Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)
12 минут назад, Reasonable сказал:

До речі, є позитивна новина, а саме після падіння у лютому-березні 2020 року відновлюється індекс валют ринків, що розвиваються:

https://markets.ft.com/data/indices/tearsheet/summary?s=MIEF00000PUS:MSI

Тут Mozart раніше написав, що краще стабільність,  адже якщо турбулентність, то втратять майже усі.  І що в цьому поганого?

Довідково:

1. На державній службі не перебуваю.

2. Маю депозити в трьох валютах: долар, євро, гривня.

Грн. ж відновилася з 28+, до фактично 27.

Поки ми на етапі 27-28 стабілізації, а далі все буде залежати від надходжень і дефіциту бюджету, але поки я не бачу позитивної тенденції.

У нас попереду значні проблеми в енергетиці, борги за комунальні послуги, падіння споживання і все це потрібно утримати в як мінімум не розвалити, а потім і запустити.

Єдиний позитив це НБУ і добре що хоч місцеві вибори не провели, як не дивно це звучить.

А от керівники нові у міністерствах у мене окремі викликають навіть паніку.

Змінено користувачем nomer
Опубліковано: (змінено)
1 час назад, focus63 сказал:

Трошки і я відмічусь: читаю і не можу зрозуміти який люди бачать позітів ( це я і до Ореста)....я бачу таку жопу яку я у возрасті 57 років ще не бачив, хоч пройшош 90-ті, гкчп і т.д. і т.п

Все стоїть, неякої торгові, зв'язки як торгові так і делові рушаться...ніхто не притримується ні контрактів ні делових домовленостей...ресторани, бари, кафе, фітнес, спортклуби, все стоїть...аренда в ж...пі, при чому конкретно.

Та поки як тут пішуть піде взривний рост, може пройти і рік, якщо не більше... в 26-27 не вірю...30 я був би рад, якщо цією ціфрою все  закінчилося...

Це все з власного погляду на малий та середній бізнес в нашому місті

Ви правильно підмітили що оцінка ситуації авторів у великій мірі річ суб’єктивна . Вона залежить від того в якій сфері працюють дописувачі , наскільки торкнувся карантин даної сфери діяльності , віку дописувачів . Тому від крайнього негативу до безшабашного позитиву треба брати десь посередині з часом все розрулиться . 

Змінено користувачем Oleg1
Опубліковано:
20 годин тому, deen сказав:

З ростом не вийшло, розрахунок був на рівень 27.20. На оффері його норм не пробили. Завтра знову чекаю ріст)

Тест знизу 27.00 надто очевидний.

Завтра знову ріст) тестуємо /27.50. Ймовірніше, що не проб'ємо.

• Лайк 2
  • Дякую 4
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано:
1 час назад, dimox сказал:

не меньше чем и вам)

ПыСы. потому как он из-за выходного "понедельник"? и отскакиваем среда-четверг?

или не отскакиваем, а лежим, либо приседаем? ))

Много "или"..и "либо" :)

Можно поточнее :)

На самом деле всё намного проще...После праздника как раз наоборот скоректируемся.

Потому что.."до" - вырастим)

PS.Не благодарите...благодарности сегодня в обед было достаточно :))

Опубліковано:

НБУ обещал держать в коридоре от 27,00-29,00, по возможности без резких колебаний. И укрепления не допустит, в лучшем случае 26,00 будет во второй половине года. И то если удастся разместить новые порции ОВГЗ, когда инвесторы продатут валюту под 27,20 а потом будут выводить по 26,00 - 25,50, Может быть этот номер опять пройдёт.

• Хаха 1
  • Не розумію 1
  • Подобається 1
Опубліковано:
1 час назад, Reasonable сказал:

До речі, є позитивна новина, а саме після падіння у лютому-березні 2020 року поступово відновлюється індекс валют ринків, що розвиваються:

https://markets.ft.com/data/indices/tearsheet/summary?s=MIEF00000PUS:MSI

Тут Mozart раніше написав, що краще стабільність,  адже якщо турбулентність, то втратять майже усі.  І що в цьому поганого?

Довідково:

1. На державній службі не перебуваю.

2. Маю депозити в трьох валютах: долар, євро, гривня.

Думаю что индекс вырос на фоне стремительного снижения ставок в США, а также увеличения ликвидности (евро, дол), что привело к возникновению операций керри-трейд. Скорее всего ситуация будет зависеть от уровня рисков, которые готовы взять на себя спекулянты в дальнейшем. В нашей стране  спекулятивный капитал постепенно начинает выводиться и ситуация с ростом индекса прекратится по мере выхода из кризиса США и Еврозоны, одним из триггеров будет увеличение процентных ставок в развитых странах, что по сути есть связыванием лишней ликвидности. 

Опубліковано:
11 минут назад, Lucius сказал:

НБУ обещал держать в коридоре от 27,00-29,00, по возможности без резких колебаний. И укрепления не допустит, в лучшем случае 26,00 будет во второй половине года. И то если удастся разместить новые порции ОВГЗ, когда инвесторы продатут валюту под 27,20 а потом будут выводить по 26,00 - 25,50, Может быть этот номер опять пройдёт.

І під які відсотки?

Коли карантин закінчиться? Чи раз і в травні все закінчиться, поки ми по захворюваності ростемо?

По переду одне з найбільших релігійний свят і одна з церков обіцяла всіх віруючих хто прийде благословити.

Тому мені трохи жаль хто тримав депозит у грн. і мені здається поки це курс як мінімум до наступної весни,якщо поступово все налагодиться, або можемо піди ....

Опубліковано:
39 минут назад, deen сказал:

Завтра знову ріст) тестуємо /27.50

Подивимось, бо сьогодні був перший МБ після Пасхи в країнах католиків і протестантів.

7 минут назад, nord555a сказал:

PS.Не благодарите...благодарности сегодня в обед было достаточно

О задержке валютной выручки из-за католической и протестантской Пасхи понимали, а поэтому, кто желал, тот мог купить, например, в онлайне ТАСа по 27,15 ;).