Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
17 часов назад, San4es сказал:

Одна гнида бьётся в истерике. Лучше бы била кайлом на урановом руднике.

Жизнь — это супермаркет, бери что хочешь, но касса — впереди...

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 3
Опубліковано
5 часов назад, Moskit сказал:

серед дописувачів форуму є фахівець, який (при бажанні) викладе професійне бачення тієї ситуації.

Ви, до речі, в курсі, що тодішній міністр оборини Соколов позбувся посади через це? 

П.С. подія відбулася не у 1989, а 1987 році, 28 травня, в "День пограничника")

я в курсі, що  цього додіка  побачили рано і супроводжували,  якимось "провалом ппо" це не було. останній корейський боїнг був у 83 році, після зустрічі з радянським  ппо  від'ємно  прибув за розкладом. того разу просто  посадили дурня  на  площі. думаю, що за Горбачова були внесені якісь протиріччя в алгоритми дій та прийняття рішень , які не  були належним чином  опрацьовані. мені  здається, що міністерство оборони вважало, що буде якийсь "вищий" наказ.

Опубліковано (змінено)
1 годину назад, Ирина_ сказав:

просто  посадили дурня  на  площі

точно не дурень, у 19 років самостійно спланувати та реалізувати такий "прикол"))) 

1 годину назад, Ирина_ сказав:

цього додіка  побачили рано і супроводжували,  якимось "провалом ппо" це не було

бачили, супроводжували, посадили на Красній площі додіка без дозволів на перетин кордону, на рух у повітряному просторі і ще багато чого.

По факту - провал, а ПВО чи КГБ (у чиєму підпорядкуванні були прикордонні війська) чи всіх разом - вже неважливо.

Вийшло майже за Лобановським: "Игра забудется, результат - на табло"

Змінено користувачем Moskit
Опубліковано
7 часов назад, viking-joss сказал:

Я то думала, что он с Зеленским советуется, а оказывается, что с гадалкой :mocking:

И не только.Ничего святого.Интересно спасёт его "потусторонний мир "с которым он тесно контактирует.

https://tema.in.ua/article/17149.html

Опубліковано (змінено)
2 часа назад, aleksandr7434saman сказал:

Ну ничего что чёрненькие, главное что не бухают..и работящие

Самое главное они не "разговаривают". А "джими джими, ачо ачо" очень даже по украински.

🥳

Змінено користувачем San4es

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   4 користувача онлайн

• Створити...