Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
5 минут назад, Liru сказал:

Но прогнозируете вы именно курс доллара...

Можно вопрос? и какой, как вы думаете, будет курс на 1 сентября?

Так прогнозую курс долара бо в цій гілці говоримо саме про нього. Моя відповідь на Ваше запитання 37-37.8

Змінено користувачем user03
помилка в слові
  • Лайк 1
  • Дякую 2
  • Подобається 2
  • Не подобається 4
Опубліковано

Прогноз від Сергія Фурси, заступника директора з питань торгівлі цінними паперами Dragon Capital:

Курс 40 грн/$ - це девальвація лише на 30% від того рівня, який був до початку бойових дій. Враховуючи, що вже півроку у нас триває війна, яка призвела до значних втрат економіки, я думаю, що це дуже оптимістичні цифри.

Навіть якби не почалось повномасштабне вторгнення російської армії в Україну, гривня все одно девальвувала б, адже долар посилюється щодо всіх валют світу, зокрема, до євро, єни, валют країн, що розвиваються. Причина, насамперед, у підвищенні ставок центробанками і загрозі рецесії.

Те, що зараз відбувається, є рівномірним послабленням гривні разом із усім світом. Якби не війна, у нас все рівно були б проблеми із зовнішнім боргом. Зараз відбуваються розпродажі боргових паперів в Єгипті, країнах Африки, в Пакистані тощо.

Зовнішні і внутрішні фактори, пов'язані з війною, могли б посилювати один одного, але цього не відбувається, і тому курс 40 - це супероптимістичний рівень.

Наразі ніхто не може назвати цифру - яким буде курс - але у всіх є розуміння, що тиск на гривню зберігатиметься...

• Лайк 3
  • Дякую 2
  • Подобається 2
Опубліковано
5 часов назад, user03 сказал:

Так сорі не правильно сформулював, гривня зміцниться щодо долара до 37 грн -ЦІЛЬ. Причина не в зерні, більше сказати нічого не можу, побачимо все з завтрашнього дня разом.

Курс гривні спекулятивно розганяється, - інвестиційний банкір Фурса

https://www.facebook.com/espreso.polityka/videos/538143681395531/?t=0

Опубліковано
4 часа назад, Modestus сказал:

Посмотрите на результат валютных интервенций НБУ в июле 2022 года: покупка долларов выросла с 7 млн. до 682 млн., а их продажа упала с 969 млн. до 32 млн. Коллега с соседнего форума, который отличается аналитическим мышлением, считает, что:

"еще 2-3 таких недели [валютных интервенций НБУ] и я с удивлением начну допускать возможность возврата к плавающему курсу".

2-3 недели? Могу сделать осторожный прогноз, что уже на этой неделе мы не увидим таких цифр по выкупу НБУ. Это видно по ежедневным интервенциям... так что... мечтать не вредно. 

• Лайк 2
  • Дякую 4
  • Подобається 2
Опубліковано

НБУ и правительство ну ОЧЕНЬ хочет наличный курс близкий к курсу НБУ. Очень много разного рода экспертов активизировались и рассказывают про то, что нынешний курс спекулятивный и очень скоро гривна начнет укрепление. То что будет укрепление - это факт. Вопрос только как быстро это произойдет. Я все еще жду 38.5 на продаже на этой неделе.

Опубліковано

Доречі про новину від  27 липня про те що Національний банк України дозволив банкам продавати в готівковому сегменті валютного ринку половину від купленої в громадян з 13 квітня 2022 року безготівкової валюти це значить що банк куляє в IT ФОПів половину суми валюти по 36,57 а потім продає в касі по  40-42грн?

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...