Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
4 часа назад, orest777 сказал:

Шановний Lasvegas, мені здається, що Ви інколи не виправдано агресивні і безпідставно показово зверхні.

Его положение обязывает так поступать. "Король межбанка" как никак. Пресекает конкуренцию сразу на начальном этапе.

Опубліковано:
8 часов назад, orest777 сказал:

2. по згаданому ГЗК: підприємство має далеко не одного власника https://biz.censor.net.ua/events/3032986/yujnyyi_gok_ahmetova_napravil_na_vyplatu_dividendov_16_milliardov 16 млрд грн на 6 місяців це 2,6 млрд грн в місяць. При теперішньому курсі - 100 млн уо, інколи день роботи МБ. Сума далеко не смішна. Може суттєво впливати на ситуацію протягом багатьох днів і цимес в тому, що може впливати не так, як очікують.

Дамс, межбанк , конечно, обнищал до полного дна. Помню, как в 2009 обороты МБ за один день достигали почти ярда. 

Опубліковано:
23 часа назад, Lasvegas сказал:

1) Колысь булы зловживання с аукционами , зараз нэма. 2) власныков может и много , но Юр.лицо одно и согласно чинного законодавства одно юридическое лицо может купить валюты максимум 5 мио долларов в месяц!!! 3) я вообще хамло, культура на нуле :biggrin: 

1. "Зараз немає" не означає "не буде", тим більше, якщо "колись були". 2. Давно пробував розібратися з тим питанням. Але так і не зрозумів: 5 млн в місяць всього чи таки на кожного власника-інвестора, 5 млн в місяць за один рік чи за весь період? Адже зараз дозволено репатріювати за три роки 14-16. Адже 5 млн на 5 власників і за три роки - 75 млн ;) А ще, дивним чином НБУ не так давно дуууже спростив повернення інвестицій у валюті закордонним інвесторам. 3. Маєте право, зрештою, згоден - це не моя справа. 

І загалом, я чудово розумію, що є значна відмінність між підходами констатації фактичного стану справ, спроб прорахувати розвиток подій на кілька часових одиниць впере чи опису і аналізу минулого.

Опубліковано:
20 часов назад, pavel159 сказал:

Его положение обязывает так поступать. "Король межбанка" как никак. Пресекает конкуренцию сразу на начальном этапе.

Та ну, не вигадуйте. Яка конкуренція?! Хто Lasvegas, а де я (с). :) Ок, замяли тему. А то я дійсьно якось не туди заліз. 

Опубліковано:
12 минуты назад, orest777 сказал:

А то я дійсьно якось не туди заліз. 

Во во, если есть вопросы не нужно разводить долгую демагогию, у тебя ж есть доступ в чат, задавай вопрос, тебе в миг на него ответят  и разжуют все что не понятно ...

Опубліковано:

Мой прогноз: Неделю начнем возможно с несколько коп. вниз....но не обязательно.Что-то похожее на боковик в Пн.

Общий тренд на следующую неделю-рост.... Курс МБ на конец недели-26,5

Опубліковано:
В 23.09.2017 в 23:45, Pegas сказал:

Вопрос такого характера, для знатаков:
- нужно войти в Евро из доллара, когда максимально безболезненно, это можно осуществить?

Вопрос с ответами перенесены сюда.