Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, NWEN сказал:

В каком месте такой же?
официальный с 29 до 40+
неофициальный, я еще хорошо помню тут ждунов по 33, потом по 35, потом еще. 
шо там по чем сейчас ждем?

Та пусть тешит свое ЧСВ, судя по его рейтингу трезвомыслящих тут присутствует.

• Лайк 1
  • Подобається 9
  • Не подобається 5
Опубліковано
21 час назад, sergeipo сказал:

значить буде ще трохи нижче.

вже зараз 41,33 ( +4 коп від 41.29 ), питав у касира ще в четвер, наче не чутно про акції.. але все можливо))

Опубліковано

Моя суб'єктивна думка - курс будуть тримати як мінімум до грудня, а може й до лютого на приблизно теперішніх рівнях - поки не пройде політична турбулентність у штатах. Резервів для цього поки що достатньо, а далі видно буде...

Опубліковано

Згадайте минулий рік - коли всі чекали значного девалу після відпуску курсу - НБУ навпаки взяв та й укріпив гривню! (майже на гривню до речі) І це при тому що в Америці застопили допомогу нам та й резерви, здається, тоді були меншими ніж зараз//)

Опубліковано
04.10.2024 в 15:57, Otass сказал:

Прилетел больший камушек на весы доллара против гривны. Вышла безработица в США. Она, якобы, уменьшилась, и евро уже меньше 1.1. Межбанк уже закрылся и отобразится это должно в понедельник. Тем более, понедельник, плохой день для гривны. Так что, купить доллар онлайн в понедельник до открытия межбанка, может быть хорошей идеей.

Кстати, события на ближнем востоке, вполне могут привести к росту нефти. Многие ждут повторный рост инфляции, а тут еще - рост нефти. Вполне вероятно, ФРС больше не сможет понижать ставку, а инструментов препятствовать кризису больше нет.

4 часа назад, olmasss сказал:

Моё Имхо - я бы выходил из грн. на следующей неделе.   Мы топчемся по локальному Дну... Тогда смысл сидеть и ждать ниже?

События могут начать развиваться достаточно быстро в ближайшее время - и может так случиться, что на покупке объема Долл/евро можно будет услышать полузабытое "Без продажи; нет в наличии; сейчас посчитаем сколько валюты осталось и т.п."

Но не уговариваю вдруг чего...

Шо, опять?

Опубліковано
23 часа назад, asti сказал:

Згадайте минулий рік - коли всі чекали значного девалу після відпуску курсу - НБУ навпаки взяв та й укріпив гривню! (майже на гривню до речі) І це при тому що в Америці застопили допомогу нам та й резерви, здається, тоді були меншими ніж зараз//)

Ну,хто хто,но я не з тих усіх,я точно не чекав девалу,а наоборот топив тут розриваючись про +-стабільну гривню,закріплюючи усе скрінами депозитів,які відкривав у той час,хоча тут 99% сміялись з моїх поступків і прогнозів,і розписували шо моя гривня превратиться в фантіки,і таке я вже тут впринципі третій рік чую в свою сторону,хоча стою і досі на своєму,незважаючи на те що мене масово дизлайкають хотільщики курсу 50+,но зато активно лайкають тих хто вже їм активно тут пише третій рік про крах національної валюти...p.s ..як я вже раніше тут розписував,каша ще та тут вариться ,тут більшість судить не по факту  прогнозів які зараз маємо,а по хотілках ждунів......і ще непотрібно зарас тут розписувати ти зачекай все буде ,понятно діло шо буде ,но ми керуємось зарас по факту що маємо,а не хотілками в майбутньому,невідомо коли і за яких обставин.....

• Хаха 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 5

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...