Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
27.09.2023 в 09:06, Mozart сказал:

Тоже так думаю. Но ниже 38,00 даже в конце месяца уйти будет ОЧЕНЬ сложно... Наверно, и не выйдет.

в моменте столица /10, и, походу, даже не опт?

Опубліковано
2 часа назад, dimox сказал:

в моменте столица /10, и, походу, даже не опт?

Не понял Вашего комментария. Я написал, что опуститься на продаже ниже 38,00 будет сложно. Сейчас было 38,10... Если можно, объясните, что Вы хотели сказать?

Опубліковано
1 час назад, Mozart сказал:

Не понял Вашего комментария. Я написал, что опуститься на продаже ниже 38,00 будет сложно. Сейчас было 38,10... Если можно, объясните, что Вы хотели сказать?

довольно неплохо ехали. хотел уточнить сколько на опте и не видится ли 37,9х теперь
но отжались уже немного

Опубліковано
7 хвилин тому, flygti сказав:

Эта неделя у розничной торговли полный провал. Думаю ко вторнику уйдем ниже 38.00 на продаже. 

Провал у ждунів доллара за 40,стільки би в мене тапками некидали і дизлайки неставили,а я все стою на своєму,до кінця року ніяких 40 небуде,і крапка,аргументи я ще наводив приблизно весною цього року!p.s ви повинні радіти укріпленню національній валюті,а не розчаровуватись😉

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Сумно 1
  • Подобається 4
  • Не подобається 4
Опубліковано
Только что, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Провал у ждунів доллара за 40,стільки би в мене тапками некидали і дизлайки неставили,а я все стою на своєму,до кінця року ніяких 40 небуде,і крапка,аргументи я ще наводив приблизно весною цього року!p.s ви повинні радіти укріпленню національній валюті,а не розчаровуватись😉

Если я кому-то должен большую сумму в долларах, то завжди радію укриіпленню рідної гривні, якщо гривня знецінюється то навпаки кусаю лікті. Якось так воно. 

Опубліковано
1 час назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Ви так активно намагаєтеся заговорити курс, що... Я таке за свою практику бачив сотні разів. Повірте: Ви далеко не перший і не останній. 
Я теж за те, щоб долар дешевшав, проте... 
Подивимося :) 

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Подобається 2
Опубліковано
1 година тому, lutsak.oleg@ukr.net сказав:

p.s ви повинні радіти укріпленню національній валюті,а не розчаровуватись😉

Після відключення пральної машинки в 2022 у декого там знову рило чешеться погратись з курсом. В усякому разі поки зондують реакцію

Опубліковано (змінено)
13 минут назад, Mozart сказал:

Ви так активно намагаєтеся заговорити курс, що... Я таке за свою практику бачив сотні разів. Повірте: Ви далеко не перший і не останній. 
Я теж за те, щоб долар дешевшав, проте... 
Подивимося :) 

Як вважаєте, карусельники впливають на курс? Довелося двічі сьогодні стояти в черзі в обмінці. Десь у половини  -здача 1300 доларів (цікаво, чому саме така сума? 😉)

А десь потрібно ж буде цим валютникам брати гривню для нових пайок карусельників, а бажаючих може явно поменшати, бо з'явилася альтернатива, бо хтось для міні каруселі купує, а хтось і для себе.

Змінено користувачем valutominyailo

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...