Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, елкга сказал:

ЧОЧО не будет.Будет как у детского стомотолога:сначала БО БО,а потом ВО ВО🤣.

Ну ВО ВО , то вже занабдто. Хотя в ЗО ЗО тоже раньше не верили)

Опубліковано
1 годину тому, asti сказав:

Навіщо їй той подарунок - у неї все у валюті...

нічого не можу сказати напевно, але думаю, що у мадам Рожкової портфель заощаджень і інвестицій досить різноманітний)

навіть можливість "потримати певний час в руках півтора мільярда, а потім - "тихенько піти в ліс" (с) - теж подарунок

imho 

Опубліковано
16 минут назад, Moskit сказал:

нічого не можу сказати напевно, але думаю, що у мадам Рожкової портфель заощаджень і інвестицій досить різноманітний)

навіть можливість "потримати певний час в руках півтора мільярда, а потім - "тихенько піти в ліс" (с) - теж подарунок

imho 

цікаво куди підемо з понеділка?

Опубліковано
Щойно, udaleser сказав:

цікаво куди підемо з понеділка?

на зараз в мене вільної гривні немає, навіть "гривнедефіцит". 

Нинішні курси imho біля дна. Якби у мене була необхідність брати валюту - брав би. Копійки вгадувати так собі

Опубліковано
1 час назад, Moskit сказал:

imho 

Згідно з останніми оприлюдненими нею деклараціями - майже все у готівковій валюті, а те що поза деклараціями скоріш за все або у крипті або у офшорі або в нерухомості закордоном. Ні ОВДП ні депозитів там немає і близько.

З приводу тримання мільярдів у руках - ну хіба що тільки потримати, а потім віддати Кауфманам Грановським та іншим ділкам які дерибанили Платину))

Опубліковано
1 час назад, Moskit сказал:

на зараз в мене вільної гривні немає, навіть "гривнедефіцит". 

Нинішні курси imho біля дна. Якби у мене була необхідність брати валюту - брав би. Копійки вгадувати так собі

Аналогічно)  був в мене невелечкий депо в грн, отриманої від визоду в травні по 41,60 під це діло,  але він вже успішно в євро. 

Опубліковано
В 26.06.2025 в 11:59, Otass сказав:

Из диапазона, в котором долго находились, ложный выход вверх сделали. Почему бы не сделать тоже самое вниз. 😗

Я довго чекав, коли Ваше припущення збудеться. Був впевнений, що так буде. Але я навіть не міг подумати, що до такого рівня))) В в понеділок овальний кабінет-2. Невже 40.99??

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано
23 минуты назад, RiK сказал:

Я довго чекав, коли Ваше припущення збудеться. Був впевнений, що так буде. Але я навіть не міг подумати, що до такого рівня))) В в понеділок овальний кабінет-2. Невже 40.99??

В район 41,10 цілком.  Час ще є,  до виходу депутатів з відпустки,  але відскок буде швидше думаю. 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...