Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, Twin сказал:

Щось ніхто не пише про акцію в Півні продаж онлайн за курсом НБУ,  яка почалась в понеділок і триватиме до 5 грудня, 

Напевно тому що не у всих містах цей банк є.

2 часа назад, Twin сказал:

сьогодні пішли знімати,  думаю ну точно розвод буде в їх стилі,  типу тільки 50ки,  або білі сотні,  але видали все емісійним)

А це напевно друга причина, що маловідомі банки грішать видачею саме всіляким хламом.

Тепер після твого ризику можливо і інші спробують цей трюк повторити, але не факт що у всих містах теж отримають сині, тут вже рулєтка на мою думку...

Опубліковано
12 часов назад, Twin сказал:

Щось ніхто не пише про акцію в Півні продаж онлайн за курсом НБУ,  яка почалась в понеділок і триватиме до 5 грудня,  от вирішив взяти трохи в понеділок вівторок,  курс вийшов середній 42,05 сьогодні пішли знімати,  думаю ну точно розвод буде в їх стилі,  типу тільки 50ки,  або білі сотні,  але видали все емісійним) 

Спробував. Скачав застосунок на телефон, установив, підписав доки через Дію, відкрив гривневий рахунок. Все безкоштовно.

А ось коли діло дойшло до відкриття валютного рахунку, то там вже немає безкоштовної пропозиції щодо користуванням дебетовою карткою й мінімальний тариф 25 грн. на місяц.

Тож треба діяти з урахуванням цього розкладу.

Наразі пише 42,1549 курс продажу долара та 49,15 Євро.

• Дякую 1
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано
1 час назад, PHARMEXIMSUPPLY сказал:

Наразі пише 42,1549 курс продажу долара та 49,15 Євро.

Саме цікаве,  що вже о 12:00 можна чітко вирахувати курс,  який поставлять завтра. 

В мене не знімає плату,  відкривав давно у відділенні,  а один закрив брало комісію місячну. 

Опубліковано
23 часа назад, Кремень сказал:

Ех немає на вас Луцака, він би зараз міг висловити припущення типу НБУ знає що багато хто з тих, хто замішаний в Міндічгейті купують валюту на вихід і через то не заважає їм купувати дорогу валюту, в потім знову обвалить курс до 41 :biggrin: 

От ти жартуєш... А я б зараз реально послухав когось, хто б навів аргументи на користь подальшого перебування у гривні. З врахуванням усіх поточних факторів. 

Опубліковано
20 часов назад, Twin сказал:

Щось ніхто не пише про акцію в Півні продаж онлайн за курсом НБУ,  яка почалась в понеділок і триватиме до 5 грудня,  от вирішив взяти трохи в понеділок вівторок,  курс вийшов середній 42,05 сьогодні пішли знімати,  думаю ну точно розвод буде в їх стилі,  типу тільки 50ки,  або білі сотні,  але видали все емісійним) 

Типа они "что-то" знают? Раньше этот банк не был замечен в тупых решениях и торговле себе в минус

Опубліковано
8 годин назад, PHARMEXIMSUPPLY сказав:

Спробував. Скачав застосунок на телефон, установив, підписав доки через Дію, відкрив гривневий рахунок. Все безкоштовно.

А ось коли діло дойшло до відкриття валютного рахунку, то там вже немає безкоштовної пропозиції щодо користуванням дебетовою карткою й мінімальний тариф 25 грн. на місяц.

В PDF'ці з тарифами пише навпаки, валютна картка- безкоштовна, а гривнева- платна 25₴/міс, або безкоштовно в разі розрахунків від 2 тис.₴/міс.

spacer.png

Опубліковано
18 минут назад, g_1915 сказал:

В PDF'ці з тарифами пише навпаки, валютна картка- безкоштовна, а гривнева- платна 25₴/міс, або безкоштовно в разі розрахунків від 2 тис.₴/міс.

spacer.png

у них есть в каждом тарифным пакете как гривневые, так и валютные карты. для покупки валюты подходит любой пакет. но есть разница в обслуживании и комиссии а снятие. раньше можно было делать все бесплатно, если разобраться с тарифами и открыть правильные

Опубліковано
4 часа назад, Mozart сказал:

ти жартуєш... А я б зараз реально послухав когось, хто б навів аргументи на користь подальшого перебування у гривні. З врахуванням усіх поточних факторів. 

Тоді у мене до тебе зустрічне питання: "Навіщо люди вбивають свій час, перечитуючи цю та інші гілки, якщо вони до сих пір сидять в гривні?" :wacko2::scratch_one-s_head:

Опубліковано
13 часов назад, Кремень сказал:

Тоді у мене до тебе зустрічне питання: "Навіщо люди вбивають свій час, перечитуючи цю та інші гілки, якщо вони до сих пір сидять в гривні?" :wacko2::scratch_one-s_head:

Бо ми живемо в Україні, хоч не хоч розрахунок у гривні!

Опубліковано
8 минут назад, TalkiWalki сказал:

Бо ми живемо в Україні, хоч не хоч розрахунок у гривні!

Колего Ви не зовсім вірно зрозуміли те про що я написав, адже на цій гілці спілкуються люди переважна більшість яких має на меті зберегти вже зароблене і при можливості ще й трохи заробити на валютних гойдалках. Тому я ніколи і нікого не закликав все до останньої гривні тримати у валюті. Для життя і кожнодневних розрахунків звісно гривна завжди повинна бути, але ж погодьтесь що сьогодні при потребі обміняти валюту на гривню це абсолютно не проблема і при цьому Ви нічого не втрачаєте, на відміну від зворотньої операції, якщо ще й досі не зрозуміли що принаймі до кінця цього року напрямок курсу вже аж занадто очевидний. :hi:

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 6

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...