Аид Опубліковано вчора в 18:14 Опубліковано вчора в 18:14 17 часов назад, San4es сказал: Одна гнида бьётся в истерике. Лучше бы била кайлом на урановом руднике. Жизнь — это супермаркет, бери что хочешь, но касса — впереди... 1 1 3 Цитата
alex_agent Опубліковано вчора в 18:27 Опубліковано вчора в 18:27 (змінено) 13 минут назад, Аид сказал: Жизнь — это супермаркет, бери что хочешь, но касса — впереди... Змінено вчора в 18:28 користувачем alex_agent 3 Цитата
Ирина_ Опубліковано вчора в 20:28 Опубліковано вчора в 20:28 5 часов назад, Moskit сказал: серед дописувачів форуму є фахівець, який (при бажанні) викладе професійне бачення тієї ситуації. Ви, до речі, в курсі, що тодішній міністр оборини Соколов позбувся посади через це? П.С. подія відбулася не у 1989, а 1987 році, 28 травня, в "День пограничника") я в курсі, що цього додіка побачили рано і супроводжували, якимось "провалом ппо" це не було. останній корейський боїнг був у 83 році, після зустрічі з радянським ппо від'ємно прибув за розкладом. того разу просто посадили дурня на площі. думаю, що за Горбачова були внесені якісь протиріччя в алгоритми дій та прийняття рішень , які не були належним чином опрацьовані. мені здається, що міністерство оборони вважало, що буде якийсь "вищий" наказ. 1 2 Цитата
Moskit Опубліковано вчора в 21:59 Опубліковано вчора в 21:59 (змінено) 1 годину назад, Ирина_ сказав: просто посадили дурня на площі точно не дурень, у 19 років самостійно спланувати та реалізувати такий "прикол"))) 1 годину назад, Ирина_ сказав: цього додіка побачили рано і супроводжували, якимось "провалом ппо" це не було бачили, супроводжували, посадили на Красній площі додіка без дозволів на перетин кордону, на рух у повітряному просторі і ще багато чого. По факту - провал, а ПВО чи КГБ (у чиєму підпорядкуванні були прикордонні війська) чи всіх разом - вже неважливо. Вийшло майже за Лобановським: "Игра забудется, результат - на табло" Змінено вчора в 22:00 користувачем Moskit 1 Цитата
viking-joss Опубліковано вчора в 23:21 Опубліковано вчора в 23:21 Я то думала, что он с Зеленским советуется, а оказывается, что с гадалкой 1 Цитата
aleksandr7434saman Опубліковано 05:30 Опубліковано 05:30 7 часов назад, Аид сказал: Ну ничего что чёрненькие, главное что не бухают..и работящие 1 Цитата
Fat Point Опубліковано 07:02 Опубліковано 07:02 7 часов назад, viking-joss сказал: Я то думала, что он с Зеленским советуется, а оказывается, что с гадалкой И не только.Ничего святого.Интересно спасёт его "потусторонний мир "с которым он тесно контактирует. https://tema.in.ua/article/17149.html Цитата
San4es Опубліковано 08:17 Опубліковано 08:17 (змінено) 2 часа назад, aleksandr7434saman сказал: Ну ничего что чёрненькие, главное что не бухают..и работящие Самое главное они не "разговаривают". А "джими джими, ачо ачо" очень даже по украински. 🥳 Змінено 08:20 користувачем San4es 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.