Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.02.2025?  

137 користувачів проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.02.2025? (голосование будет закрыто 10 января)

• Менее 40,00
      0
    • 40,00-41,00
    • 41,00-41,50
      0
    • 41,50-42,00
    • 42,00-42,40
    • 42,40-42,70
    • 42,70-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • 44,00-45,00
    • Более 45,00

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
50 минут назад, orest777 сказал:

І Ви довигадуєте і довидумуєте. Для чого?

11 грудня я тут описав своє, актуальне і зараз, бачення ситуації та тактики по "здати-відкупити" і чітко описав серйозні ризики перебування в гривні з березня. Частково в гривні. Частину (значну) валюти, призначеної для сезонних гірок, я злив на паніці організованій воєнним станом (про що також писав тут оперативно). Ще не відкупив, оскільки зрозумів, що таких солодких курсів вже може не бути кілька місяців, і вирішив відкупити максимально вигідно. Біля 27,3 важаю абсолютноприйнятним.

Ще щось дозлию, якщо в січні перейдем 28 (на якому рівні - буде видно по актуальних чинниках).

Ок, всім гарних вихідних і веселого Різдва (хто святкує 25 грудня).

Интересно повлияет ли в январе-феврале на курс гривны предполагаемое падение на фондовом рынке. В прошлом году серьезная коррекция не повлияла. Но в этом году начнем падать с уровней, гораздо меньших уровня прошлогодней коррекции. Со среды активно начнут откуп ВТБшники. Так что насчет 27.3 есть сомнения.

Опубліковано:
12 часов назад, Боб Губка сказал:

Локального дна досягли,наступного тижня долар буде зміцнюватись.Хворію,тому графіки кидати не буду.

Нет.

Ждём менее 26.5.

Выздоравливайте.

Опубліковано:
12 часов назад, orest777 сказал:

На чому буде зміцнюватися долар наступного тижня?

1 понеділок-вівторок вихідні, МБ не працює. Середа і четвер на МБ подвійна пропозиція через вихідні а купувати особливо потреби не буде, оскільки більшість світу відпочиває, всі необхідні платежі по контрактах зроблені до 21 чи будуть робитися вже після 31.

2 наступного тижня пікове повернення заробітчан додому на свята. Найінтенсивніший період трат і закупів перед святами. Для чого піднімати ціну валюти, тим більше, з МБ потужний сигнал на зміцнення грн.? Для зівак і бажаючих прикупити 100 уо будуть курси «вихідного дня» але серйозні суми, а відповідно і реальний курс, будуть по інших цінниках.

3 Курси останніх днів на МБ і готівці свідчили про те, що кожен ринок жив своїм життям. Пропозиції вистачало на обидвох і системних «перетікань» не було. Отже, понеділок вівторок на готівці має пройти спокійно, підживлення не потрібно.

Не бачу причин для росту цінника на продукт ФРС. Може хтось поправить, якщо я не правий…  Буду дуже вдячний.

Повністю погоджуюсь з Вашими фундаментальними доводами,але наразі тестую новий індикатор тех-аналізу,який мав прецеденти спрацюваня попередно,якщо відпрацює буду користуватись.

Опубліковано:

может мнение не ново. странно что мвф деньги решил дать. уверовал? или чтоб показать поддержку и свою эфективность? давно не давали транша? впринцыпе это хорошо, друге могут тоже денежки вкладывать. (но общего моего мнения не меняет даже транш мвф.)

Опубліковано: (змінено)
8 минут назад, sellar сказал:

может мнение не ново. странно что мвф деньги решил дать. уверовал? или чтоб показать поддержку и свою эфективность? давно не давали транша? впринцыпе это хорошо, друге могут тоже денежки вкладывать. (но общего моего мнения не меняет даже транш мвф.)

Просто МВФ нужно спокойствие в регионе. И эти деньги позволять Украине спокойно пройти 1 квартал 19 года. А вот дальше будет интересно. Там по идее в апреле должно быть поднятие цены на газ между турами президентских выборов. Веры в то, что будут выполнять требования в разгар избирательной гонки 0. Потому думаю, что следующий транш увидим нескоро.

Змінено користувачем Texhokpat
  • Лайк 3
  • Дякую 1
  • Не подобається 2
Опубліковано:
7 минут назад, Texhokpat сказал:

Просто МВФ нужно спокойствие в регионе. И эти деньги позволять Украине спокойно пройти 1 квартал 19 года. А вот дальше будет интересно. Там по идее в апреле должно быть поднятие цены на газ между турами президентских выборов. Веры в то, что будут выполнять требования в разгар избирательной гонки 0. Потому думаю, что следующий транш увидим нескоро.

Спасибо. 2 и 4 ярда для такой организации как мвф небольшые деньги. Как плата за "спокойствие" и контроль реформ. Красиво получается. Так подумал, мвф скорее всего и дальше будут поддержывать реформы.