП ще потрібно продати, а це не так просто як, наприклад, у Сенсі - два кліки і гроші на картці - тут потрібно скерувати розпорядження брокеру на продаж, перед цим потрібно зв'язатися зі зберігачем (теж банк Південний) щоб він виставив папери на біржу, потім брокер скидає на відділення розпорядження на продаж - його потрібно підписати і тільки потім відбувається продаж після якого ще десь годину-півтори потрібно чекати поки гроші зайдуть на рахунок; потім іти до менеджера, робити видатковий ордер і лише після цього іти до каси забирати гроші, які повинні бути замовлені заздалегідь. Повітряна тривога і процес переривається, у відділенні перерва з 13 до 14 - воно закривається. Коштує це задоволення 1000 грн  комісія брокера + 300 грн винагорода зберігача. Тобто процес не такий вже й простий і недешевий))

Ну і звичайно, просто продати папери і чекати кращого курсу держачи кошти на поточному нецікаво, адже папери приносять дохід, а гроші на рахунку просто лежать//)

Змінено користувачем asti
  • Лайк 1
  • Дякую 3
  • Хаха 3
  • Сумно 1
Опубліковано

А как к примеру может отреагировать экономический мир на такую новость?

К чему глобально может это привести?

США выпустят доллары нового образца

Федеральный резерв опубликовал график обновления дизайна банкнот доллара:

10 долларов - 2026 год;

50 долларов - 2028 год;

20 долларов - 2030 год;

5 долларов - 2032 год;

100 долларов - 2034 год.

https://korrespondent.net/business/financial/4751058-ssha-vypustiat-dollary-novoho-obraztsa

Как быстро перестанут принимать белый доллар?

Опубліковано
21 минуту назад, Mozart сказал:

"Пан знається на вишуканих збоченнях"... Що я можу ще сказати. Успіхів Вам. 

Колись банк Південний - я співпрацюю з ними вже майже 6 років - пропонував одні з найкращих умов для роботи з ОВДП. Тому у свій час купив через них доволі великий пакет паперів і зараз продаю частину тому що по-перше доляр припав, а по-друге скоро погашення, а там сума чималенька...

Опубліковано
Только что, dimox сказал:

🤪
дожить бы. и чтоб было что менять

Я тоже обратила внимание что типа долго еще, если бы не узнала что есть страны, в которые запрещен ввоз долларов старого образца уже сейчас.

Опубліковано
37 хвилин назад, asti сказав:

Ну і звичайно, просто продати папери і чекати кращого курсу держачи кошти на поточному нецікаво, адже папери приносять дохід, а гроші на рахунку просто лежать//)

Це головне)))

Сумно....

Опубліковано (змінено)
14 минут назад, Укріп сказал:

Це головне)))

Сумно....

Не зрозумів.

Чому сумно...?!!

Ви коли гроші кудись інвестуєте ви ж не просто так їх розміщуєте - ви напевно, як і більшість, сподіваєтеся щось заробити, а не просто так гроші туди-сюди ганяти...//)

Змінено користувачем asti
Опубліковано
5 годин назад, asti сказав:

До речі, який довідковий курс на завтра і де він публікується?!

на завтра 42.02

дивимось тут https://bank.gov.ua/ua/markets/exchangerates?date=29.01.2025&period=daily

оновлення курсів у будні десь після 15.15

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...