Перейти до змісту

Каким будет курс 01.07.2026?  

128 проголосували

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.07.2026? (голосование будет закрыто 15 июня)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
      0
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
7 часов назад, Mozart сказал:

Но именно еще раз протестировать достигнутые минимумы - это предел. 

Ну я бы так не утверждал категорически...вполне можем сходить на 36,9 и отскочить...Я уже ничему не удивлюсь😉

Опубліковано
8 minutes ago, Ashuprox said:

Я розраховував, що курс підніметься вище 38.50 та повільніше ростиме та падатиме. А так, не вгадав з діапазоном 38.00-38.50 на 1 травня.

Как написал бы один уважаемый автор из платных разделов - опять вжарили толпу.

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано (змінено)
12 години тому, Mozart сказав:

Плюс... думаю, используя некоторые инструменты влияния, Национальный банк взялся вручную регулировать курс на наличном рынке.

Дорогенький Моцарт! Я пам'ятаю ваше люб'язне: " Не обращайте внимания. Очередной бред обиженных ....."

Так ось, є частково інсайдерська інформація останніх днів. Тому дещо переглянув свою думку. НБУ дійсно займається ручним регулючанням курсу.

На сьогодні НБУ прагне зв'язати вільну гривню всіма доступними інструментами.

1. Конверти - спрацювали їх і далі будуть тримати, тепер вони не будуть 3-х місячними, а більш тривалими і інтерес до них буде падати.

2.Буде відбуватись загон в депо та ОВГЗ. Відсотки будуть падати, так само, як і облікова ставка НБУ. Це основні інструменти, які поки доступні НБУ. Сидіти в валюті - буде ЗБИТКОВО.

Звичайно таке ручне регулювання буде супроводжуватись боковичком. Тому вам, як інтрадею тут буде простір для теханалізу (правда невеликий)

Змінено користувачем qwerty2
помилка

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...