Ирина_ Опубліковано 20 червня Опубліковано 20 червня 3 часа назад, youxim сказал: Каких условий? температура теплоносія на вході до каналів https://kurs.com.ua/forums/topic/1457-anergetika-i-ugolnaja-promishlennost-ukraini/page/593/#comment-1031773 2 1 Цитата
Modestus Опубліковано 5 липня Опубліковано 5 липня (змінено) Gute nacht, fofantino! Süße Träume! Змінено 5 липня користувачем Modestus 3 1 Цитата
fofantino Опубліковано 5 липня Опубліковано 5 липня 12 часов назад, Modestus сказал: Gute nacht, fofantino! Süße Träume! И в чем у Вас проблема? Я честно написал в" так ли всё хреново?" как я отношусь к подобной болтавне. "Нарешті, Вашим попередникам ще пощастило, що мене "пропилососив" військкомат, бо спочатку я хотів вступати в університет саме на прокурорську спеціалізацію і станом на 1986 рік вже мав би диплом." О да, а то бы это, как его... Если бы вы в 1986 году действительно стали прокурором, то сегодня разве что со знанием дела рассказали бы нам, как советское следствие экстренно и задним числом признавало ЧАЭС "взрывоопасным предприятием." Вместо триумфа правосудия вам бы пришлось со старта карьеры послушно штамповать спущенные сверху директивы для показательного судилища. Великое достижение, безусловно... Цитата
Ирина_ Опубліковано 5 липня Опубліковано 5 липня 40 минут назад, fofantino сказал: показательного судилища. ні, ну Дятлов посилав людей засувки крутити, в результаті чого вони і переопромінилися, а згодом померли. за це і сидів, я вважаю. 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.