Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
14 минут назад, nord555a сказал:

Думаю не в ближайшую..а раньше.

Например завтра :)

Вчерашний прогноз на сегодняшний подскок переносится на завтра ? :( 

• Дякую 1
  • Хаха 6
  • Подобається 3
  • Не подобається 1
Опубліковано:
3 часа назад, Twin сказал:

Так що, осінні 500 відміняються, а долар на міжбанку пробує протиснути 28,00  Десь нас розводять..:rolleyes:

Это - факт. 

Налоги закончились, сегодня- последний день. Завтра посмотрим.

Опубліковано:
8 минут назад, Mozart сказал:

Не люблю, когда искажают и приписывают мне то, что я не утверждал. 
Я лишь выразил сомнение в том, что на 28,05 было локальное дно. И допустил, что можем опуститься еще ниже. 
Почему я так думаю? Сейчас попробую объяснить.

Во-1, два факта. На прошлой неделе НБУ ТОЛЬКО ПОКУПАЛ. 70 млн. в копилку - это немного, но это плюс, а не минус.

Но чуда не произошло. Это плохо. Но это ОЖИДАЕМО. Хуже тем, кто поверил и поспешил заклеймить "всепропалистов"... "Вон оно как, Михалыч..."
Но если, положа руку на сердце, внимательно посмотреть... станет очевидно, что до конца этого года мы ЛЕГКО дотянем и БЕЗ транша... Особо не напрягаясь. Да, транш был бы очень кстати. Но и без него ОБОЙДЕМСЯ. Так, как обходились до этого. 
Поэтому кричать, что "Все пропало! Завтра 29!" я б не спешил... 

Моцарт, при всём уважении.... Вы не могли б уточнить, кому б транш был бы очень кстати?И почему "это плохо"? И почему Гройсман так выходит, что врал, что без транша какой-то дефолт? Вот не могу определить , где правда , а где ложь?

Опубліковано: (змінено)

Тепер  виходить  орієнтир  до  прийняття бюджету ,а це може бути  навіть  і в передноворічну ніч ,бо дуже подобається затягувати  таке дійство  ,тому  пік по курсу доляра  може навіть  зміститись  коли все таки  спочатку  бюджет ,а потім розмови про   транш, а також  допомога  і від  інших  донорів   ,але   не  пізніше кінця  лютого  ,тобто  до кінця   року  $3.5 млрд. боргів  треба  брати з ЗВР  , внутрішній ринок  валютних  ОВДП,які до речі невдалі  і  євробонди  під високий процент ,залишається тільки ці три варіанти  . Це дуже негативна ситуація для курсу гривні ,бо валюта піде в країну  тільки  після МВФ. 

Змінено користувачем Перес де Куэльяр
  • Лайк 3
  • Дякую 1
  • Подобається 4
  • Не подобається 5
Опубліковано:
2 минуты назад, Перес де Куэльяр сказал:

Тепер  виходить  орієнтир  до  прийняття бюджету ,а це може бути  навіть  і в передноворічну ніч ,бо дуже подобається затягувати  таке дійство  ,тому  пік по курсу доляра  може навіть  зміститись  коли все таки  спочатку  бюджет ,а потім розмови про   транш, а також  допомога  і від  інших  донорів   ,але   не  пізніше кінця  лютого  ,тобто  до кінця   року  $3.5 илрд. боргів  треба  брати з ЗВР  , внутрішній ринок  валютних  ОВДП,які до речі невдалі  і  євробонди  під високий процент ,залишається тільки ці три варіанти  . Це дуже негативна ситуація для курсу гривні ,бо валюта піде в країну  тільки  після МВФ. 

А ще... вони хочуть подивитися, який дефіцит Держбюджету-2019 тепер закладуть. Це по-перше.
Скільки виділять на субсидії. Це по-друге.
Але тепер можна не підвищувати ціни на газ аж зараз, і трохи зекономити на субсидіях... 

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 3
Опубліковано:
5 минут назад, jondin сказал:

чет мне кажется, что завтра будет интересный день 

По психології .так ,якщо вже скрізь   на фінансових форумах  почали  писати ,то вже пішла знервованість  ,та сигнал на дії.  

• Лайк 1
  • Хаха 2
  • Подобається 1
  • Не подобається 5