Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Не успел купить евро по 39,2 из-за тревоги, пока закончилась евро уже был в Привате 39,4. Кстати доллар почему-то не продают, я спросил у кассирши, а как можно купить, через приложение например, она сказала нет, только через кассу, но доллара нет, а евро без проблем, интересная ситуация. Кстати в Молдавии та же фигня, доллара нет, интересно, к чему бы глобальному это?

Опубліковано:
2 часа назад, Flexvin20006 сказал:

Не успел купить евро по 39,2 из-за тревоги, пока закончилась евро уже был в Привате 39,4. Кстати доллар почему-то не продают, я спросил у кассирши, а как можно купить, через приложение например, она сказала нет, только через кассу, но доллара нет, а евро без проблем, интересная ситуация. Кстати в Молдавии та же фигня, доллара нет, интересно, к чему бы глобальному это?

я вчера в сберкассе был, человек спросил доллар, у них курс 40,70 стоял, ответили ему: нет. Когда он ушел, я спросил, почему не продали, ответ: распоряжение "не продавать", 40,70 вчера до обеда! Когда в Привате была продажа 39,99 в наличии. Шок у меня от нашего Ощада.

Опубліковано:

тримісячні конвертаційні депо гарно знизили попит на чорному та завели  "зайві" кошти в банки, але вони анти/заважають новим шестимісячним. тому думаю "старі" тримісячні  приберуть, бо тоді толку з нових не буде. курс офіційний будуть тримати (і пропозиція зараз фактично за рахунок західної/штатівської допомоги, бо економіка в ауті), дивлячись як мінімум на перспективу  шести місяців -про це і говорить нова депозитна схеми НБУ (як інструмент для зменшення попиту на готівковий долар, для зменшення розриву оф/чорний,  зв"язування гривні, і для банків безкштовна гривня/ресурс). поправьте бачення. зрозуміло що війна і регулювання пропозиції/попиту зараз штучне (бо немає зараз в курсі економіки). долар впав з 43 до 40 (по нинішнім економічним чинникам як на мене гарний курс) , але практично кожний торговий пстачальник, з яким працюємо за останній місяць (початок і кінець жовтня) підвищив ціни, причому суттєво.

Опубліковано:
12 часов назад, кеволеч сказал:

тримісячні конвертаційні депо гарно знизили попит на чорному та завели  "зайві" кошти в банки, але вони анти/заважають новим шестимісячним. тому думаю "старі" тримісячні  приберуть, бо тоді толку з нових не буде. курс офіційний будуть тримати (і пропозиція зараз фактично за рахунок західної/штатівської допомоги, бо економіка в ауті), дивлячись як мінімум на перспективу  шести місяців -про це і говорить нова депозитна схеми НБУ (як інструмент для зменшення попиту на готівковий долар, для зменшення розриву оф/чорний,  зв"язування гривні, і для банків безкштовна гривня/ресурс). поправьте бачення. зрозуміло що війна і регулювання пропозиції/попиту зараз штучне (бо немає зараз в курсі економіки). долар впав з 43 до 40 (по нинішнім економічним чинникам як на мене гарний курс) , але практично кожний торговий пстачальник, з яким працюємо за останній місяць (початок і кінець жовтня) підвищив ціни, причому суттєво.

ну не знаю - не припоминаю когда бі убирали 3х месячные валютные депо - чет не верится...  Поживем - увидим

Опубліковано:

Подскажите как сейчас оптимальней поступить.

Должно прийти немного гривны, которая сейчас не нужна. Положить на 3 мес депозит либо купить доллар по текущему курсу? Либо 50/50? Понятно, что курс депо выгоднее, но есть опасения, что выдадут гривнами в эквиваленте (знаю, что в договоре написано, что по оканчанию срока средства будут перечислены на валютную карту, но идёт война).

P.S. По обменкам не бегаю, цель - сохранить, а не "заработать". На ЗСУ доначу регулярно.

Опубліковано:
56 хвилин тому, Лев сказав:

Але ж не потрібно забувати, що ці саме 3міс. валютні депо наступного тижня скоріш за все підуть у небуття. Інакше я тоді не розумію, для чого створювалися нові 6 місячні-!?!

Підтримую ваші міркування - начебто паралельні конкуруючі продукти, причому старіша програма НБУ (3+ місячні із віддаченю валютою) виглядають наабгато краще ніж нова незрозуміла зате безлімітна по об'єму пропозиція НБУ...

Тому хто ще не встиг - раджу подумати, місяць майже завершився

тут є потрбіні цифри (таблиця 100К)  https://mustbe.ml/tables/

Опубліковано:

Президент Володимир Зеленський підписав закон про зміни до державного бюджету України на 2022 рік. Документ передбачає додаткові видатки на національну безпеку та оборону у сумі майже 387 мільярдів гривень.

• Міністерство оборони — 365,2 млрд грн
  • Міністерство внутрішніх справ — 12,9 млрд грн
  • СБУ — 3,7 млрд грн
  • Головне управління розвідки Міноборони — 3,2 млрд грн
  • Адміністрація Державної служби спецзв’язку та захисту інформації — 1,3 млрд грн
  • Управління державної охорони — 600 млн грн
  • Служба зовнішньої розвідки — 45 млн грн

Опубліковано:
22 минуты назад, slexus сказал:

Президент Володимир Зеленський підписав закон про зміни до державного бюджету України на 2022 рік. Документ передбачає додаткові видатки на національну безпеку та оборону у сумі майже 387 мільярдів гривень.

• Міністерство оборони — 365,2 млрд грн
  • Міністерство внутрішніх справ — 12,9 млрд грн
  • СБУ — 3,7 млрд грн
  • Головне управління розвідки Міноборони — 3,2 млрд грн
  • Адміністрація Державної служби спецзв’язку та захисту інформації — 1,3 млрд грн
  • Управління державної охорони — 600 млн грн
  • Служба зовнішньої розвідки — 45 млн грн

так получается нас ждет укрепление гривны, нам обещали 1,5 млрд евро в месяц что есть 18 в год,  387/18 = 21,5 грн за евро уже в 2023 (ну или евро скатится)