Fat Point 11 513 Опубліковано: учора в 19:29 По Днепру ударили новой ракетой "Орешник". Источник. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZzzZzzZzz 749 Опубліковано: учора в 20:43 1 час назад, San4es сказал: МУС сегодня разошёлся. И про "бодигардов" и про нетаньяху вспомнил. И всё не очень "радужно". Нетаньяху поедет в штаты сразу потом. И вместе со штатами покажут, что они "клали" на этот мус. 🤣🤣🤣 На той МУС перша Монголія наклала... Жодна(!) міжнародна інституція не працює, крім інтерполу. Всі решта сидять на синекурах і різні ступені хвилювання озвучують. ПС що то за, до речі, футбольний турнір Ліга Націй??? Чи пройшло 90років, і назва вільна? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олександрм 481 Опубліковано: учора в 21:04 9 часов назад, gadina86 сказал: Пофантазируем: упала ядерка в районе Умань-Біла Церква-Винница. Пошли первые подтверждения по чатам\звонкам очевидцев и т д Чому по Умані а не по Ужгороду? По делятину або коломиї цілком собі може прилетіти . Може й десь по по ремонтному у львові. . Дома сидіти і пити вино, вся стратегія.) 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина_ 5 024 Опубліковано: учора в 21:16 2 часа назад, gadina86 сказал: Какая ваше последовательность действий в этот момент если вы находились бы тцк -- врхбз при яв в вогненному утворенні ядерного вибуху під дією плазми частинки піднесуться в нано .. і поширяться досить далеко, але питання в їх концентрації. основна локалізація в районі епіцентру у вигляді збільшення радіусу або локальна пляма (вітер) осторонь до 100 км у вигляді випадання осаду, а так : рециркуляція повітря, вода в тарі, вулицею ходити в змінному одязі, змінювати в передбанниках житла. до 14 діб критично, після піде на спадання і залишаться тільки локальні місця забруднень. в перші години залишатися на місці до отримання об'єктивних даних про локації забруднення та потужність дози/фон у вашому районі.сидіти вдома і менше виходити надвір. змінний одяг для кожного виходу на вулицю. запас води, їжі, одягу, який можна викинути. 15-25 діб. я не знаю пояснення, але бухло якось впливає позитивно. 3 7 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Totolya 1 099 Опубліковано: учора в 21:34 15 минут назад, Ирина_ сказал: 15-25 діб. я не знаю пояснення, але бухло якось впливає позитивно. подытожу - в запой на 3 недели. принято к исполнению 🫡 1 2 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_agent 2 457 Опубліковано: учора в 21:54 37 минут назад, Ирина_ сказал: тцк -- врхбз декодируйте это плиз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 730 Опубліковано: учора в 22:03 27 хвилин тому, Ирина_ сказав: я не знаю пояснення, але бухло якось впливає позитивно. виключно з власного досвіду та спогадів: Пункт 1. Початок 1987 року, лекція з біохімії в медінституті (тему вже не пам'ятаю), в кінці лектор (поважна, покійна нині, людина) відповідає на питання: "Чи допопогає алкоголь (і який саме - горілка чи вино біле/червоне) захистить від радіації?" в контексті аварії на ЧАЕС Відповідь була така: можливо алкогольні продукти, які містять ЩОК (щавелевооцетову кислоту), а це - червоне вино, завдяки своїй хімічній будові зможуть нейтралізовувати (без шкоди для організму) вільні радикали, що утворюються при іонізації середовища! Пункт 2. Мій колега починав в Київській області свою лікарську діяльність у 1986 році як дільничий терапевт (відповідав за все!). На питання (в середині 2000-х) "Як рятувалися від радіації?" - "Бухали по чорному, але роботу свою робили" як варіант "Роботу свою робили, але бухали по чорному" П.С, висновки робити в цій сиитуації - справа невдячна. В першому прикладі - спроба науково пояснити, в другому - реалії життя (захит ментального здоров'я в першу чергу). П.П.С. якщо Хасан буде вважат за необхідне вирізати це повідомлення в окрему "атомну" тему - нехай так і буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 163 Опубліковано: учора в 22:23 4 часа назад, gadina86 сказал: Пофантазируем: упала ядерка в районе Умань-Біла Церква-Винница. Пошли первые подтверждения по чатам\звонкам очевидцев и т д Обычно катастрофические сценарии вбрасываются перед существенным изменением отдельного государства, регионального или мирового порядка, чтобы подготовить к этому изменению общество и нейтрализовать возможные негативные явления в случае непопулярности этих изменений. Например, в 1983 году в США состоялась премьера фильма «На следующий день» (англ. The Day After), который был показан в 1987 году в СССР, а его сюжет заключается в конфронтации между НАТО и Варшавским Договором, перешедшей в полномасштабную ядерную войну. В 1986 году вышел на экраны советский фильм «Письма мёртвого человека», который практически совпал с Чернобыльской аварией, а его действие происходит через некоторое время после окончания ядерной войны. Результат вброса этого сценария был достигнут в 1989-1991 годах. 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 769 Опубліковано: учора в 22:24 11 лет Майдану "Кружевные трусики и ЕС" 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 730 Опубліковано: учора в 22:44 8 хвилин тому, Modestus сказав: Обычно катастрофические сценарии вбрасываются перед существенным изменением отдельного государства, регионального или мирового порядка, чтобы подготовить к этому изменению общество и нейтрализовать возможные негативные явления в случае непопулярности этих изменений. насправді все було майже так, але трошки по іншому) кінець70-х, початок 80-х років - заняття в СШ з ЦО із усіма учнями (ватно-марльові пов'зки визначеного розміру та товщини, знання сигналів оповіщення, знання вражаючих факторів ЯЗ (і це у 5-6 класі!). Підвищений психоз був після 2 вересня 1983 року (хто в курсі - пояснювати не треба чому). І безумовно - заняття з ПВП!. В тих школах, де "воєнрук" був нормальний - підготовка до служби в СА була на належному рівні П.С. може Ви і праві, але цей катастрофічний сценарій відпрацьовувався майже за 10 років до розвалу союза П.П.С. кому незрозуміла абревіатура - пропускайте. Той час треба було прожити 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах